| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]() | Format değiştirme get_video formatında bir videom var.Fakat formatını değiştiremiyorum.Varsa program önerin.Geçenlerde sitede bir arkadaşın verdiği Xilisoft video Converter 3 programına rastladım ve indirdim ama kullanamadım.Bilenler bu programı kullanmayı bana öğretebilirler mi?Şimdiden teşekkürler Bu da Programın resmi ![]() Yok imza falan!!! |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | buqrabey o dosyayı rapidshare upload edersen öneri vede yorum getirebilirim yada getirebiliriz ![]() ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 852
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://rapidshare.com/files/51083877...k_Telekom.html İnşallah çözersin.Şu son eklediğim programı çözebilen arkadaşlar varsa onlarında yardımı dokunur aslında.Program iyi bi programa benziyoda kullanabilsek Yok imza falan!!! Konu A.BuğrA tarafından (25-08-07 Saat 00:48 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | youtube dan indirmiş herhalde format değiştirmeden GOM player ile izleyebilirsin.İlla format değiştirecem diyosanda Total Video Converter indir küçük birşey olması lazım hem de basit. |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.367
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | youtube videosunu pcde izlemek icinse FLV playeri indirebilirsin www.keepvid.com dan yok ben baska formata cevirmek istiyorum diyorsan xilisoft 3GP video converteri indir http://www.xilisoft.com/3gp-video-converter.html Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (25-08-07) |
| | #6 | |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yok imza falan!!! | |
|
| | #7 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | K-Lite Codec Pack hemen açtı http://www.zamansiz.com/k-lite-codec...3-t60479.html? Bu arada nakadar telekom reklamı varsa cemin hepsini toplamışlar bu videoya ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #8 | |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Yok imza falan!!! | |
|
| | #9 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Total Video Converter var ama bunu hiç bişeye çeviremedi Dosyayı sildim ama aklıma gelen dosyanın üzerine gelip ad değiştir diyip dosyaismi.mpg yap elindeki programla öyle bi format değiştirme yap bakalım yiyecekmi ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam Yok imza falan!!! |
|
| | #11 |
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:17132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dediğin gibi sonuna mpg yazdım,simgesi değişti dosyanın.Programla da o dosyayı mp3 haline getirebildim.Teşekkürler hepinize.Konuyu kilitleyebilirsiniz Yok imza falan!!! |
|
| | #12 |
![]() O Şimdi Asker
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | konu yoruma kapalıdır ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |