| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forum sayfaları sizin için ne ifade ediyor? | |||
| Yeni çıkan mp3 divx ne varsa sömürmek için. | | 0 | 0% |
| Paylaşımda bulunmak için. | | 2 | 11,11% |
| Fikirlerim ve dünya görüşüm doğrultusunda insanlarla beyin fırtınası yapmak için. | | 8 | 44,44% |
| Yeni arkadaşlarla tanışmak için. | | 1 | 5,56% |
| Diğer | | 7 | 38,89% |
| Oylayanlar: 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]() | Forum sayfaları sizin için ne ifade ediyor?
Forum sayfalarına ne için üye olursunuz?
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | DR_CoCoRiCo (24-05-08), Snorland (28-05-08) |
| | #2 |
| Öğretim üyesi Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 868
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4117 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni habaerleri okumak....elimde bir haber varsa paylasmak icin... Geldi bir gun hayatima.... Sesimi tek o duydu karanlikta.... Elimi tutup cekti o anda... Yalniz hayatin sinirlarinda..... tesekkurler Gunim 1KERE YUKSELEN BAYRAK 1DAHA ENMEZ!!!-----M.E.Resulzade ![]() Doctors & Others |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tuğrul Bey (28-05-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.560
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Paylasim Için.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #4 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fikirlerim ve dünya görüşüm doğrultusunda insanlarla beyin fırtınası yapmak için. Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 495
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:6900 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hiçbir şey ifade etmiyor desem yeridir boş zamanlarda oyalanmak için bir meşgale işte ![]() |
|
| | #6 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum sayfalarını kendim için kütüphane gibi gorurum Paylasıp Paylasanlara teşkkür etmek güzel...
|
|
| | #7 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 897
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:9701 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | payLa$mak... Sadece Susmak İstiyorum |
|
| | #8 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geyik Yapıp Eğlenmek =) |
|
| | #9 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 4
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:158 ![]() ![]() ![]() |
paylaşım ve fikir
|
|
| | #10 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.816
Forum Gücü: 230 Forum Puanı:93375 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle temel amacım paylaşım, tabi dost arkadaş tavsiyesi ise değişmekte, Bence önemli nokta üye olduktan sonra oraya ne sıklıkla uğradığın, ne kadar üye kaldığın, internet'te geçirdiğin zamanın % kaçını kapsadığı. |
|
| | #11 |
Teşekkür etti: 5.623
Forum Gücü: 195 Forum Puanı:79985 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlaka önce bir takim heyecanlar yasamak icin, sonra binlerce yalan okumak icin, ardindan arkadan vuracak dostlar edinmek icin, en sona ise yarar belki diye dersler icin. Son olarak belki bir ümitle dürüst birilerine raslamak icin. |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.298
Forum Gücü: 480 Forum Puanı:202810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir tek bu forumda düzenli olarak bulunuyorum. Zamanla çok şey ifade etti bu forum bana. İlk olarak mp3,Film indirmek,ve bazı şeyleri ve ihtiyacım olan bilgileri bulmak için girerdim forumlara. ama o zaman forumun bir nevi yaşayan bir yer olduğunun farkında değildim. yavaş yavaş eğlence için vakit geçirmek anlamını kazandı,sonra fikirler doğrultusunda beyin fırtınası yapabileceğim bir yer, zamanla hobi olacak meşgaleler oldu, sonra dosluklar kurdurdu SANAL(ben sevmiyorum bu tanımı yalancı görüyorum kullananları) olmayan herşeyiyle benim gibi gerçek olan ve en son belkide ömrümü beraber geçireceğim kişiyi çıkardı karşıma. Çok şey ifade ediyormuş değil mi. Bakalım daha neleri alacak ifade etmek adına yaşıyor hala çünkü ![]() ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | GuZeLBeLa (29-05-08) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |