Konu Seçenekleri
Eski 14-03-08, 01:37 Çevrimiçi   #1

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.702
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Flash.. Flash.. Flash.. I$te CSKN (:

Evet Sayin Arkada$lar..

Paparazi Olarak Görevime Kaldigim Yerden Devam Edecegim..

Ve Co$kunun $ok Görüntüleri Ile Sizinleyim..

Ya Ama Ben Resim Cekmek Istemiyorumki.. Birakin Oyniyayim..
Bo$una Ugra$ma.. Cekileceksin I$te..

Acaba $imdi Hangi Kizin Sacini Ceksem Diyor.. (:
Dikkat Ette Kizlar Senin Sacini Cekmesin Kivircik..

Bir Baki$im Yeter Diyor.. ((:
Baki$ini Yerim Senin..

Ya Ama Uff.. Tamam Gülecegim.. Hadi Yeter Oynamak Istiyorum Ben..
Oyniyalim Beraber..

Bu Resimleri Ekledigim Icin, Her An Ölebilirim..
Ama Ölmeye Deger Resimler Degilmi..
Böyle Yakalarla I$te.. Tatli$kom..

$ok $ekey Cikmi$in Tatlim..

Kivircikim Kurban Olurum Sana..

(Habersiz Ekledigim Icin Bi Duyuru..
Bana Bi$ey Olursa Sorumlusu Coskundur.. )

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:

Konu GuZeLBeLa tarafından (14-03-08 Saat 01:41 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (31 Kişi)
нѕуη (14-03-08), ''nehiR'' (25-09-08), *KuĞu* (13-12-08), aTA. (21-05-08), aydan (14-03-08), Begonya (15-03-08), bEyAzLi (16-06-08), Bir Ben Eksiktim (14-03-08), blacklife (26-09-08), cicimix (20-05-08), CSKN (14-03-08), DüşüM (26-09-08), GamzeL.im (29-10-08), Kayıp_Şair (14-03-08), LaViNia (20-03-08), Maçakızı (22-03-08), maviduss (14-03-08), Nikotin (21-05-08), No-WaR (17-03-08), PigLet (14-03-08), Proserpina (14-03-08), roza (17-06-08), SaKaRiN..! (14-03-08), Samson (16-03-08), Snorland (14-03-08), Tweety (14-03-08), ufuk_08 (14-03-08), YaGMuR_CiNi (14-03-08), Zerdüşt. (16-06-08), ~Kardelen~ (14-03-08), ŞiYaR (14-03-08)
Eski 14-03-08, 01:38 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Oyyyy Maşşallah

Hala Aynı şekerlik mevcutmu Coşkuuunnn

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 01:38 Çevrimdışı   #3
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
kucukken cok sekermiş simdi nasıl acaba

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 01:42 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.307
Teşekkür etti: 4.238
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:32486
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
şeker cıkmış..

tşk.

Güzel Kadın....
GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM.....
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 11:14 Çevrimdışı   #5

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Artistttttt
pozlarini yesinler havali sey

- kucukken cok tatliymissin coskun . bu halinden hic bi eser kalmamis -

denizcigim mucuk yafrum resimler icin

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
CSKN (14-03-08), GuZeLBeLa (14-03-08)
Eski 14-03-08, 11:20 Çevrimdışı   #6
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

bundan sonra hergün yoklama yapicam.. GuZeLBeLa geldi mi bugün foruma diye.. yoksa telaslanmaya basliyabiliriz .. ya basina bisey geldiyse

cok tatli resimler .. tesekkürler

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Eski 14-03-08, 14:02 Çevrimdışı   #7
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Coskun Gcen Gece Bana Kamera Accaktı Nete Bıle Ugramadı

Ufakken Yakısıklıymıs Sımdı Anladım Neden Kendını Sakladıgını
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 14:30 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Denizzzzzz Yaktim Seni

Insaf Ya Daha Bi Gün Olmadi Sana Yolladigim

Bende Senin Dissiz Hallerini Koyayimda Gör Sen

Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oyyyy Maşşallah

Hala Aynı şekerlik mevcutmu Coşkuuunnn

Sadece Kivircik Degilim Artik, Gerisi Ayni Galiba

Alıntı:
Bir Ben Eksiktim´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kucukken cok sekermiş simdi nasıl acaba

Simdide Öyleyim Ya

Alıntı:
Kayıp_Şair´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
şeker cıkmış..

tşk.
Tesekkürler

Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Artistttttt
pozlarini yesinler havali sey

- kucukken cok tatliymissin coskun . bu halinden hic bi eser kalmamis -

denizcigim mucuk yafrum resimler icin

Nasil Eser Kalmamis Ya Insan 7'sinde Neyse 70'indede Odur

Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

bundan sonra hergün yoklama yapicam.. GuZeLBeLa geldi mi bugün foruma diye.. yoksa telaslanmaya basliyabiliriz .. ya basina bisey geldiyse

cok tatli resimler .. tesekkürler

Bundan Sonra GuZeLBeLa'yi Göremiceksiniz, Kendisi Tatile Cikmista

Tesekkürler Yorum Için

Alıntı:
storm_fatih´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Coskun Gcen Gece Bana Kamera Accaktı Nete Bıle Ugramadı

Ufakken Yakısıklıymıs Sımdı Anladım Neden Kendını Sakladıgını

Fatih Gece 5'te Kamera Açmami Istersen "Yarin Artik" Derim Tabi

Ayrica Saklanmami Gerektirecek Bir Durum Yok

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
Snorland (14-03-08)
Eski 14-03-08, 14:34 Çevrimdışı   #9
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.955
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26271
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sevimLi cocukmu$sun
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 14:34 Çevrimdışı   #10
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Madem iddialısın değişmediğin konusunda
Büyümüş halinide isterizz

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 14:37 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

by_chance - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.672
Teşekkür etti: 616
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:9768
by_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayranby_chance herkes hayran
Ruhsal Durumum:
Gerçekten resimlerin çok güzel ilk resim kartpostal gibi çıkmış

.................
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 14:50 Çevrimdışı   #12
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ufuk_08´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevimLi cocukmu$sun

Tesekkürler

Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Madem iddialısın değişmediğin konusunda
Büyümüş halinide isterizz

Iddiali Olsam Bu Resimleri Ben Eklerdim Zaten

Ama Belli Olmaz Onuda Ekler Bu Cadi

Alıntı:
by_chance´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerçekten resimlerin çok güzel ilk resim kartpostal gibi çıkmış

Cok Tesekkür Ederim

« Aşka Direniyorum »

Snorland (14-03-08), ufuk_08 (14-03-08)
Eski 14-03-08, 15:50 Çevrimdışı   #13
Rektör

~Kardelen~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 14.570
Teşekkür etti: 5.002
RepForum Gücü: 178
Forum Puanı:62520
~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz~Kardelen~ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
cok güzelmis resimler hihihi

Yorgun...
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 16:01 Çevrimdışı   #14
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ne şeker şeymiş o öleeeee

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaja teşekkür eden:
CSKN (14-03-08)
Eski 14-03-08, 16:02 Çevrimdışı   #15
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
~Kardelen~´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
cok güzelmis resimler hihihi

Öyle Olmadigini Bilsemde Cok Tesekkürler

« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
~Kardelen~ (14-03-08)
Eski 14-03-08, 16:03 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
djmust´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne şeker şeymiş o öleeeee

Tesekkürler

« Aşka Direniyorum »

Eski 14-03-08, 16:04 Çevrimdışı   #17

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
CSKN deşifre olmuşsun
acaba CSKN şimdi Güzel belay'a ne yapacak merakla bekliyoruz

ayrıcanaktan saolun fm
Eski 14-03-08, 16:04 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent

djmust - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.814
Teşekkür etti: 879
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:5891
djmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyordjmust Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
ayakkabılarına gurban olduğumun

Nargilenin dumanına benzer hayallerim Sadece beni zehirler ve uçup gider...