| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | flash get ten dosya yükleme. Flash getten nasıl dosya inecek arkadaşlar.Ben bi kaç kere denedim ama olmadı.Yardımcı olursanız sevinirim..Fakat biraz çabuk olursa daha iyi olur.. Yok imza falan!!! |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.414
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:58829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rapidshare dosyaları flahsgetle indirilmiyor galiba ama diğerlerini indir dedinmi indrmesi lazım flashgetin
![]() Müslüman öne eğik başın Filistin ağlıyor Her gün hayvan değil insan ölüyor Her gün hayvan değil çocuk ölüyor Müslüman sen baktıkça biri daha ölüyor!! 1 Ocak 2008 |
|
| Mesaja teşekkür eden: | A.BuğrA (01-09-07) |
| | #3 | |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yapma yaa..Neyse artık rapidden indiricez.Oyun indiriyorumda.. Yok imza falan!!! | |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ynai likni kopyalıcan url kısmına yapıitırcan indircek ama rapid gibi premium olan sitelerden indiremezsin bildiğim kadaryla
![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | A.BuğrA (01-09-07) |
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sağolun arkadaşlar.Zaten oyunuda indirdim.IP statik olmadığı için beklemedim Yok imza falan!!! |
|
| | #6 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rapidshare linkleri Flashget'ten indirebilmen için premium hesabın olması gerekir. Konu sonuca ulaştığı için. Yoruma kapalı. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (03-09-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |