Konu Seçenekleri
Eski 14-06-07, 00:07 Çevrimdışı   #1
Rektör
Genel Mesajlar: 9.838
Teşekkür etti: 7.061
RepForum Gücü: 82
Forum Puanı:22366
EyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazEyLüLsu tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
11 Forma Numaralarının Demek Istedikleri

1: takımın as kalecisiyim, allah sakatlık vermezse forma benimdir
2: emektar defans oyuncusuyum, jubilem burada
3: bıktım kırmızı kart yemekten. son adam olmak istemiyorum :(
5: takımda tekniği iyi olan oyuncuyum, hocam görev versin gol bile atarım
7: fırtınayım, saçlarım da uzun. e kanattan ben bindirmeyecem de kim bindiricek
9: kralı da gelse takımın artisi ve kaptanı benim
10: ulan daha ne diyim buyum ben işte. her maç öncesi yumruk şov işim
11: 10 numara benim olmalıydı
12: yedek kaleci olabilirim. ama ilk fırsatta kaleyi alırım seneye de 1 numaraya terfi ederim
16: fırtına forvetim ama şans vermiyo bu adam, ah şu 9'u ben giyseydim..
21: gencim, güzelim. bu sene transfer oldum. istanbul'a genç bayanlara selam ederim
30: takıma geç transfer oldum. numara kalmamıştı. bunu verdi malzemeci
34: istanbul'dan kiralık olarak geldim bu anadolu takımına. özledim anlayın
45: böyle şeylerle işim olmaz aslında ama kayınpeder çok ısrar etti. anlayın manisa'dan kız almak zor
55: çok uzun zaman oldu, takıma giremezsem memleketim belli olsun hemen transferi koyalım
61: siz anlayın damarlarımdaki kanı. öz çocuğuyum nan ben buranın
91: takımda ki 10 numara eksigine böyle bi gönderme yaptım, seneye talip olanla ilk ben konuşcam
98: hafif denyoyum. bir amacım yok. nası duruyo diye bakayım dedim böle kalıverdi
Eski 18-06-07, 00:41 Çevrimiçi   #2
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.964
Teşekkür etti: 6.367
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73106
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
21: gencim, güzelim. bu sene transfer oldum. istanbul'a genç bayanlara selam ederim
45: böyle şeylerle işim olmaz aslında ama kayınpeder çok ısrar etti. anlayın manisa'dan kız almak zor
91: takımda ki 10 numara eksigine böyle bi gönderme yaptım, seneye talip olanla ilk ben konuşcam
98: hafif denyoyum. bir amacım yok. nası duruyo diye bakayım dedim böle kalıverdi

supermis yahu

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 18-06-07, 01:11 Çevrimdışı   #3
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.706
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
11: 10 numara benim olmalıydı

wahuah bende 11 numarayim

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 18-06-07, 13:40 Çevrimdışı   #4
Profesör
Düşünürler grubu

иỉℓαу - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.812
Teşekkür etti: 1.555
RepForum Gücü: 84
Forum Puanı:33931
иỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazиỉℓαу tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende 1im

.

.

3

2

1

Kimler kırdı seni,yok et hepsini (!)
Mesaja teşekkür eden:
ℓєαяѕιση (18-06-07)
Eski 18-06-07, 14:34 Çevrimiçi   #5
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.711
Teşekkür etti: 16.298
RepForum Gücü: 480
Forum Puanı:202810
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
34: istanbul'dan kiralık olarak geldim bu anadolu takımına. özledim anlayın
55: çok uzun zaman oldu, takıma giremezsem memleketim belli olsun hemen transferi koyalım
bana bunlar uyar

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Eski 18-06-07, 15:58 Çevrimdışı   #6

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yaf 7 numarada ben olam bari ama saçlar uzun diil

Eski 29-06-07, 21:01 Çevrimdışı   #7
Asistan

Kağan215 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 274
Teşekkür etti: 21
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:93
Kağan215 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
güselmiş vala yawf