Konu Seçenekleri
Eski 13-10-08, 20:48 Çevrimdışı   #1
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.336
Teşekkür etti: 3.362
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman Fortis Bank'ın % 99.93 Belçika hükümetine geçti

Fortis Bank A.Ş, Fortis Brussles SA/NV'nin yüzde 50 1 hissesinin Belçika hükümetine devrinin sağlanmış olduğunu, hükümetin bankadaki toplam hissesinin yüzde 99,93 olarak gerçekleştiğini bildirdi.

Fortis Bank A.Ş'den Borsaya gönderilen yazıda, şöyle denildi: "Bankamız ana hissedarı Fortis Brussles SA/NV'nin tarafımıza verdiği bilgiye göre, Fortis Brussles SA/NV, Belçika hükümeti ile BNP Paribas arasında varılan mutabakat gereği, Fortis Brussles SA/NV'nin yüzde 50 1 hissesinin Belçika hükümetine devri sağlanmış olup, Belçika hükümetinin toplam hissesi yüzde 99,93 olarak gerçekleşmiştir. Belçika hükümetinde bulunan bu hisselerin yüzde 75'ini BNP Paribas'a devri ile ilgili süreç ise devam etmektedir."

Kaynak: Mynet Haber

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden:
Eski 13-10-08, 20:57 Çevrimiçi   #2
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Simdi iste Fortis batsin
Eski 13-10-08, 21:02 Çevrimdışı   #3
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bi fransaya geçti diyorlar bir hollanda'da birşeyler birşeyler şimdi de belçika..

fortis ortam bankası oldu

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 13-10-08, 21:09 Çevrimiçi   #4
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.965
Teşekkür etti: 6.367
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73106
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Simdi iste Fortis batsin

benden ne istiyon lenn adi fatih

Fortisin kurucusu Belçikadir zamanla hollanda ve fransa ile ortaklari olsada bastan beri belçika bankasi oldu olcakda fortis ((:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 13-10-08, 21:13 Çevrimdışı   #5
Asistan
Kemalistler

Photograph - ait Avatar
Genel Mesajlar: 284
Teşekkür etti: 109
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:207
Photograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyorPhotograph ara sıra gören oluyor
Fortis hangi ülkenin? Geçen Fransızların diyorlardı her gün bir ülke satın alacaksa garanti bizim elimizde patlar bu...

Zaten ha Belçika ha Fransa ikiside bir bakıma aynı ülke değil mi? Belçika'nın komşuları Fransa gibi büyük ülkeler olmasaydı Belçik'dan hiçbir şey olmazdı.
Eski 13-10-08, 21:16 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
нѕуη´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

benden ne istiyon lenn adi fatih

Fortisin kurucusu Belçikadir zamanla hollanda ve fransa ile ortaklari olsada bastan beri belçika bankasi oldu olcakda fortis ((:
Yok la batarsa Belcika devletine zarar gelir diye sevindirik olurduk o bakimdan

Paran varsa hemen cek baska bankaya koy
Eski 13-10-08, 21:20 Çevrimiçi   #7
Rektör

нѕуη - ait Avatar
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Yok la batarsa Belcika devletine zarar gelir diye sevindirik olurduk o bakimdan

Paran varsa hemen cek baska bankaya koy
bizim evin kredisi var la evimi satak

asil danimarka batsin emi

Kâfirun Suresi

Eski 13-10-08, 21:24 Çevrimiçi   #8
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Danimarka kolay kolay batmaz usta (: Burda piyasa in okadar gücü yok.
Eski 13-10-08, 21:29 Çevrimiçi   #9
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Alıntı:
Danimarka kolay kolay batmaz usta (: Burda piyasa in okadar gücü yok.

hatirlatirim milli geliri gayet yuksek olan bi izlanda batti yakin zamanda

Kâfirun Suresi

Eski 13-10-08, 23:44 Çevrimdışı   #10
Dekan

CiiqOlatAa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.706
Teşekkür etti: 780
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:6100
CiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorCiiqOlatAa Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
∂ĩяєŋ¢´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bi fransaya geçti diyorlar bir hollanda'da birşeyler birşeyler şimdi de belçika..

fortis ortam bankası oldu
hollanda + belcika + luxemburg

.

*Bu kizin cok dersi varr
Eski 13-10-08, 23:59 Çevrimiçi   #11
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
нѕуη´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

hatirlatirim milli geliri gayet yuksek olan bi izlanda batti yakin zamanda
Izlanda olayi farkli Huso. Izlanda nin hicbir madeni zenginligi yok (Çimento haric)

Adamlarin en büyük gelir kaynagi turizm ve sattiklari baliklar. yani balik fiyatlarina cok baglilar senin anliyacagin, ayni zamanda yakin dönemde cok dis ülkelere yatirim yapmis bir ülke.

Avrupa birliginde olmamalarida cabasi.

Simdi Danimarka ile Izlanda arasindaki farklari sayacak olursam ohoooo (:
Eski 14-10-08, 00:05 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.437
Teşekkür etti: 2.816
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tüm dünyada bankalar kamulaşıyor bizde tam tersi özelleşiyor,
ve ayrıca onu geçtim bir iş bankası ve ziraat bankası kaldı %100 Türk sermayeli banka
Eski 14-10-08, 00:16 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

serhan89 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.242
Teşekkür etti: 273
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6562
serhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorserhan89 Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Dünyada kamulaşmıyor batma tehlikesi olan bankalara devlet el koyuyor

buna tam olarak kamulaşma diyemeyiz

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun
http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html
Eski 14-10-08, 00:46 Çevrimdışı   #14
Asistan
Genel Mesajlar: 484
Teşekkür etti: 473
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:11475
кємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmışкємαℓιѕтüяк Rep olayını aşmış
Haber fazlaca yüzeysel verilmiştir.Bankacılık ve Finans sektörünü yakından ilgilendiren Fortis Holdinge bağlı Fortis Bank girilen operasyon sonucunda hisseleri arasında bir dağılım sonucu doğurmuştur.Şöyle ki;
Belçika ve Lüksemburg hükümetleriyle Fransız bankası arasında sağlanan anlaşma, her 2 ülkenin Fortis'teki yüzde 49 azınlık hisselerini çoğunluğa çevirerek, yeni çıkarılacak BNP Paribas hisseleri karışılığında Fransızlar'a devrini içeriyor. Yaklaşık 9 milyar euroluk hisse değişimi şeklinde gerçekleşen operasyon sonucunda BNP Paribas'nın yüzde 11,7'si Belçika ve yüzde 1,1'i Lüksemburg'a geçti. Buna göre Belçika hükümeti, Fortis Belçika hisselerinin yüzde 75'i karşılığında BNP Paribas'dan 2,25 milyar euroluk hisse alırken Lüksemburg hükümetine, Fortis Lüksemburg'un yüzde 66 hissesine karşılık olarak 775 milyon Euro'luk BNP Paribas hissesi verildi.
Bunların dışında Ülkemizi ilgilendiren dağılımda Fortis'in, Belçika ve Lüksemburg birimleri, Fransa'nın en büyük bankası BNP Paribas'nın olurken, Fortis Türkiye ve diğer benelüks dışı operasyonları Fortis Holding'te kaldı.
Kıssadan Hisseye Belçika ve Hollanda Konsorsiyumu sonucunda doğan Fortis Bank'ın sonunu yine Hollanda Politikası getirmiştir.Bundan üç yıl kadar önce Dışbank'ı satın alarak 987 milyon euroluk net ön sermaye ile Ülkemizde faaliyete başlayan Fortisin akibeti bizleride yakından ilgilendirmektedir.Nitekim reel sektörü henüz etkilemeyen bir küresel krizin içerisindeyken alışılagelmiş banka batıkları piyasaları resesyonal yaklaşımlara sürüklemiştir.

Konu кємαℓιѕтüяк tarafından (14-10-08 Saat 00:53 ) de değiştirilmiştir..
Eski 14-10-08, 09:56 Çevrimdışı   #15
Profesör
Düşünürler grubu

Begonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.651
Teşekkür etti: 2.887
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:43879
Begonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBegonya tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ewt Hollandada bürsürü kisi isinden oldu

Cennetlik duygularla
cehennem oldun kaldın

"Yandım"

Tags
dr_gokisss

Konu Seçenekleri