| |
| |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Uluslararası Sergiler Bürosu (BIE), "EXPO 2015"e Milano ev sahipliği yapacağını açıkladı. Fransa'nın başkenti Paris'te yapılan toplantıda, BIE üyeleri önce Milano'nun, daha sonra İzmir'in sunumunu dinledi. İki kentin sunumundan sonra salon boşaltılarak oylamaya geçildi. Oylama sonucunda "EXPO 2015"in Milano'nun ev sahipliğinde yapılmasına karar verildi. İzmir 65, Milano 85 oy aldı İHA GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM Konu DR_CoCoRiCo tarafından (31-03-08 Saat 19:40 ) de değiştirilmiştir.. |
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (31-03-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yav hani İzmir kazanmıştı...![]() Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.362
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok ismail oylamada teknik hata cıkmıs ondamıs GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 1.443
Forum Gücü: 78 Forum Puanı:23828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan 1 Nisan yarın tüh yaa :( izmir direkten döndü بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم |
| Mesaja teşekkür eden: | İnCi ÇiÇéKi (31-03-08) |
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.807
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa hani İzmir'de olcaktııı milano nerden çıktı yaa ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
| | #6 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vardır onda bişey Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.362
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok ya Teknik hata olmus ondanmış GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
| | #8 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
izmir diye bağırıyorlardı. tüh bee sevinçleri kursaklarında kaldı...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| | #9 |
| Grup Lideri Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2.980
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:39893 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başka bahara... ![]() "Uçurum kenarında yıkık bir ülke türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar yıllarca süren savaş, ondan sonra içerde ve dışarda saygı ile tanınan Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet İşte Türk Genel Devrimi" ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє.. |
| | #10 |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyasi bir krizin esiginde iken heralde böyle birsey beklememek olmazdi. bu arada demin Tv8 deki Cihan haber ajansiyla konusan kadin adamin siyasi krizden dem vurmasiyla hemen adamin lafini kesti, ne cirkef yüssüz insanlar ya. Baykal da ordaydi kesin ondan alamadik |
| | #11 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.459
Forum Gücü: 221 Forum Puanı:93162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aldik verdik oldu haa ![]() |
| | #12 |
| Öğretim üyesi Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 206
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:7870 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ülkemiz için büyük bir kayıp oldu. Bir günde 2 üzücü olay.. :( Bediüzzaman sünnet olan sarığı için başını verirken, Ben farz olan örtüm için hayatımı versem AZDIR!! Ben annemin kızıyım; harbiyim, yalan bilmem. Kalbim oyuncak değil, hiç kimseye Eğilmem! |
| | #13 |
| Stajyer Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 8
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:105 ![]() ![]() |
Bugün Türkiye için Kara Gün oldu... Ne bu yaa ,tam ilerliyoruz , gelişiyoruz falan derken , bir savcı çıktı duman etti ,bir de bu kötü haber... Zannederim yerimizde saymaya devam... Allah sonumuzu Hayr eyleye...
Bostan ıssı kakıyıp, der ne yersin kozumu" **********Yunus Emre************ |
| Konu Seçenekleri | |
| |