| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 | |
| Rektör ![]() | Evet Forum Aşkı dedik sevdik seviliyoruz aşıkız dedik Ya Bu aşklar biterse ben bir kac ornek vereyim mesala uye profillerine yazılan sevgi kelebeem sözleri Msn'lerde yazılan Aşkın A-Z'ye halleri Ki ben bu olaya msn 'imde Aşkın XWQ Hali diye mizahsal yönde aldım işte olay budur ki forumda başlayan ve genelde hüsranla sonuclanan bu sanal aşkları Arkadaşımız Artemis Şöyle bir doğtu tespitte bulunarak forum aşkı konusunda cevap vermiş Evet Söz Artemis'de ![]() Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla şimdiye kadar bir kaç forumda daha yazdım ve onlar artık reklam manyağı oldukları için küme düştüler gözümde... forum aşkının sona ermesi böyle birşey...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #3 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öyle bir hava oluşmuşki kafalarda real dediğiniz aşklar hiç bitmiyor sanki ![]() Sanalı gerçeği olmaz. Biterse kişinin karakterine göre farklı tavırlar çıkabilir bir kalıp bulmak imkansızdır. Hepimiz aynı olmadığımıza göre hepimiz farklı davranışlar sergileyebiliriz ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | ''nehiR'' (31-07-08), roza (24-05-08), yεsiL (20-05-08), İnCi ÇiÇéKi (21-05-08), `Hiperaktif (24-05-08) |
| | #4 | |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.364
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM | |
|
| | #5 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşklan aram yok ![]() o yüzden önemide yok ![]() ama sanalda aşk acaip geliyo görmedigin camdan gördügün biriyle nasıl bi ilişki olabiliriki ![]() ben daha yanımda oturana söyleyemezken sanalda söylemek biras acaip Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (20-05-08) |
| | #6 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tartışma konusuna dönecek ama olsun sen yabancı değilsin ![]() İstisnalık değil mantıksızlık var bence ![]() Bu yazdıklarım benim görüşlerim burada da, karşılıklı konuşurkende aynı şeyleri yazıcam ve söylerim. Gerçekte nasılsam, forumda da aynı davranıyorum hiç bir fark yok ![]() Bu sebeple benim için sanal, gerçek ayrımı yok. Sanalda da sonuna kadar gerçeğim, olmadığım bir kişiliğe bürünmüyorum. Sanal, gerçek diye ayıranlar bu ayrımı yapıyor demek ki... Buna inanmaya başladım artık ![]() Tek fark smileler gerçektede mimikler var ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 3.364
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:99822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Süleyman bu konuyu acarken mizahsal anlamda actım ![]() Mutluluklar Sana her ne kadar beni bıraksanda GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ciddiyetsiz yaklaşan kişilerin forumlar da eğlenmek ve aşk' dediği şov'u ulu orta herkese göstermek amaçlı oluşturdukları oyunun adıdır Forum Aşk'ı... Bitmesi de: Forum Aşk'ının Sona Ermesi'dir Yine forumlardan yada netten tanışan kişilerin kendi içlerinde olan ciddiye almak ve yeterliliği ile birlikte kendilerini bir birlerine dökmek eğleminin gerçekliği üstteki yorumuma istisnadır. Netten tanışıp kendi gönüllleri ve çizgilerinde yaşayanlara mutluluklar. (: Aşk'a örnek olan örnekleri çoktur aramızda. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | ''nehiR'' (31-07-08), roza (24-05-08), yεsiL (20-05-08), `Hiperaktif (24-05-08), `KarameL (20-05-08) |
| | #9 |
![]()
Teşekkür etti: 18.821
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olay son derece karmaşık olmakla beraber romantizmin doruklarındadır da, aman diyeyim. ![]() Şimdi efendim biliyorum, aranızda ki aşıklar maşıklar bana çemkirmek istiyorlar, gerek yok. ![]() Hayat seçim ve sonuçlardan ibaret, dürüst olduktan sonra olur niye olmasın.Aha benim abim, bizim yelloz gelinle internette tanıştı. ![]() Sülo var bir de, adam bal efendim, o herifi sanal-reel nerde yakalarsanız taciz edin, ben kefilim ona. ![]() Ben inanıyor muyum? Hayır. Ama bu seçim ve sonuçla alakalı işte. ![]() Şimdi asıl tartışma konumuz şu eyy forum halkı ![]() Ben, benim herifle lise sonda, dersaneden arkadaştım.Adamın ilk aşkıydım, tuttum kafasına klasör fırlattım, küstük o zaman ![]() Sonra beni Facebook'ta buldu ![]() Şimdi bizim ilişkimiz sanal mııı reel miii ![]() Tüm sanalda tanışıp, fingirdeyen, aşık olan çiftlere mutluluklar. Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. Konu Proserpina tarafından (20-05-08 Saat 20:15 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi) | DR_CoCoRiCo (20-05-08), Opeth (22-05-08), roza (24-05-08), seLLuk@ (20-05-08), Snorland (20-05-08), İnCi ÇiÇéKi (21-05-08), ~C@dY~ (24-05-08) |
| | #10 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 171
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:2883 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilgisayarın bozulması, internet bağlantısının kesilmesi, dünyadaki bütün telefonların uzaya postalanması sonucu yaşanan olaydır. hoş değildir yaşayan için. hoş olmaması biten aşkın değil bitmeyen takıntının ürünüdür. Konu weekend warrior tarafından (20-05-08 Saat 21:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #11 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanal Ask Ne ? Real Ask Ne ? Abi Sen Zaten Yolda Karsılastıgın Bırıne Asık Oluyor Musun ? Oluyorsun Sanal Ask Ne Oluyor ? Internette Karsılastıgın Kişinin Yolda Gördüğün Kişiden Daha Bakımlı Gösterişli Olduğu Resimleri Yada Online Olarak Yazıştığın Kişinin Yazılarına Fikirlerine Karşı Gösterdiğin Tepki Yani Aşk (: Sanal Ask Real'de Olandan Daha Fazla Olması Normal Geliyor Bana Çünkü Yolda Gördüğün Birine Selam Vermeye Cekınırsın ( bana bakmayın siz (: ) Ama Sanalda Yedi Sülaleni Anlatırsın =) Zaten Real'dede Karsılassan Konusuo Sesını Duyuyorsun Sanalda'da VelhasılKelam Bulusup Görüşürsen Bu Isin Sanalı Reali Kalmamıs Oluyor (: Forum Askının Bıtmesıde Sevgilinden Ayrılmandan Farksız =) ( başıma hiç gelmedi ama düşüncem bu )
|
|
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #12 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2 günlük bir olay saçma.. düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | karahindiba (25-05-08), tuanaa (24-05-08) |
| | #13 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanal aşkın acısıda en fazla sanalda kalır herhalde.Yaşamadığım için bilmiyorum ama öyle olsa gerek. Ben birde onları gökhanın dediği gibi reel'de göreyim Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #14 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 6.499
Forum Gücü: 319 Forum Puanı:146879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşk'ın sanalı olmaz ![]() felsefe yapmayın efendiler kırarım kemüğünüzü ![]() aşk bir kere yaşanır. zırt pırt yaşandımı aşk olmaz..sanalda aşk olmaz..koklaşmadıkça aşk mı olur? adamın gözlerine web camdan baksam ne olur..aşk yanındakidir..nefesini duyuyormusun aşk'tır o..ve kalbin bir cam'ın kenarında nasıl pır pır eder..yalan..varsada real'e taşıyın ben onu bunu bilmem opeth ailesi - e-opeth =opeth![]() Yaşadıklarını kar sanma yanına... Yaşadığın kadar yakınsın sonuna Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün... Can YÜCEL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi) | -misspasha- (02-07-08), DR_CoCoRiCo (22-05-08), vivace (24-05-08), _Okyanus_ (23-05-08), `Hiperaktif (23-05-08) |
| | #15 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu olay kişiden kişiye değişir eğer yürütmesini bilirsen sana hiç bi zararı olmaz (= bu konu haybeye bi konu bence kişilerin hayatları kimseye örnek olmamalı (= benim içinde olamaz zaten (= geçiniz...... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (24-05-08) |
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 91
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:2193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Her ne kadar espritüel anlamda yaklaşılsada işe ciddi yanından bakınca; Aşk kavramının ne olduğunu düşünmek lazım başta.Sanalda olsa, gerçekte olsa ortada bir his var.Bu sizin içinizde olan birşey, sizin duygularınız.Sanal veya gerçek diye bir ayrım içinde değil yani.Hissediyosunuz yeri geliyo çok mutlu oluyorsunuz yeri geliyor acı çekiyorsunuz.Sanal diye bahsedilen şeyde zaten başta internette tanışılır, ileri gider telefonlaşılır, sonra baktınız çok iyi gidiyor görüşülür.Safha safha.Sanal kısmı başlangıç oluyo sanırsam (: Bu misale müteakip sanaldan tanışıp evlenen arkadaşlarım var.Birbirlerini çok seviyolarlar, hatta 4 ay sonra çocukları olacak Allah'ın izniyle Kısaca aşk, aşktır.Onu siz yaşarsınız forum yada bir ortam değil.Burası tanışmak için bi vesiledir sadece.Artık bıraksak bu sanal aşk, gerçek aşk mevzularını Sadece webcamde görüp tabiki birşey olmaz.Dokunamadığım cana aşk demem.Forum aşkının sona ermesi, aşk gerçeğini ti'ye alan kişilerin herşeye umursamaz baktıkları gibi bu kavramıda umursamayıp sallamaz yorumlarda bulunan kişilerin kullandığı cümle. Belki dolar gözlerin Başka adamlara, Başka şehirlerde, Belli etmezsin.. Belki bir gün özlersin... .. . |
|
| | #17 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ten tene degmeli, göz gözü görmeli bence. ![]() Sanala ask olurmu? olur ama fazla uzun sürmez. Inernetin m.bit hizi gibi gecer gider. Ve gercek hayatta onu gördügünüzde ayni elektrigi alamadiginiz (kimyaniz uyusmuyor anlaminda) hayal kirikligi yasarsiniz. Sonra gel gelelim siradaki ask(!)'a |
|
| | #18 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorumsuz diyorum we çekiLiyorum((: Sadece Susmak İstiyorum |
|
| | #19 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaşayanlara saygım olduğundan dolayı yorum yapmaktan çekindiğim bi konu..pek hoş şeyler düşünmüyorum çünkü bu konu hakkında ..yorumlarımı kendime saklıyorum .. . . sustum.. |
|
| | #20 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068