DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Forum sayfaları sizin için ne ifade ediyor?
Yeni çıkan mp3 divx ne varsa sömürmek için. 0 0%
Paylaşımda bulunmak için. 2 11,11%
Fikirlerim ve dünya görüşüm doğrultusunda insanlarla beyin fırtınası yapmak için. 8 44,44%
Yeni arkadaşlarla tanışmak için. 1 5,56%
Diğer 7 38,89%
Oylayanlar: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 20-05-08, 22:39 Çevrimdışı   #1
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Forum sayfaları sizin için ne ifade ediyor?

Forum sayfalarına ne için üye olursunuz?

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
DR_CoCoRiCo (24-05-08), Snorland (28-05-08)
Eski 23-05-08, 00:07 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

G-peyki - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.104
Teşekkür etti: 868
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4117
G-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biriG-peyki Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Yeni habaerleri okumak....elimde bir haber varsa paylasmak icin...

Geldi bir gun hayatima....
Sesimi tek o duydu karanlikta....
Elimi tutup cekti o anda...
Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim

1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade

Doctors & Others
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 23-05-08, 00:13 Çevrimiçi   #3
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.560
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Paylasim Için..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 23-05-08, 00:17 Çevrimdışı   #4
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Fikirlerim ve dünya görüşüm doğrultusunda insanlarla beyin fırtınası yapmak için.

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 24-05-08, 00:56 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

acemi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.460
Teşekkür etti: 495
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:6900
acemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyoracemi Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
hiçbir şey ifade etmiyor desem yeridir
boş zamanlarda oyalanmak için bir meşgale işte

Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 24-05-08, 13:15 Çevrimiçi   #6
Profesör
Figüranlar

bEyAzLi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.080
Teşekkür etti: 1.643
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22372
bEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbEyAzLi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Forum sayfalarını kendim için kütüphane gibi gorurum Paylasıp Paylasanlara teşkkür etmek güzel...
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 24-05-08, 13:25 Çevrimdışı   #7
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9701
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran
payLa$mak...

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 24-05-08, 14:23 Çevrimdışı   #8
Cezalı Üye
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 12.164
Teşekkür etti: 2.068
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:97157
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Geyik Yapıp Eğlenmek =)
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 28-05-08, 07:32 Çevrimdışı   #9
Asistan
Spor grubu

kargo_17 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 255
Teşekkür etti: 4
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:158
kargo_17 ara sıra gören oluyorkargo_17 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
paylaşım ve fikir
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 28-05-08, 09:39 Çevrimdışı   #10

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.437
Teşekkür etti: 2.816
RepForum Gücü: 230
Forum Puanı:93375
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Öncelikle temel amacım paylaşım, tabi dost arkadaş tavsiyesi ise değişmekte,
Bence önemli nokta üye olduktan sonra oraya ne sıklıkla uğradığın, ne kadar üye kaldığın, internet'te geçirdiğin zamanın % kaçını kapsadığı.

Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 28-05-08, 12:41 Çevrimiçi   #11
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Mutlaka önce bir takim heyecanlar yasamak icin, sonra binlerce yalan okumak icin, ardindan arkadan vuracak dostlar edinmek icin, en sona ise yarar belki diye dersler icin.

Son olarak belki bir ümitle dürüst birilerine raslamak icin.
Mesaja teşekkür eden:
Tuğrul Bey (28-05-08)
Eski 28-05-08, 12:56 Çevrimiçi   #12
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.711
Teşekkür etti: 16.298
RepForum Gücü: 480
Forum Puanı:202810
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Bir tek bu forumda düzenli olarak bulunuyorum.
Zamanla çok şey ifade etti bu forum bana.

İlk olarak mp3,Film indirmek,ve bazı şeyleri ve ihtiyacım olan bilgileri bulmak için girerdim forumlara.
ama o zaman forumun bir nevi yaşayan bir yer olduğunun farkında değildim.
yavaş yavaş eğlence için vakit geçirmek anlamını kazandı,sonra fikirler doğrultusunda beyin fırtınası yapabileceğim bir yer, zamanla hobi olacak meşgaleler oldu, sonra dosluklar kurdurdu SANAL(ben sevmiyorum bu tanımı yalancı görüyorum kullananları) olmayan herşeyiyle benim gibi gerçek olan ve en son belkide ömrümü beraber geçireceğim kişiyi çıkardı karşıma.

Çok şey ifade ediyormuş değil mi. Bakalım daha neleri alacak ifade etmek adına yaşıyor hala çünkü

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
GuZeLBeLa (29-05-08)

Konu Seçenekleri