Konu Seçenekleri
Eski 20-05-08, 17:35 Çevrimdışı   #1
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.338
Teşekkür etti: 3.364
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:99822
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
11 Forum Aşk'ının Sona Ermesi

Evet Forum Aşkı dedik sevdik seviliyoruz aşıkız dedik Ya Bu aşklar biterse ben bir kac ornek vereyim mesala uye profillerine yazılan sevgi kelebeem sözleri Msn'lerde yazılan Aşkın A-Z'ye halleri Ki ben bu olaya msn 'imde Aşkın XWQ Hali diye mizahsal yönde aldım işte olay budur ki forumda başlayan ve genelde hüsranla sonuclanan bu sanal aşkları Arkadaşımız Artemis Şöyle bir doğtu tespitte bulunarak forum aşkı konusunda cevap vermiş

Evet Söz Artemis'de

Alıntı:
Artemis´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Acısıda sanal bu aşkların

Mesela ayrılınca onunla gezdiğin yerlerde falan gezince canın yanar, böyle triplere falan girersin.Ama iş forum aşkının bitimiyse, bu kez, onun mesajları falan tribe sokar.
Şu forum oyununda takılırdık, şu forum meydanında evlenme teklif ettiydi, aha şu paylaşımda bana resim armağan ettiydi gibi.

Aşk aşktır tabii
Ben inanmıyorum arkadaş, yanılgıdır, geçer, çok korkmayın.

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
''nehiR'' (31-07-08), bandobras (20-05-08), delkray (24-05-08), Maçakızı (20-05-08), nesquik (24-05-08), Nikotin (24-05-08), Opeth (22-05-08), roza (24-05-08), seLLuk@ (20-05-08), yεsiL (20-05-08), `Hiperaktif (23-05-08), ~C@dY~ (24-05-08)
Eski 20-05-08, 18:04 Çevrimdışı   #2
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
valla şimdiye kadar bir kaç forumda daha yazdım ve onlar artık reklam manyağı oldukları için küme düştüler gözümde... forum aşkının sona ermesi böyle birşey...

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 20-05-08, 18:16 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Öyle bir hava oluşmuşki kafalarda real dediğiniz aşklar hiç bitmiyor sanki
Sanalı gerçeği olmaz.
Biterse kişinin karakterine göre farklı tavırlar çıkabilir bir kalıp bulmak imkansızdır.
Hepimiz aynı olmadığımıza göre hepimiz farklı davranışlar sergileyebiliriz

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
''nehiR'' (31-07-08), roza (24-05-08), yεsiL (20-05-08), İnCi ÇiÇéKi (21-05-08), `Hiperaktif (24-05-08)
Eski 20-05-08, 18:18 Çevrimdışı   #4
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
DR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_CoCoRiCo tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öyle bir hava oluşmuşki kafalarda real dediğiniz aşklar hiç bitmiyor sanki
Sanalı gerçeği olmaz.
Biterse kişinin karakterine göre farklı tavırlar çıkabilir bir kalıp bulmak imkansızdır.
Hepimiz aynı olmadığımıza göre hepimiz farklı davranışlar sergileyebiliriz
Sülom sen istisna ol

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 20-05-08, 18:55 Çevrimdışı   #5
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aşklan aram yok
o yüzden önemide yok
ama sanalda aşk acaip geliyo görmedigin camdan gördügün biriyle nasıl bi ilişki olabiliriki

ben daha yanımda oturana söyleyemezken sanalda söylemek biras acaip

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Mesaja teşekkür eden:
J.Mengele (20-05-08)
Eski 20-05-08, 18:57 Çevrimiçi   #6
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
DR_GoKiSsS´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sülom sen istisna ol
Tartışma konusuna dönecek ama olsun sen yabancı değilsin

İstisnalık değil mantıksızlık var bence
Bu yazdıklarım benim görüşlerim
burada da, karşılıklı konuşurkende aynı şeyleri yazıcam ve söylerim.
Gerçekte nasılsam, forumda da aynı davranıyorum hiç bir fark yok
Bu sebeple benim için sanal, gerçek ayrımı yok.
Sanalda da sonuna kadar gerçeğim, olmadığım bir kişiliğe bürünmüyorum.
Sanal, gerçek diye ayıranlar bu ayrımı yapıyor demek ki...
Buna inanmaya başladım artık
Tek fark smileler gerçektede mimikler var

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
''nehiR'' (31-07-08), roza (24-05-08), `Hiperaktif (24-05-08)
Eski 20-05-08, 19:04 Çevrimdışı   #7
Rektör

DR_CoCoRiCo - ait Avatar
Süleyman bu konuyu acarken mizahsal anlamda actım

Mutluluklar Sana her ne kadar beni bıraksanda

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

Eski 20-05-08, 19:11 Çevrimdışı   #8
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.316
Teşekkür etti: 15.228
RepForum Gücü: 224
Forum Puanı:91132
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Ciddiyetsiz yaklaşan kişilerin forumlar da eğlenmek ve aşk' dediği şov'u ulu orta herkese göstermek amaçlı oluşturdukları oyunun adıdır Forum Aşk'ı... Bitmesi de: Forum Aşk'ının Sona Ermesi'dir

Yine forumlardan yada netten tanışan kişilerin kendi içlerinde olan ciddiye almak ve yeterliliği ile birlikte kendilerini bir birlerine dökmek eğleminin gerçekliği üstteki yorumuma istisnadır. Netten tanışıp kendi gönüllleri ve çizgilerinde yaşayanlara mutluluklar. (: Aşk'a örnek olan örnekleri çoktur aramızda.
''nehiR'' (31-07-08), roza (24-05-08), yεsiL (20-05-08), `Hiperaktif (24-05-08), `KarameL (20-05-08)
Eski 20-05-08, 19:53 Çevrimdışı   #9

Proserpina - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.289
Teşekkür etti: 18.821
RepForum Gücü: 219
Forum Puanı:90338
Proserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazProserpina tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Olay son derece karmaşık olmakla beraber romantizmin doruklarındadır da, aman diyeyim.

Şimdi efendim biliyorum, aranızda ki aşıklar maşıklar bana çemkirmek istiyorlar, gerek yok.

Hayat seçim ve sonuçlardan ibaret, dürüst olduktan sonra olur niye olmasın.Aha benim abim, bizim yelloz gelinle internette tanıştı.

Sülo var bir de, adam bal efendim, o herifi sanal-reel nerde yakalarsanız taciz edin, ben kefilim ona.

Ben inanıyor muyum? Hayır.
Ama bu seçim ve sonuçla alakalı işte.

Şimdi asıl tartışma konumuz şu eyy forum halkı
Ben, benim herifle lise sonda, dersaneden arkadaştım.Adamın ilk aşkıydım, tuttum kafasına klasör fırlattım, küstük o zaman
Sonra beni Facebook'ta buldu
Şimdi bizim ilişkimiz sanal mııı reel miii

Tüm sanalda tanışıp, fingirdeyen, aşık olan çiftlere mutluluklar.

Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın?
Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım.

Konu Proserpina tarafından (20-05-08 Saat 20:15 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
DR_CoCoRiCo (20-05-08), Opeth (22-05-08), roza (24-05-08), seLLuk@ (20-05-08), Snorland (20-05-08), İnCi ÇiÇéKi (21-05-08), ~C@dY~ (24-05-08)
Eski 20-05-08, 20:01 Çevrimdışı   #10
Cezalı Üye

weekend warrior - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.746
Teşekkür etti: 171
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:2883
weekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyorweekend warrior çevresinde seviliyor
bilgisayarın bozulması, internet bağlantısının kesilmesi, dünyadaki bütün telefonların uzaya postalanması sonucu yaşanan olaydır. hoş değildir yaşayan için. hoş olmaması biten aşkın değil bitmeyen takıntının ürünüdür.

Konu weekend warrior tarafından (20-05-08 Saat 21:29 ) de değiştirilmiştir..
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (20-05-08), Opeth (22-05-08), roza (24-05-08), yεsiL (20-05-08)
Eski 20-05-08, 20:22 Çevrimdışı   #11
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Sanal Ask Ne ? Real Ask Ne ?

Abi Sen Zaten Yolda Karsılastıgın Bırıne Asık Oluyor Musun ? Oluyorsun

Sanal Ask Ne Oluyor ? Internette Karsılastıgın Kişinin Yolda Gördüğün Kişiden Daha Bakımlı Gösterişli Olduğu Resimleri Yada Online Olarak Yazıştığın Kişinin Yazılarına Fikirlerine Karşı Gösterdiğin Tepki Yani
Aşk (:

Sanal Ask Real'de Olandan Daha Fazla Olması Normal Geliyor Bana Çünkü Yolda Gördüğün Birine Selam Vermeye Cekınırsın
( bana bakmayın siz (: ) Ama Sanalda Yedi Sülaleni Anlatırsın =)

Zaten Real'dede Karsılassan Konusuo Sesını Duyuyorsun Sanalda'da VelhasılKelam Bulusup Görüşürsen Bu Isin Sanalı Reali Kalmamıs Oluyor (:

Forum Askının Bıtmesıde Sevgilinden Ayrılmandan Farksız =)

( başıma hiç gelmedi ama düşüncem bu )
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
roza (24-05-08), Snorland (20-05-08), yεsiL (20-05-08), İnCi ÇiÇéKi (21-05-08)
Eski 20-05-08, 20:52 Çevrimdışı   #12
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
2 günlük bir olay saçma..

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
karahindiba (25-05-08), tuanaa (24-05-08)
Eski 20-05-08, 20:52 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Sanal aşkın acısıda en fazla sanalda kalır herhalde.Yaşamadığım için bilmiyorum ama öyle olsa gerek. Ben birde onları gökhanın dediği gibi reel'de göreyim

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 22-05-08, 16:47 Çevrimdışı   #14

Downloadiki

Opeth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.891
Teşekkür etti: 6.499
RepForum Gücü: 319
Forum Puanı:146879
Opeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOpeth tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
aşk'ın sanalı olmaz
felsefe yapmayın efendiler kırarım kemüğünüzü
aşk bir kere yaşanır. zırt pırt yaşandımı aşk olmaz..sanalda aşk olmaz..koklaşmadıkça aşk mı olur? adamın gözlerine web camdan baksam ne olur..aşk yanındakidir..nefesini duyuyormusun aşk'tır o..ve kalbin bir cam'ın kenarında nasıl pır pır eder..yalan..varsada real'e taşıyın ben onu bunu bilmem

opeth ailesi - e-opeth =opeth

Yaşadıklarını kar sanma yanına...

Yaşadığın kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa

Sevdiğin kadardır ömrün...

Can YÜCEL
-misspasha- (02-07-08), DR_CoCoRiCo (22-05-08), vivace (24-05-08), _Okyanus_ (23-05-08), `Hiperaktif (23-05-08)
Eski 23-05-08, 22:33 Çevrimdışı   #15

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bu olay kişiden kişiye değişir eğer yürütmesini bilirsen sana hiç bi zararı olmaz (= bu konu haybeye bi konu bence kişilerin hayatları kimseye örnek olmamalı (= benim içinde olamaz zaten (=

geçiniz......
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (24-05-08)
Eski 24-05-08, 02:13 Çevrimdışı   #16
Stajyer

Nikotin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 130
Teşekkür etti: 91
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:2193
Nikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyorNikotin çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
Her ne kadar espritüel anlamda yaklaşılsada işe ciddi yanından bakınca;
Aşk kavramının ne olduğunu düşünmek lazım başta.Sanalda olsa, gerçekte olsa ortada bir his var.Bu sizin içinizde olan birşey, sizin duygularınız.Sanal veya gerçek diye bir ayrım içinde değil yani.Hissediyosunuz yeri geliyo çok mutlu oluyorsunuz yeri geliyor acı çekiyorsunuz.Sanal diye bahsedilen şeyde zaten başta internette tanışılır, ileri gider telefonlaşılır, sonra baktınız çok iyi gidiyor görüşülür.Safha safha.Sanal kısmı başlangıç oluyo sanırsam (: Bu misale müteakip sanaldan tanışıp evlenen arkadaşlarım var.Birbirlerini çok seviyolarlar, hatta 4 ay sonra çocukları olacak Allah'ın izniyle

Kısaca aşk, aşktır.Onu siz yaşarsınız forum yada bir ortam değil.Burası tanışmak için bi vesiledir sadece.Artık bıraksak bu sanal aşk, gerçek aşk mevzularını Sadece webcamde görüp tabiki birşey olmaz.Dokunamadığım cana aşk demem.

Forum aşkının sona ermesi, aşk gerçeğini ti'ye alan kişilerin herşeye umursamaz baktıkları gibi bu kavramıda umursamayıp sallamaz yorumlarda bulunan kişilerin kullandığı cümle.

Belki dolar gözlerin
Başka adamlara,
Başka şehirlerde,
Belli etmezsin..

Belki bir gün özlersin...
..
.

Eski 24-05-08, 12:10 Çevrimiçi   #17
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ten tene degmeli, göz gözü görmeli bence.

Sanala ask olurmu? olur ama fazla uzun sürmez.

Inernetin m.bit hizi gibi gecer gider. Ve gercek hayatta onu gördügünüzde ayni elektrigi alamadiginiz (kimyaniz uyusmuyor anlaminda) hayal kirikligi yasarsiniz.

Sonra gel gelelim siradaki ask(!)'a
Eski 24-05-08, 13:23 Çevrimdışı   #18
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9701
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran
yorumsuz diyorum we çekiLiyorum((:

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Eski 24-05-08, 13:52 Çevrimdışı   #19
Doçent
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 2.606
Teşekkür etti: 3.115
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:17546
tuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaztuanaa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yaşayanlara saygım olduğundan dolayı yorum yapmaktan çekindiğim bi konu..pek hoş şeyler düşünmüyorum çünkü bu konu hakkında ..yorumlarımı kendime saklıyorum ..

.
.
.

sustum..
Eski 24-05-08, 14:18 Çevrimdışı   #20
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068