| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | For Game E-Dana Oyun Gazetesi :) ![]() E-Dana Oyun gazetesi her hafta yepyeni bir oyunla sizlerle. Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 314
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:1622 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun.
|
|
| | #3 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
travian mı.. bu oyuna uyuz olduğum kadar hiçbir oyuna uyuz olmadım.. ya kuzenim oynuyor bunu -tankado saplaması- düşünün ki herifin evine misafir olarak gidiyorum 350 km yol yapıyorum.. bu salak oyunun başından kalkıpta sohbet etmeye gelmiyor yarma.. öyle sakat bi oyun.. hiç bulaşmayın.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (14-12-07) |
| | #4 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi ara oynadığım hiç bişi anlamadan epey bi geliştiğim sonrada veletin birine sırf yazdığı pm hoşuma gitti diye köylerimi devrettiğim ve artık bakmak bile istemediğim bişii ![]() samx Güzel bi bölüm olacağı kesin (: ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 449
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:6922 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ooo hayırlı olmasını diler basarılarınızın devamını dilerim
![]() Kalbimde Kalbine Yok Bile Kinim,Bence Artık Sende Herkes Gibisin!!! |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık
![]() |
|
| | #7 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | saol samx güsel olmuş |
|
| | #8 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim
Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #9 |
| Asistan Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 115
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:1127 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim için küçük insanlık için büyük olması dileklerimle
Türkiye Türk'lerindir Ne mutlu Türk'üm diyene |
|
| | #10 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bunu oynnuyom wonder yapıldı oyun bitti şimdi sadece s8 oynuyom Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |