| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | ![]() Fortis Bank A.Ş, Fortis Brussles SA/NV'nin yüzde 50 1 hissesinin Belçika hükümetine devrinin sağlanmış olduğunu, hükümetin bankadaki toplam hissesinin yüzde 99,93 olarak gerçekleştiğini bildirdi. Fortis Bank A.Ş'den Borsaya gönderilen yazıda, şöyle denildi: "Bankamız ana hissedarı Fortis Brussles SA/NV'nin tarafımıza verdiği bilgiye göre, Fortis Brussles SA/NV, Belçika hükümeti ile BNP Paribas arasında varılan mutabakat gereği, Fortis Brussles SA/NV'nin yüzde 50 1 hissesinin Belçika hükümetine devri sağlanmış olup, Belçika hükümetinin toplam hissesi yüzde 99,93 olarak gerçekleşmiştir. Belçika hükümetinde bulunan bu hisselerin yüzde 75'ini BNP Paribas'a devri ile ilgili süreç ise devam etmektedir." Kaynak: Mynet Haber GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| Mesaja teşekkür eden: | кємαℓιѕтüяк (14-10-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simdi iste Fortis batsin |
|
| | #3 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi fransaya geçti diyorlar bir hollanda'da birşeyler birşeyler şimdi de belçika.. fortis ortam bankası oldu düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.367
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benden ne istiyon lenn adi fatih ![]() ![]() Fortisin kurucusu Belçikadir zamanla hollanda ve fransa ile ortaklari olsada bastan beri belçika bankasi oldu olcakda fortis ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #5 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 109
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:207 ![]() ![]() ![]() |
Fortis hangi ülkenin? Geçen Fransızların diyorlardı her gün bir ülke satın alacaksa garanti bizim elimizde patlar bu... ![]() Zaten ha Belçika ha Fransa ikiside bir bakıma aynı ülke değil mi? Belçika'nın komşuları Fransa gibi büyük ülkeler olmasaydı Belçik'dan hiçbir şey olmazdı. |
|
| | #6 | |
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Paran varsa hemen cek baska bankaya koy | |
|
| | #7 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
evimi satak ![]() ![]() asil danimarka batsin emi Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| | #8 |
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danimarka kolay kolay batmaz usta (: Burda piyasa in okadar gücü yok. |
|
| | #9 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hatirlatirim milli geliri gayet yuksek olan bi izlanda batti yakin zamanda Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() | |
|
| | #10 | |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 780
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:6100 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
* Bu kizin cok dersi varr | |
|
| | #11 | |
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Adamlarin en büyük gelir kaynagi turizm ve sattiklari baliklar. yani balik fiyatlarina cok baglilar senin anliyacagin, ayni zamanda yakin dönemde cok dis ülkelere yatirim yapmis bir ülke. Avrupa birliginde olmamalarida cabasi. Simdi Danimarka ile Izlanda arasindaki farklari sayacak olursam ohoooo (: | |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.816
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:93375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüm dünyada bankalar kamulaşıyor bizde tam tersi özelleşiyor, ve ayrıca onu geçtim bir iş bankası ve ziraat bankası kaldı %100 Türk sermayeli banka |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 273
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünyada kamulaşmıyor batma tehlikesi olan bankalara devlet el koyuyor buna tam olarak kamulaşma diyemeyiz Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
|
| | #14 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 473
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:11475 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Haber fazlaca yüzeysel verilmiştir.Bankacılık ve Finans sektörünü yakından ilgilendiren Fortis Holdinge bağlı Fortis Bank girilen operasyon sonucunda hisseleri arasında bir dağılım sonucu doğurmuştur.Şöyle ki; Belçika ve Lüksemburg hükümetleriyle Fransız bankası arasında sağlanan anlaşma, her 2 ülkenin Fortis'teki yüzde 49 azınlık hisselerini çoğunluğa çevirerek, yeni çıkarılacak BNP Paribas hisseleri karışılığında Fransızlar'a devrini içeriyor. Yaklaşık 9 milyar euroluk hisse değişimi şeklinde gerçekleşen operasyon sonucunda BNP Paribas'nın yüzde 11,7'si Belçika ve yüzde 1,1'i Lüksemburg'a geçti. Buna göre Belçika hükümeti, Fortis Belçika hisselerinin yüzde 75'i karşılığında BNP Paribas'dan 2,25 milyar euroluk hisse alırken Lüksemburg hükümetine, Fortis Lüksemburg'un yüzde 66 hissesine karşılık olarak 775 milyon Euro'luk BNP Paribas hissesi verildi. Bunların dışında Ülkemizi ilgilendiren dağılımda Fortis'in, Belçika ve Lüksemburg birimleri, Fransa'nın en büyük bankası BNP Paribas'nın olurken, Fortis Türkiye ve diğer benelüks dışı operasyonları Fortis Holding'te kaldı. Kıssadan Hisseye Belçika ve Hollanda Konsorsiyumu sonucunda doğan Fortis Bank'ın sonunu yine Hollanda Politikası getirmiştir.Bundan üç yıl kadar önce Dışbank'ı satın alarak 987 milyon euroluk net ön sermaye ile Ülkemizde faaliyete başlayan Fortisin akibeti bizleride yakından ilgilendirmektedir.Nitekim reel sektörü henüz etkilemeyen bir küresel krizin içerisindeyken alışılagelmiş banka batıkları piyasaları resesyonal yaklaşımlara sürüklemiştir. Konu кємαℓιѕтüяк tarafından (14-10-08 Saat 00:53 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #15 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.887
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:43879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ewt Hollandada bürsürü kisi isinden oldu Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
![]() |
| Tags |
| dr_gokisss |
| Konu Seçenekleri | |
| |