| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Evet arkadaşlar... Olay gayet basit ve güzel... Başlıyorum.... Ben Küçükken; Haberlerde yada çevremde "falanca kişi hayatını kaybetti" dediklerinde o insan bir eşyasını kaybetmiş, ama illaki bir gün bulacak sanıyordum ![]() Ben Küçükken; Televizyonun içinde binlerce minik insan var zannederdim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | sawasuar (05-05-07) |
| | #2 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.134
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:6269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kucukken,, amerıkayı suankı gurcıstanın olduu yerde sanıodum DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!! |
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben küçükken zencilerin çok çikolata yedikleri için siyah oldugunu saniyordum ! :S ![]() |
|
| | #4 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.599
Forum Gücü: 41 Forum Puanı:12182 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben küçükken okula gitmenin çok güzel bişey oldugunu sanıyordum |
|
| | #5 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben küçükken büyük olduğumu sanıyordum ![]() Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 207
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:3743 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben küçükken elektrikler kesinlince akşamları arabaların da lambalarının yanmayacağını düşünürdüm |
|
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 4.662
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:39785 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben küçükken büyüyünce bişey olcam sanıyodum " Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. " |
|
| | #8 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 712
Forum Gücü: 22 Forum Puanı:4005 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben küçükken her gördüüm kulübeyi keloğlanın evi sanardım |
|
| | #9 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.421
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:3224 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben küçükken hırsızları canavar gibi ayrı bir yaratık sanardım ![]() ![]() |
|
| | #10 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben küçükken Battal Gazi'nin yaptıklarının gercek oldugunu sanıyodm düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |