| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | 1: takımın as kalecisiyim, allah sakatlık vermezse forma benimdir 2: emektar defans oyuncusuyum, jubilem burada 3: bıktım kırmızı kart yemekten. son adam olmak istemiyorum :( 5: takımda tekniği iyi olan oyuncuyum, hocam görev versin gol bile atarım 7: fırtınayım, saçlarım da uzun. e kanattan ben bindirmeyecem de kim bindiricek 9: kralı da gelse takımın artisi ve kaptanı benim 10: ulan daha ne diyim buyum ben işte. her maç öncesi yumruk şov işim 11: 10 numara benim olmalıydı 12: yedek kaleci olabilirim. ama ilk fırsatta kaleyi alırım seneye de 1 numaraya terfi ederim 16: fırtına forvetim ama şans vermiyo bu adam, ah şu 9'u ben giyseydim.. 21: gencim, güzelim. bu sene transfer oldum. istanbul'a genç bayanlara selam ederim 30: takıma geç transfer oldum. numara kalmamıştı. bunu verdi malzemeci 34: istanbul'dan kiralık olarak geldim bu anadolu takımına. özledim anlayın 45: böyle şeylerle işim olmaz aslında ama kayınpeder çok ısrar etti. anlayın manisa'dan kız almak zor 55: çok uzun zaman oldu, takıma giremezsem memleketim belli olsun hemen transferi koyalım 61: siz anlayın damarlarımdaki kanı. öz çocuğuyum nan ben buranın 91: takımda ki 10 numara eksigine böyle bi gönderme yaptım, seneye talip olanla ilk ben konuşcam 98: hafif denyoyum. bir amacım yok. nası duruyo diye bakayım dedim böle kalıverdi |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.367
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
21: gencim, güzelim. bu sene transfer oldum. istanbul'a genç bayanlara selam ederim 45: böyle şeylerle işim olmaz aslında ama kayınpeder çok ısrar etti. anlayın manisa'dan kız almak zor 91: takımda ki 10 numara eksigine böyle bi gönderme yaptım, seneye talip olanla ilk ben konuşcam 98: hafif denyoyum. bir amacım yok. nası duruyo diye bakayım dedim böle kalıverdi supermis yahu Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #3 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 780
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:6100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11: 10 numara benim olmalıydı ![]() ![]() wahuah bende 11 numarayim * Bu kizin cok dersi varr |
|
| | #5 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.298
Forum Gücü: 480 Forum Puanı:202810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
34: istanbul'dan kiralık olarak geldim bu anadolu takımına. özledim anlayın 55: çok uzun zaman oldu, takıma giremezsem memleketim belli olsun hemen transferi koyalım bana bunlar uyar ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.284
Forum Gücü: 81 Forum Puanı:23569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaf 7 numarada ben olam bari ama saçlar uzun diil
![]() |
|
| | #7 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 21
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:93 ![]() ![]() |
güselmiş vala yawf ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |