| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() |
Evet forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca neler oluyor beraber bakalım :Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -repi hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni rep'e boğarım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Replerinizi bekliyorum............. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... ![]() |
|
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper olmuş ya...hani bazen bizde karıştırmıyo değiliz yani...
gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 187
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:4837 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya valla bizim evde de var böyle manyaklar onlara okuttum baya güldüler.Muhabbetlerde hep rep kelimesi geçiyor bir kere.Allahbana kolaylık versin demi
Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi. Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'... 'OYUNUN SONU' Gelir, 'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez... Keşke 'KELİMELER YETSE'... |
|
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş kardeş, sağolasın
YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 162
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:6348 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzelmiş kardeş eline sağlık...
|
|
| | #6 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:66 ![]() | abi çok güzel burak nerden buldun güzelim yoksa senin imalatin mi? ama süper saol güzel yaaa ![]() ![]() ![]() |
|
| | #7 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylasım iin teşekkürler...
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | he he çok komik kanka....... |
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() süper olmuş walla, emeğine sağlık ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 358
Forum Gücü: 23 Forum Puanı:3427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen şimdi bi rep i hakettin |
|
| | #11 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | teşekkürler |
|
| | #12 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 609
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:1619 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla güzel olmuş ne diyelim
Aşık olan miskin olur, Hak yoluna teslim olur, Her ne dersen boyun tutar, Çare yok gönül yıkmaya YUNUSEMRE |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 51
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:320 ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() abarti olmus güsel ama The time is right Your perfume fills my head The stars get red And oh the night's so blue And then I go and spoil it all By saying something stupid Like I love you... |
|
| | #14 |
| Asistan Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 101
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gülmekten ölecem birazdan çok sağol..
Türkiye İşçi Sınıfına Selâm! Meydanlarda Hasretimizi Haykıranlara, Toprağa, Kitaba, İşe Hasretimizi, Hasretimizi, Ayyıldızlı Esir Bayrağımıza... |
|
| | #15 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.203
Forum Gücü: 29 Forum Puanı:7985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel güzel
|
|
| | #16 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mükemmel yaa gülmekten gözlerimden yaşlar geldi çok güzel ya teşekkürler... |
|
| | #17 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 353
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:3356 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla bunlar deilde kafama terlik gelio ![]() ![]() O bir sığır...!! ![]() |
|
| | #18 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bazen bazılarını söyleyecek vaziyete geliyorum sevdiğim kişileri rep liyorum ![]() |
|
| | #19 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 201
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel paylaşım eyv..
|
|
| | #20 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 17
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:41 ![]() |