| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi | [b] Flash'ta Popup oluşturmak için aşağıdaki yazanları yapmanız yeterli. -Button oluşturup action bölümüne alttaki kodu yaz Code: on (release) {
tellTarget ("popup") {
play();
}
}
- Buradaki popup yapacağımız popup pencereni(movie clib’in adı) -Ctrl+F8 ile popup adında bir movie clip oluşturuyoruz. - Clipte ikinci framede popup pencerenin olmasını istediğin şekli çiziyorsun. -Clipin İlk framesinde action bölümünde stop(); ekliyoruz. - İkinci frameyede stop(); ekliyoruz. - Ana sceneye gelip clibimizi kütüphanemizden pencereye(açılmasını istediğimiz yere sürüklüyoruz) -Clibi tıklayıp instance name bölümüne(properties) popup yaziyoruz Konu çok basit, Umarım net anlaşılmıştır. /B] |
|
| Mesaja teşekkür eden: | slhttntgb (31-01-08) |
| | #2 | ||
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() |
iyi günler foruma yeni katıldım ve bu popup pencere konusunda gerçekten yardıma ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz sevinirim acaba ekli dosyadaki gibi popup pencere yapabilirmiyim animasyonlu olmasına gerek yok bana sadece popup kısmı lazım? ![]() ![]()
| ||
|
| | #3 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 77
Forum Gücü: 33 Forum Puanı:13674 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim ülkemizdeki trafik sorununu anlatıpta, trafik sorununa çözüm bulamamaya benzemiş bu topic. Arkadaşım yeni öğrenenler için çok yetersiz bir bilgi, ayrıca a.s kodları çok yetersiz.
kızlar ben radio fg dinliyorum çok çekiciyim bence |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |