Konu Seçenekleri
Eski 17-05-08, 20:17 Çevrimdışı   #1
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.364
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Heyecanli Forum Aşkı

Efendim Malumunuz forum yaş ortalaması genç şimdik bayan ve erkek uyelerimiz birbirlerinden hoşlanıp msn telefon ve ardından şansları yaver giderse reel'de görüşüp aşklarını pekiştirmekteler bu arkadaşlarımıza sonsuz mutluluklar diliyoruz

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 17-05-08, 20:19 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kimler adlarınıda söyle bari

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 17-05-08, 20:20 Çevrimdışı   #3
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Cıx kendini bilen biliyor

isteyenler uzerine alınabilirler ...

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 17-05-08, 20:23 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Meraklandırmayın adamı gelin şuraya söleyin Mrk ettim

antisemitist
Eski 17-05-08, 20:24 Çevrimdışı   #5
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Söyleyin bakim

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 17-05-08, 20:25 Çevrimdışı   #6
Dekan
Düşünürler grubu

`KarameL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.084
Teşekkür etti: 1.539
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:25036
`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`KarameL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Aslında çok saçma bulduğum ama demek ki olabiliyormuş dediğim bi olay.
Gördüm, duydum bizzat şahit oldum :p

İçimde kalbimi unuttum..
İçince düşüyor aklıma yaşamak
İnansam düşerdim peşine...
Ama 'yalanlar' !
Mesaja teşekkür eden:
Proserpina (17-05-08)
Eski 17-05-08, 20:28 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Alıntı:
`KarameL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında çok saçma bulduğum ama demek ki olabiliyormuş dediğim bi olay.
Gördüm, duydum bizzat şahit oldum :p
İsim?

antisemitist
Eski 17-05-08, 20:34 Çevrimdışı   #8

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.289
Teşekkür etti: 18.821
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Acısıda sanal bu aşkların

Mesela ayrılınca onunla gezdiğin yerlerde falan gezince canın yanar, böyle triplere falan girersin.Ama iş forum aşkının bitimiyse, bu kez, onun mesajları falan tribe sokar.
Şu forum oyununda takılırdık, şu forum meydanında evlenme teklif ettiydi, aha şu paylaşımda bana resim armağan ettiydi gibi.

Aşk aşktır tabii
Ben inanmıyorum arkadaş, yanılgıdır, geçer, çok korkmayın.

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
Maçakızı (17-05-08), seLLuk@ (17-05-08), Yσкє∂!¢! (19-05-08), İnCi ÇiÇéKi (17-05-08)
Eski 17-05-08, 20:53 Çevrimdışı   #9
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.403
Teşekkür etti: 1.807
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Acısıda sanal bu aşkların

Mesela ayrılınca onunla gezdiğin yerlerde falan gezince canın yanar, böyle triplere falan girersin.Ama iş forum aşkının bitimiyse, bu kez, onun mesajları falan tribe sokar.
Şu forum oyununda takılırdık, şu forum meydanında evlenme teklif ettiydi, aha şu paylaşımda bana resim armağan ettiydi gibi.

Aşk aşktır tabii
Ben inanmıyorum arkadaş, yanılgıdır, geçer, çok korkmayın.

tam olarak da bu sözlere katılıyorum (:

Tabe kendisi benim forum aşkım o yüzden biliyo

Aşkın sanalı reeli olmaz bence..Tabi o gerçekten aşkın ne demek olduğunu bilenler için.. Ama sadece sanalda da bi aşk yürümez yani.. =))

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Mesaja teşekkür eden:
Proserpina (17-05-08)
Eski 18-05-08, 03:30 Çevrimiçi   #10
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.561
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Her Askin Mutlu Sonla Bitmesi Dilegiyle

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
Zerdüşt. (05-07-08)
Eski 18-05-08, 04:58 Çevrimiçi   #11

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.701
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Kirk yil kalsam düsünmezdim asik olayi
Aman allah yandim ates sardi bacayi
Askla saka bir hataymis dogruymus meger
Önce güldüm sonra buldum tatli belayi
Ona güldüm sonra bende yaktim abayi

Saka maka derken asik oldum erken
Hayat güzel severken
Yasa basa bakmaz onu bunu takmaz
Gönül seven bulurken

Önce gözler sonra eller birlesiverdi
Heyecandan dizlerimiz titreyiverdi
Umurumda degil dünya asigim dostlar
Unutturdu bana artik derdi kederi

Saka maka derken asik oldum erken
Hayat güzel severken
Yasa basa bakmaz onu bunu takmaz
Gönül seven bulurken

Bu $arkiyla Cevap Veresim Geldi.. (:
Anlayan Anladi..

Büyük Konu$upda Kimseyi Yadirgamayin Derim..
Gönülden Seveni Buldukdan Sonra Neresi Olursa Olsun..
Sokakda Tani$ipda Insan Olmayanlarda Cok (:

Saol Doktor Ve Digerleri Darisi Sizin Ba$iniza

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Snorland (18-05-08), ufuk_08 (18-05-08), _Okyanus_ (18-05-08)
Eski 18-05-08, 15:14 Çevrimdışı   #12
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Alıntı:
GuZeLBeLa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
[i]

Saol Doktor Ve Digerleri Darisi Sizin Ba$iniza
Mutluluklar diliyorum

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Mesaja teşekkür eden:
GuZeLBeLa (18-05-08)
Eski 18-05-08, 15:35 Çevrimiçi   #13

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.643
Teşekkür etti: 4.701
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95956
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
T$k Ederim Doktorcum

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:
Eski 18-05-08, 17:06 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
sanal aşkların sürekli olmayacağını gösteren pek çok örnek var

bana saçma geliyor yüzünü bile taa ne zaman gördüğün insana aşık olmak aşk bu değil bence aşk dokunmak,görmek,hissetmek ister yani fazlaca reel sanala çok ters

ben inanmam ama inananlara ve yaşayanlara da Allah mesut etsin derim
Eski 18-05-08, 20:38 Çevrimdışı   #15

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Bana hep saman alevinden ibaret gelen şey nebilim zihninde yarattığın bi kişiye aşık oluyosun sadece monitördeki resiminden, webcam görüntüsünden sana yazdıklarından ibaret.

Şehirler yakın olur yüz yüze görüşme imkanı olur, ozaman eyvallah forum yada mesene aracı olmuş olur. Sadece net üzerinde kalırsa dediğim gibi saman alevidir bir anda ne olduğunu anlamadan parlar ve pufff söner gider ne külleri kalır nede başka bişiyi. Benim açımdan bakıldığında bu... Yaşayanlara saygı duyuyoruz kesinlikle ne aşalığıyoruz nede başka bişi diyoruz. Sadece Sanalda kalmamasını umuyoruz

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
нѕуη (18-05-08), gKhNn' (18-09-08), LaViNia (26-05-08), Yσкє∂!¢! (19-05-08)
Eski 19-05-08, 00:33 Çevrimdışı   #16
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bilmem hiç aşık olmadım ne sanalda nede reelde
ama hoşlandıgım oldu yalan sölemiyim

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 19-05-08, 00:34 Çevrimdışı   #17
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Alıntı:
Yokedici´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bilmem hiç aşık olmadım ne sanalda nede reelde
ama hoşlandıgım oldu yalan sölemiyim
kimden hoşlaştın sen

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 19-05-08, 00:44 Çevrimdışı   #18
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aladea katıldım sana

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden:
aLadea (19-05-08)
Eski 18-09-08, 14:10 Çevrimdışı   #19
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Artık daha saçma gelen şey...

antisemitist
Eski 18-09-08, 14:30 Çevrimiçi   #20
Dekan
Düşünürler grubu

aydan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.819
Teşekkür etti: 3.251
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:99091
aydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaydan tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Olur, neden olmasin ki ?!
Sanalda kalmamasi sartiyla tabii..

Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla
Karışır hüzünlenirim, sen aldırma
İçimde taşırım sesini hala..

Yeterki sen üzülme
Kendine dert etme
Seni bir ömür beklerim
Sen aşkımdan vazgeçme..

Konu Seçenekleri