Konu Seçenekleri
Eski 12-08-08, 18:21 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha Foolish Casanova

Petak Kızımızın bu dünyaya ait olmayan şarkısnın adı.
Ama kesinlikle ilk İngilizce şarkımız olan Ümit Besen'in" I love you I love do you love me yes i do,i you wanto to tell me tell me "asla geçememiştir
İngilizceye biraz benzemektedir.Çıktıgında büyük bir şok etkisi yaratmıstı bünyemde
What it
What it
diye sürer giderdi
Aklımda kalan diğer söz ise
sanırım şöyleydi
"If you look at other chicks i will show you what it means"
Acayip bir de klibi vardır
Ama hakkını yemeyelim güzel dans ediyordu klipte

beautifiul and sexyyy

here i am bebiyaaaaa

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
13. (12-08-08), Bir Ben Eksiktim (12-08-08), MareNostrum (12-08-08), Scнiивея (12-08-08)
Eski 12-08-08, 18:49 Çevrimdışı   #2
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.365
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
sizler için parcayı Turkceye cevirdim

şadap şadap fuliş gasanova şadap şadap fuliş gasanova şadap şadap fuliş gasanova

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 12-08-08, 18:53 Çevrimdışı   #3
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenlere

http://www.timsah.com/petek-dincoz-f...va/nT0rMV7qqZl

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 12-08-08, 19:02 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aaa yeni farkettim
Petak yazmıssım en basta
düzenlendi notuna gıcık oluyorum en iyisi kalsın böyle

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 12-08-08, 20:41 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Biz buna foolish değil folloş kazanova derdik. Abaza gençliğin liseli fantazilerini süsleyen, petekin sexylik çabasına giriştiği ultimate english derslerine konu olabilecek süpper şarkı

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 12-08-08, 21:55 Çevrimiçi   #6
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.274
Teşekkür etti: 1.477
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Asrın en salak parçası sıralamasında 1.sırada nane-nane 2.foolish kazanova 3.sırada do u love me dir kanımca

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 12-08-08, 22:08 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
okşa şarkısnı tercih ederim

o konuyu da ben acayım baari

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Eski 17-08-08, 21:37 Çevrimdışı   #8
Yard. Doçent
Kemalistler

MatchsticK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.348
Teşekkür etti: 210
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:2162
MatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyorMatchsticK çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Petek ablamızın Ümit besenden neyım eksık dıye yaptğı parça , sarkıyı ilk dinledigimde adeta kendimden gecmistim hele sözler yok mu bitirdi benı Tabi Ümit Besenin yanından bile gecemez

Recep seni daha ivedikmedik
Dünya gülse sana yok bende mimik !!
Eski 17-08-08, 21:55 Çevrimdışı   #9
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.080
Teşekkür etti: 1.643
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22372
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Cici bi kız olmus nesi var yaw )

Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

Yalnız ben
Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde
Figüran olmuşum geceye...
Eski 25-08-08, 15:33 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
komik kadin ya en azindan eglenceli olmayi basarabilmisti, bi de bu acidan bakmak lazim

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 26-08-08, 12:35 Çevrimdışı   #11
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9701
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran
£n çok güLdüğüm kLipLerden biriydi ajdarı da unutmamak Lazım oLsa gerekçikita musss

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...

Konu Seçenekleri