| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]() | Forum ile Alakali..
bende mi sorun yoksa forumla ilgilimi anliyamadim. sabahtan bu yana forumda hangi basligi acmaya kalksam anasayfa aciliyor, 2 sayfa olan basliklarda ilk sayfasi acilmiyor.. Cookiesleri temizliyorum her baslikta sayfaya F5 yapiyorum ama sonuc yine ayni oluyor, anliyamadim gitti.. Benim pc de sorun var sandim denedim fakat baska sitelerde ve forum sitelerinde aynisi olmuyor.. |
|
| | #2 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumla ilgili bir düzeltme yapılıyor sanırsam yakında düzelir. Bendede farklı bi sorun oldu biraz önce, şimdi düzeldi.. ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LauB (05-09-07) |
| | #3 |
| Öğretim üyesi Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.586
Forum Gücü: 44 Forum Puanı:18427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanirim, cünki su an icinde düzelmis durumda.. tesekkürler snor (sana kisaca snor diyebilirmiyim ) ilgilendigin icin..
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | Snorland (05-09-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |