DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Yardım, Destek

Konu Seçenekleri
Eski 05-09-07, 13:13 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Forum ile Alakali..

bende mi sorun yoksa forumla ilgilimi anliyamadim. sabahtan bu yana forumda hangi basligi acmaya kalksam anasayfa aciliyor, 2 sayfa olan basliklarda ilk sayfasi acilmiyor.. Cookiesleri temizliyorum her baslikta sayfaya F5 yapiyorum ama sonuc yine ayni oluyor, anliyamadim gitti.. Benim pc de sorun var sandim denedim fakat baska sitelerde ve forum sitelerinde aynisi olmuyor..
Eski 05-09-07, 13:26 Çevrimdışı   #2
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Forumla ilgili bir düzeltme yapılıyor sanırsam yakında düzelir.
Bendede farklı bi sorun oldu biraz önce, şimdi düzeldi..

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
LauB (05-09-07)
Eski 05-09-07, 14:11 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Sanatkârlar grubu

LauB - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.118
Teşekkür etti: 1.586
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:18427
LauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLauB tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Sanirim, cünki su an icinde düzelmis durumda..

tesekkürler snor (sana kisaca snor diyebilirmiyim) ilgilendigin icin..
Mesaja teşekkür eden:
Snorland (05-09-07)

Konu Seçenekleri