| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | forum gerçekten özgür düşünceyi destekliyor...
Bir çok forum gördüm. Girdiğiim bütün forumlarda şunu gördüm... Hele bir tanesi var ki... Bu forumların hepsi kendini özgürlükçü olarak tanımlıyor. Ama daha ilk msjlarda sana damgayı yapıştırıyor. Yasaklı üyelere bakıyoruz ki hepsi adminlerin görüşlerini paylaşmayan kişiler. Yani hepsi kendine müslümanlardan... Zamansızı bir arkadaşım tavsiye etti. Gerçekten güzel bir forum. Hakaretler dışında herkes istediği düşünceyi savunabiliyor. Ve adminler hakaret içermedikçe msjlara karışmıyorlar. Bu bakımdan zamansızı çok takdir ediyorum.... Saygılar... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #2 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.078
Forum Gücü: 122 Forum Puanı:53551 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum hakkındaki düşüncelere katılıyorum teşekkürler...
Birisine Verdiğiniz Değeri Göstermenin En Güzel Yolu Ona Vakit Ayırmaktır... |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya bir reklam vardi, reklamin karakteristik sözü söyleydi yanlis hatirlamiyorsam: Sen yenisin galiba... ![]() Saygilar |
| | #4 |
| Şarkıların Ressamı Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 210
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:10098 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
foruma fazla katılımımım olmasa da bu bölüme yazılanlar gözüme carpıyordu az çok bu bölümde genelde siteyi suçlardı üyeler ama arkadaş iyi fikirlerini belirtmiş ne güzel =) böyle düşünen üyelere sahip olmakda güzel olsa gerek yönetim için (= ve bence de güzel bir site teşekkürler arkadaşım (= |
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.233
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet güzel forum... uygun ortam.... her şey iyide gruplara özel üyelerin lider olması koşulu canımı sıkıyor! David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| | #6 | |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çok sıkmasın ![]() zamanla paylaşımlarını ve katılımını arttırarak sende özel üye olabilirsin. Ardından istersende grup lideri olursun. Olmayacak şeyler değil bunlar. ![]() Forum hakkında güzel düşüncelerinizi okudum. Teşekkür ederim, kendi adıma söylemem gerekirse bu güzellikler size ait, sizdeki güzel duygular kadar, onları bizimle yaşamak istediğiniz kadar güzel olabiliriz. ![]() Düşünceyi tabiki destekliyoruz ve destekleyeceğiz; başka düşünceleri engellemediği sürece... ![]() Forumun keyfini çıkarın, iyi eğlenceler... | |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 2.117
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:4494 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaş yeni ![]() forumun guzellikleri asla inkar edilemez ama objektifesi (yönetim) hususunda biraz problemler war bunu hissedeceksin sende.ama belki işine de gelebilir o ayrı konu tabi nese saolasın dusuncelerın ıcın.
|
| | #8 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.194
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:5273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e-dana seviyorumda bide bizi kısıtlamasa ÖZGÜR ÜYE OLABİLSEK ARTIK
Biz Horon Kadar Karadeniz Zeybek Kadar Egeyiz Karşılama kadar Trakyalıyız Halay Kadar Bar Kadar Semah kadar Doğuluyuz Güneydoğuluyuz Anadoluyuz BİZ BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ..! |
| Mesaja teşekkür eden: | J.Mengele (11-02-08) |
| | #9 |
| Grup Lideri Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 4.238
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:32486 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevdigimi bir cok kes söylemiştim....Saglam .kaliteli bir forum...üst düzey yöneticilerde saglam..takdir ediyor...Başarılarının devamını diliyorum.... ![]() Güzel Kadın.... GÜZEL GÖZLÜ . GÜZEL GÜLÜŞLÜ YARİM..... |
| | #10 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Düşünceleriniz bizim için çok önemli, lakin site kurallarıda mevcut. Konu dışı, karşılıklı atışma, şahsi önyargılarınızı ve dayanaksız suçlamalarınızı içeren kurallara aykırı mesajlar silinmiş, konu yoruma kapanmıştır. Not: Forumda kurallar ile uyuşmadığını düşündüğünüz, size adil gelmeyen durum ve konular görürseniz lütfen 'Şikayet Button' u ile yönetime bildirin. Tüm şikayetleriniz konunun ilgili görevlilerince detaylı şekilde incelendikten sonra kurallara uygun olarak tarafsızca değerlendirilecektir. Yoğunluk nedeni ile her şikayetinize geri bildirim yapılmayabilir. İlgi ve anlayışınız için teşekkürler. |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Sadness (15-12-07), YaGMuR_CiNi (15-12-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |