| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() |
Forum gücüm 82'ydi 76'ya düşmüş???? Forumda bir arıza mı var? Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evet gördüm şimdi
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #4 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.095
Forum Gücü: 65 Forum Puanı:25059 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum gücümde düşmüş mesaj sayımda ...
Öğüdüm dinlersen, anlamı budur. En yakın dostundan bile sakın sen seni...! Vazifesini tam yerine getirmemiş olanın vicdan yarasına ne mazaretin devası ne ilacın şifası deva getirmiş.. Ehil olmayanlara sabretmek ehil olanları parlatır. |
|
| | #5 |
| Öğretim üyesi Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 613
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:3164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pöff bir karar versinler..iniyormuyuz düşüyor muyuz yahu Hαккıмdα вiLgin чσкѕα , Fiкяindє oLмαѕın ... |
|
| | #6 |
![]()
Teşekkür etti: 4.108
Forum Gücü: 56 Forum Puanı:18832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benimkinde de azalma var evet..neyse..düzelir belki. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |