| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi | Format Sonrası Dosya Kurtarma Arkadaslar ben bugun bilgisayara format attım. masaüstünde not defterine kaydedilmiş bir sürü adresler şifreler vardı ve yaklasık 3 aydır her güzel şeyi eklemiştim oraya. Ama d ye almayı unuttum ve gitti malesefGeri gelme şansı var mı? Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | war ama sen yapaman be onu bayabi zor o işlemi yapmak unformat derim ben |
|
| | #3 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ya bak çok önemli bnm için bir daha bulamam ben o adresleri hep ders notları vardı :S var mı bir yolu Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PC Inspector File Recovery bak bu programı bul ve bunla yap ama nasıl yapılıcanı bilmiyorum ama o hard diski fazlada kullanma yoksa hayatta geri döndüremezsin o şifreleri neden diye sorarsan şuan yaptığı işlemler harddiskine yazılıyor yani her kullandığın süre için birazdaha şansın azalıyor (= |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (09-02-08) |
| | #5 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hııı ![]() tamam sagol ben bi araştırayım Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #6 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | RebeL (09-02-08), `Hiperaktif (09-02-08) |
| | #8 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler mert bunuda deneyim inşallah işe yarar yaa :( tşkler aliii olursa en güzel adresi sizlerle paylaşcam Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #9 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dosyaları d'ye atmadıysan geri getirme şansın yok bildiğim kadarıyla. PC Inspector File Recovery isimli programı ben kullanmıştım. Tam bu program olmayabilir ama bildiğim kadarıyla bu program bilgisayardaki tüm dosyaları buluyor ve otomatik olarka düzenliyor. Ama geri getirme şansı yok bildiğim kadarıyla.... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist Konu J.Mengele tarafından (09-02-08 Saat 23:51 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | RebeL (09-02-08) |
| | #11 |
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakalım mertin söylediği program iniyor şimdi inşallah olur olmazsa da bi soğuk su içerim artık :( Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #12 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yaparsın rebel Ben Sana Guwenıorum Gazlayın Adamı Yapsın ![]() |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.362
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaw yapar o kadarda beceriksiz degildir sanırım dimi Adaş GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #15 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gökhan abi... İşe yarar belki aşağıda diceğim şey en azından biraz hafifletir durumu.. ![]() Bir bardak soğuk su içiver düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #16 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:1330 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vardı bir program ama adı aklımda değil.format öncesi ne varsa geri getiriyor gözümle gördüm pc ci arkadaşım yapmıştı.bulursam yazarım
Doğruların Kaderidir Yalnızlık Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar ![]() |
|
| | #17 |
| Öğrenci ![]()
Teşekkür etti: 0
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1 ![]() | RE: Format Sonrası Dosya Kurtarma Merhaba, İçerisindeki dosyaları kurtaracağın diski artık kullanmamalısın. Hemen bilgisayarını kapat ve diski(Sabit Disk-Harddisk) al. Yakınlarda arkadaşın varsa senin diskini onun bilgisayarına köle(slave) olarak tak ve. Easy Recovery Profesional programını kullanarak dosyalarını kurtar. Çevrende bu konuda yardımcı olabilecek kimse yoksa ve çok önemli dediğin için yeni bir sabit disk alıp üzerine işletim sistemini kurup eski diskini de bir önceki anlattığım gibi ek disk(slave-köle) olarak takıp kurtarmaya başlayabilirsin. Disk üzerinde denemeler yaparken hatta sadece işletim sistemini kullanırken bile dosyalarını kaybediyor olabilirisin. İlk başta dosyaların silinmez disk üzerinden sadece bir nevi görünmez olurlar, kullandıkça üzerine dosyalar yazıldıkça silinirler diyebiliriz. Program o kadar basit ve etkili ki çok şaşıracaksın. Saygılarımla, cobra20003. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |