| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | FlashGet ile büyük dosya indiremiyorum
arkdaşlar bi süre indiriyo hiç durdurmuyorum ve hiç kesmiyorum ama yüklerken hız kısmında ?? çıkıyo ve sonra downloadı iptal ediyo neden acaba 1024 bu sadece büyük dosyalar (filmler)indirken oluyo ?
" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İndirdiğin belli bir zaman aşımı süresi olabilir.Ki 1024 de daha tam oturmadı. |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya şimdiye kadar sadece 1 tane film indirebildim divx sen düşün gerisini
|
| | #5 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | O zaman Firefox ile indir yada indirdiğin hostu kullanma yada gel seni de Emule kullanıcısı yapalım.Yavaş biraz ama en azından birçoğunu indirip de sonra downloadun kopma ihtimali yok. Bi de bazı hostlarda şu da var.Zaman aşımından sonra x çıkıyo ya iptal oldu diye onu silmeyip ertesi gün tekrar başlat bazen başlayabiliyor. |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emule denedim tek başıma filmleri buluyo indir diyom inmiyo anlamadım sen anlatsana msnyi pm atayım olursa güzel olur galiba kurmayı becerememiştim
|
| | #7 |
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #8 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.816
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:93375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | - Çok düşük bir ihtimal ama. gelen telefon hattındaki kablolamada kırık olabilir. - indirdiğin server yoğun olabilir. bu ve bunun gibi nedenlerin yanında hattın tam kapasite ile çalışmayabilir. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | MareNostrum (24-08-07) |
| | #9 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangi server'dan indiriyosun acaba ?? çok büyük dosyaları tek parça olarak sunan serverlar genelde koftidendir.. patlak vermesi olağandır yani.. sürekli aynı serverda oluyorsa bu sorun diğer serverlarda bi dene.. aynı hatayı alırsan flashgeti komple -regeditden de- kaldır.. tekrar kur.. sorun çözülecektir.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (24-08-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |