| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Petak Kızımızın bu dünyaya ait olmayan şarkısnın adı. Ama kesinlikle ilk İngilizce şarkımız olan Ümit Besen'in" I love you I love do you love me yes i do,i you wanto to tell me tell me " ![]() asla geçememiştir ![]() İngilizceye biraz benzemektedir.Çıktıgında büyük bir şok etkisi yaratmıstı bünyemde What it What it diye sürer giderdi Aklımda kalan diğer söz ise sanırım şöyleydi "If you look at other chicks i will show you what it means" ![]() Acayip bir de klibi vardır Ama hakkını yemeyelim güzel dans ediyordu klipte ![]() beautifiul and sexyyy ![]() ![]() here i am bebiyaaaaa Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.365
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sizler için parcayı Turkceye cevirdim şadap şadap fuliş gasanova şadap şadap fuliş gasanova şadap şadap fuliş gasanova GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aaa yeni farkettim ![]() Petak yazmıssım en basta ![]() düzenlendi notuna gıcık oluyorum en iyisi kalsın böyle Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz buna foolish değil folloş kazanova derdik. Abaza gençliğin liseli fantazilerini süsleyen, petekin sexylik çabasına giriştiği ultimate english derslerine konu olabilecek süpper şarkı İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #6 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Asrın en salak parçası sıralamasında 1.sırada nane-nane 2.foolish kazanova 3.sırada do u love me dir kanımca Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.750
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okşa şarkısnı tercih ederim ![]() o konuyu da ben acayım baari Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #8 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:2162 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Petek ablamızın Ümit besenden neyım eksık dıye yaptğı parça , sarkıyı ilk dinledigimde adeta kendimden gecmistim hele sözler yok mu bitirdi benı Tabi Ümit Besenin yanından bile gecemez Dünya gülse sana yok bende mimik !! |
|
| | #9 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cici bi kız olmus nesi var yaw )
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.097
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7342 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komik kadin ya en azindan eglenceli olmayi basarabilmisti, bi de bu acidan bakmak lazim kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu titrek sesinde umutların avuntusu bir mendil eski bir resim bulduğum tahta masasında bilmeden unuttuğu gözyasları doldurmus giderken boslugu |
|
| | #11 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | £n çok güLdüğüm kLipLerden biriydi ajdarı da unutmamak Lazım oLsa gerek çikita musss Sadece Susmak İstiyorum |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |