| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Format sonrasi @ kayboldu ! Dun Format attim klavyemdeki bazi tuslar olmuyor @, !, = gibi mesela nasil geri eski haline getirebilirim klavyemi ? Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
| | #2 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denetim Masası Bölge Ve Dil Şeçenekleri Diller Ayrıntılar Cıkan Ekrandan Uygun Klavyeyi Seç (: Türkçe Yazdım Sen Ona Gore Cevir =) Bide Sen Nasıl Format Attın Sorusu War Aklımda =))) |
| | #3 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:57 ![]() ![]() |
Denetim Masasından Dil Seceneklerinden Ayarlayabilirsin Ancak O Meni XP Ve 98 de değişiyor hangisini yükledin acaba ?
Biri Gider Bini Gelir! |
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (16-07-08) |
| | #4 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.816
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:93375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Denetim Masası --> Bölge Ve Dil Şeçenekleri --> Diller --> Ayrıntılar 'da Eğer Türkçe Klavye veya istediğin klavye seçeneği yoksa "Ekle" button'u ile ekleyebilirsin. |
| Mesaja teşekkür eden: | нѕуη (16-07-08) |
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.367
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam halletim klavyem belçika fransizcasi yerine fransa fransizcasinda oldugu için ufak tefek degisikliklere neden olmus yardimlariniz için tesekkurler ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |