| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | flash ekleme
arkadaşlar sitede yeni bir konu açacağım zaman flash animasyonuda eklemek istiyorum yapmaya çalışıyorum ama animasyon görünmüyor nasıl olacak yardım ediniz...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer Flash'ınız 1.5 Mb Altındaysa www.imageshack.us Adresine Upload Ediniz Daha Buyuk Flash Içinse www.fileden.com Uye Olup Ekleyebilirsiniz Nereye Flash eklemek Istıyorsanız Daha Geniş Bilgi Verilebilir |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (27-02-08) |
| | #3 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eveeet dediğn gibi yaptım oldu eywallah gözüm
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... Konu Tuğrul Bey tarafından (27-02-08 Saat 19:53 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (27-02-08) |
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında Mozilla FireFox En iyisi Bu konularda Herşeyi Kendi kendine Yükseltiyor Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |