| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | Flash Disk`ten Knight Virüsünü Silme(autorun Da Ki Sorunu Düzeltme) Flash Disk`ten Knight Virüsünü Silme(Autorun da ki sorunu düzeltme) Flash Disk`i açmaya çalıştığımızda karşımıza explorer geliyor.Flash disk`in autorun`ı bozuluyor.Virüs antivirüs ile silinebiliyor fakat autorunda sorun oluyor.Bu belge ile düzeltebilirsiniz... http://rapidshare.com/files/69953391...rusu_Silme.zip |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (07-12-07) |
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Manuel Silme; Herhangi Bi Klasörde; Araçlar > Klasör Seçenekleri > Görünüm > Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle (önerilen) Gizlemesin ( İşareti Kaldırın ) Daha Sonra Flash Diskinizi Taktıgınızda İçinde knight we autorun Dosyalarını Sılın Windows Klasörünüzün Içine Girin "knight.exe" Dosyasını Silin Çalıştır > Regedit Arama= knight Knight Online Oyunu Oynamıyorsanız Çıkan Bütün Sonuçları Silin Oynuyorsanız Oyunla Alakalı Olanları Bırakın Gerisini Silin Dun Test Ettim Onayladım =) |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |