| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Efendim Malumunuz forum yaş ortalaması genç şimdik bayan ve erkek uyelerimiz birbirlerinden hoşlanıp msn telefon ve ardından şansları yaver giderse reel'de görüşüp aşklarını pekiştirmekteler bu arkadaşlarımıza sonsuz mutluluklar diliyoruz ![]() GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimler adlarınıda söyle bari Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.364
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cıx kendini bilen biliyor ![]() isteyenler uzerine alınabilirler ... GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #4 |
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meraklandırmayın adamı gelin şuraya söleyin Mrk ettim Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyin bakim GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #6 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.539
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:25036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında çok saçma bulduğum ama demek ki olabiliyormuş dediğim bi olay. Gördüm, duydum bizzat şahit oldum :p İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' ! |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (17-05-08) |
| | #7 | |
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist | |
|
| | #8 |
![]()
Teşekkür etti: 18.821
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Acısıda sanal bu aşkların ![]() Mesela ayrılınca onunla gezdiğin yerlerde falan gezince canın yanar, böyle triplere falan girersin.Ama iş forum aşkının bitimiyse, bu kez, onun mesajları falan tribe sokar. Şu forum oyununda takılırdık, şu forum meydanında evlenme teklif ettiydi, aha şu paylaşımda bana resim armağan ettiydi gibi. ![]() Aşk aşktır tabii ![]() Ben inanmıyorum arkadaş, yanılgıdır, geçer, çok korkmayın. Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #9 | |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.807
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tam olarak da bu sözlere katılıyorum (: Tabe kendisi benim forum aşkım o yüzden biliyo ![]() Aşkın sanalı reeli olmaz bence..Tabi o gerçekten aşkın ne demek olduğunu bilenler için.. Ama sadece sanalda da bi aşk yürümez yani.. =)) ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (17-05-08) |
| | #10 |
Teşekkür etti: 4.561
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her Askin Mutlu Sonla Bitmesi Dilegiyle Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Zerdüşt. (05-07-08) |
| | #11 |
![]()
Teşekkür etti: 4.701
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kirk yil kalsam düsünmezdim asik olayi Aman allah yandim ates sardi bacayi Askla saka bir hataymis dogruymus meger Önce güldüm sonra buldum tatli belayi Ona güldüm sonra bende yaktim abayi Saka maka derken asik oldum erken Hayat güzel severken Yasa basa bakmaz onu bunu takmaz Gönül seven bulurken Önce gözler sonra eller birlesiverdi Heyecandan dizlerimiz titreyiverdi Umurumda degil dünya asigim dostlar Unutturdu bana artik derdi kederi Saka maka derken asik oldum erken Hayat güzel severken Yasa basa bakmaz onu bunu takmaz Gönül seven bulurken Bu $arkiyla Cevap Veresim Geldi.. (: Anlayan Anladi.. ![]() Büyük Konu$upda Kimseyi Yadirgamayin Derim.. ![]() Gönülden Seveni Buldukdan Sonra Neresi Olursa Olsun.. Sokakda Tani$ipda Insan Olmayanlarda Cok (: Saol Doktor Ve Digerleri Darisi Sizin Ba$iniza Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #13 |
![]()
Teşekkür etti: 4.701
Forum Gücü: 215 Forum Puanı:95956 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | T$k Ederim Doktorcum Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.489
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:21181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanal aşkların sürekli olmayacağını gösteren pek çok örnek var ![]() bana saçma geliyor yüzünü bile taa ne zaman gördüğün insana aşık olmak aşk bu değil bence aşk dokunmak,görmek,hissetmek ister yani fazlaca reel sanala çok ters ben inanmam ama inananlara ve yaşayanlara da Allah mesut etsin derim |
|
| | #15 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bana hep saman alevinden ibaret gelen şey nebilim zihninde yarattığın bi kişiye aşık oluyosun sadece monitördeki resiminden, webcam görüntüsünden sana yazdıklarından ibaret. Şehirler yakın olur yüz yüze görüşme imkanı olur, ozaman eyvallah forum yada mesene aracı olmuş olur. Sadece net üzerinde kalırsa dediğim gibi saman alevidir bir anda ne olduğunu anlamadan parlar ve pufff söner gider ne külleri kalır nede başka bişiyi. Benim açımdan bakıldığında bu... Yaşayanlara saygı duyuyoruz kesinlikle ne aşalığıyoruz nede başka bişi diyoruz. Sadece Sanalda kalmamasını umuyoruz ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #16 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmem hiç aşık olmadım ne sanalda nede reelde ![]() ama hoşlandıgım oldu yalan sölemiyim Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #17 | |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #18 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aladea katıldım sana düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | aLadea (19-05-08) |
| | #19 |
Artık daha saçma gelen şey... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #20 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olur, neden olmasin ki ?! Sanalda kalmamasi sartiyla tabii.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|