| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | formatla kaybedilen dosyaları (mp3 jpeg vb.)geri getirmek istiyorum :) birçok şeyi denedim ama sonuç pek iyi değil !..bu konuda bilgisi olan başka arkadaşlar var mı ? (interlud ve s.fatih yardımcı oldular onlara teşekkür )..ama sorunum tam çözümlenmedi..detaylı bilgi lazım ...mesela diskteki bilgi kaybedildikten sonra üzerine birşeyler kopyalarsam alttaki bilgiler yok olur mu? çünkü bunu yaptım .. şişedeki balık ![]() Konu troçki tarafından (19-09-08 Saat 20:07 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | unformat at diyeceğimde onuda sen yapamazsın bi bilgisayarcıya sor istersen |
|
| | #3 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kere format attıysanız geri gelmesi olaga amma ust uste formatladıtsanız işiniz zor ![]() Benim basıma da geldi bilgisayarcı arakadas sagolsun bu silinen bilgileri geri almaya yarayan proglarla baya bi bilgiyi geri alabilmişti.. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #4 | |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sen yapamazsın nasıl bişe ya ![]() belki yapar.. dos meydanında.. unformat <sürücü>: lakin çok eski bir yöntemdir recorver programları çare olmuyorsa unformat da pek birşey sağlamaz.. hem şu var ki.. formatı hızlandırılmış olarak attıysanız belki bir umut.. recorver my files programı yardımcı olabilir. alternatifleri arasında en iyisidir bu arada.. lakin yavaş biçimlendirme yapıp format attı iseniz geri dönüşü yok.. çok çok ebleh yöntemler var diye duydum ama hiiçç uğraşmaya değmez.. hani fotoğraflardaki anları tekrar yaşa.. mp3'leri tekrar indir daha iyi.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() | |
|
| | #5 | |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... | |
|
| | #6 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oyle demeyın yaw ben uc kez format attıgım bilgilerimin bir cogunu helede resim lerin bir cogunu geri aldırabildim ama işi yapan gercekten bu işlerde iyi idi..
Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Recovery programlarıyla sorununu çözebilirsin..Ama garantisi yok..Unformat çözüm olmaz gibime geliyor...
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (24-09-08) |
| | #8 |
| Stajyer Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:784 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Verilerin %40'ını ancak toparlayabilirsin. Topladıklarında da sorun çıkabiliyor. Fotoğraflarda özellikle. Yarısı gözükmüyor falan. 'recover my files'. Dene.
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | troçki (24-09-08) |
| | #9 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.507
Forum Gücü: 66 Forum Puanı:16538 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
şişedeki balık ![]() | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (24-09-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |