DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Sohbet ve Eğlence  Dana Medya  Gazete

Konu Seçenekleri
Eski 16-01-07, 23:59 Çevrimdışı   #1
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
dikkat Flash Flash Flash E-Dana Gazete İlk sayısıyla Hizmetinizde (test)

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta
Mesaja teşekkür eden: (25 Kişi)
•Balım (17-01-07), alaskalı_eren (01-02-07), And (17-01-07), ares (17-01-07), B-CooL (17-01-07), Çaylak_ (21-05-07), efecan (17-01-07), ForgeR~Emo (20-01-07), iηƒєяηαℓ (17-01-07), KÜBÜŞ (17-01-07), MeTaL_KeDi (17-01-07), quemmaa (17-01-07), RebeL (19-01-07), romantik_dj (17-01-07), scabiyersto (18-01-07), SecReT_G!RL (17-01-07), ThE AdMiRaL (17-01-07), The.`KinG (18-01-07), thorn (17-01-07), Tonks (17-01-07), Tweety (17-01-07), ucakla (17-01-07), uĞuR (17-01-07), Unfaithful (17-01-07), YıLdız_GöZlÜm (18-01-07)
Eski 17-01-07, 00:01 Çevrimdışı   #2
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış
hahahhaa cok güsel olmus yaa ellerine saglık +++++ rep
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
efecan (17-01-07), samx (17-01-07), ThE AdMiRaL (17-01-07)
Eski 17-01-07, 00:02 Çevrimdışı   #3
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
abi sahane olmus ya :: her hafta cikarirsin artik ...

tebrikler ... rep borcum olsun

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 00:03 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Genel Mesajlar: 959
Teşekkür etti: 1.727
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2709
SecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyorSecReT_G!RL çevresinde seviliyor
gusel olmuss
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 00:03 Çevrimdışı   #5

Forumda uzman

σℓα!!! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.886
Teşekkür etti: 3.017
RepForum Gücü: 196
Forum Puanı:80059
σℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazσℓα!!! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
hahahhahah super olmuş!!!!!! devamı gelir umarım!!! ellerine sağlık yaaw :

et les larmes coulèrent
le long de ses joues!

Love is like war..
Easy To Start..
Difficult To End..
And..
Impossible To Forget..!!
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 00:27 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.375
Teşekkür etti: 394
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
süper olmus elinize sağlık
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 00:37 Çevrimdışı   #7

B-CooL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.265
Teşekkür etti: 2.332
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:84673
B-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazB-CooL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bu gazeteyi haftalık yapalım harika olur
süper olmuş
emeğinize sağlık

O boşluk dolar elbet,
yaralar kabuk bağlar, sızılar diner,
acılar dibe çöker.
Hayatta sevilecek şeyler yeniden fark edilir.
Bir yerlerden bulunup yeni mutluluklar edinilir.
O boşluk doldu sanırsınız
Oysa ;
O boşluğu dolduran eksilmenizdir...

birgün yakalanırsan içindeki çığlığa ...
senin için sustuğum bütün zamanları hatırla .!!!

Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 00:39 Çevrimdışı   #8
Doçent

samx - ait Avatar
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
eğer beğenilirse bende haftalık çıkarmayı düşünüyorum tabi arkadaşların yardımıyla
Yorumlar için teşekkürler (kız tweety yardım için başvuru kısmına senin adınıda yazdım sana sormadan )

VE
Eski 17-01-07, 01:45 Çevrimdışı   #9
Asistan

mr_ram - ait Avatar
Genel Mesajlar: 260
Teşekkür etti: 166
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:210
mr_ram ara sıra gören oluyormr_ram ara sıra gören oluyormr_ram ara sıra gören oluyor
bizim grupla ilgili 1 aya kadar sana bomba haberler verecem güzel fikirler her zaman güzel kafalardan çikar ( portre foton cok güzel)

SizinleAynikandanGelmiyorum,AranızdaDoğmuşOlmam
SadeceBirTesadüf..İçinizdekiÖlümKorkusunuYoketmeki çin DoğurduğunuzÇocuklardanbiriyim,,YinedeÖlümden KaçamadığınızIGörünce,YenisiniYapmakÜzereKaderineT erk EttiğinizÇocuklardanbiri.
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 02:25 Çevrimdışı   #10

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
samx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
eğer beğenilirse bende haftalık çıkarmayı düşünüyorum tabi arkadaşların yardımıyla
Yorumlar için teşekkürler (kız tweety yardım için başvuru kısmına senin adınıda yazdım sana sormadan )
sorman bile gerekmio canim yazabilirsin biliyorsun yardim etmeye herzaman hazirim cok Guzel OLmus ellerine saglik , 2cisini beraber yapaLiim
dogrudur ben okula gittigim zamanlari annem giriyor danaya , pcyi kullanmasini bilmiyordu ama 1 ay icinde herseyini ogrettim sagolsun oda beni kirmadi hergun giriyor , hatta cok sevdi burayi benide uye yap diye tutturdu ama yok yaptirmam sora beni gecer olmaz kaptirmiyalim birinciligi demi

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 02:35 Çevrimdışı   #11
Dekan

uĞuR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.132
Teşekkür etti: 1.698
RepForum Gücü: 51
Forum Puanı:13980
uĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmışuĞuR Rep olayını aşmış
ellerinize sağık güzel olmuş

esintiyle sokakta kırık kalplere rastladım kopya kalplere damladım!kendime telefon açtım al dedim beni burdan insanlar Türk filmlerindeki ölüm sahneleri kadar sahte. dolduramadım 1 sayfa bile onlardan bahsederken yazdığım tekşey yalan, hain ve kahpe
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA...
Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe...
BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 03:37 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi

TaNKaDO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.018
Teşekkür etti: 56
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:933
TaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuşTaNKaDO üç beş tanıdığı olmuş
mükemmel ötesi ellerinize sağlık... renkler ve grafikler biraz daha iyi olabilirdi ama haberlerdeki yaratıcılık mükemmel... +rep
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 03:46 Çevrimiçi   #13
And

And - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.413
Teşekkür etti: 5.239
Forum Puanı:103098
And tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAnd tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Çok güzel ya ) Magazin gazetesi gibi ilgiyle okunuyor haber yazılarıda ilgi çekici
Devamını diliyorum..
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
mr_ram (17-01-07), samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 04:16 Çevrimdışı   #14
Asistan

Ossi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 435
Teşekkür etti: 186
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:145
Ossi ara sıra gören oluyorOssi ara sıra gören oluyor
gercekten güzel olmus emegi gecenlere tesekküerler
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 08:38 Çevrimdışı   #15
Stajyer
Genel Mesajlar: 113
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 8
Forum Puanı:953
quemmaa üç beş tanıdığı olmuşquemmaa üç beş tanıdığı olmuşquemmaa üç beş tanıdığı olmuşquemmaa üç beş tanıdığı olmuşquemmaa üç beş tanıdığı olmuşquemmaa üç beş tanıdığı olmuşquemmaa üç beş tanıdığı olmuşquemmaa üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
çok güzel olmuş ya harika...devamı da olur inş.
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 11:16 Çevrimdışı   #16
Dekan

romantik_dj - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.208
Teşekkür etti: 1.207
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:5938
romantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorromantik_dj Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
tbrkler..çok güzel olmuş..ellerine sağlık..
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 13:41 Çevrimdışı   #17
Doçent

samx - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Arkadaşlar Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim
Gördüğüm kadarıyla beyeni topladı.Şimdi gazetede de yazdığım gibi haberlerde yardımcı olbilecek arkadaşlar bana yada tweety e özel msj dan ulaşırlarsa sevinirim eğer güzel bir haber ağı oluştura bilirsek haftalık değil daha kısa znm aralıklarında oluşturabiliriz bu gazeteyi böylece daha güncel olur.(gazeteye ticari amaçlı olmadıgı taktirde geyik reklamlar verebilirsiniz)

VE
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
red (17-01-07), Tweety (17-01-07)
Eski 17-01-07, 13:42 Çevrimdışı   #18
Rektör

Unfaithful - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.383
Teşekkür etti: 2.657
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48125
Unfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazUnfaithful tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hos olmus emegine saglik dewamini bekleriz
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)
Eski 17-01-07, 14:21 Çevrimdışı   #19

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
samx´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim
Gördüğüm kadarıyla beyeni topladı.Şimdi gazetede de yazdığım gibi haberlerde yardımcı olbilecek arkadaşlar bana yada tweety e özel msj dan ulaşırlarsa sevinirim eğer güzel bir haber ağı oluştura bilirsek haftalık değil daha kısa znm aralıklarında oluşturabiliriz bu gazeteyi böylece daha güncel olur.(gazeteye ticari amaçlı olmadıgı taktirde geyik reklamlar verebilirsiniz)
+1

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Eski 17-01-07, 14:49 Çevrimdışı   #20
Stajyer
red

red - ait Avatar
Genel Mesajlar: 95
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:286
red ara sıra gören oluyorred ara sıra gören oluyorred ara sıra gören oluyor
samx samx samx hehehe
ellerine saglık uykusuzluguna değmiş sanırım süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmus devamını istiyorum
Mesaja teşekkür eden:
samx (17-01-07)

Konu Seçenekleri