| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | forum yöneticisi ve üye :) aradım yoktu inşallah acılmamıştır bu topak Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu acıyorsun. üye: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci bak hele Forum yoneticisi: Evet üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanin yolu rejisorun yatak odasından gecer diye. Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet üye: O zaman siradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz baslıklar acmayin demedik mi! üye: Biz forumla alakasız yoneticilere karisiyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? üye: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim . Üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet... Üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: Uğrama bi daha buralara Üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ın kısaltması... Üye: Soyadministrator ın olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: .... Üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarırdım ben şimdi ya!! |
|
| | #2 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:5 ![]() | he he baya komikmiş ya ceren eline sağlık paylaştığın için saol... |
|
| | #3 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ceren süpersin yine |
|
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 56
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:933 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ceren bunlar harbiden mükemmel... ellerine sağlık... ![]() üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yoneticisi: evet üye: O zaman siradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 40
Forum Gücü: 13 Forum Puanı:461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylasım için tesekkürler...
ஐ๑Ne Orhan Ne Ferdi Bilir Bendeki Derdi Sen Söyle MÜSLÜM BABA ''NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ''ஐ๑ |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 50
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:2492 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper olmuş,bu adminlerin işi hakkaten zor be....teşekkürler...
gözlerinde ölür gibiyim... http://img211.imageshack.us/img211/4...26215kq0wo.jpg |
|
| | #7 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 556
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:3943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
komikmiş ![]() ________________ Yaşasın tam bağmsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halkarının kardeşliği! Yaşasın işçiler,köylüler Kahrolsun Emparyalizm! |
|
| | #8 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık, güzelmiş ![]() teşekkürler YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #9 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 96
Forum Gücü: 24 Forum Puanı:2386 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üye: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya Forum yöneticisi: eeee Yeni üye: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da çıkı versin ehuehuehu ...... güzelmiş ....paylaşım için saol
............ELVEDA.......... |
|
| | #10 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 450
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:6096 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:d:d:d:d:d
![]() |
|
| | #11 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üye: Hacı oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz. Forum yöneticisi: evet Yeni üye: O zaman sıradaki oyunu sevip de kavuşamayanlara gitsin ehuehuehu abartısıs 15 dakika güldüm |
|
| | #12 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 386
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:1566 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üye: Haci bak hele Forum yöneticisi: Evet Yeni üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanın yolu rejisörün yatak odasından geçer diye... Forumlarda yönetici olmak için buna benzer bir uygulama yok değil mi ehuehuehuehu Forum yöneticisi: hadiiiii oğlum git işine Bak bu güssel işte Seni Sevdimde Noldu? Efes, Telsim Zengin Oldu! çok yoğunum gelemiyorum buralara... |
|
| | #13 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:3867 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tonks vermişti sanırım ama olsun yine okudum yine güldüm
|
|
| | #14 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:15 ![]() | güzel paylaşım....
|
|
| | #15 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok iyiydi robertos sen bizi güldürdün adminlerde seni güldürsün Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() |
|
| | #16 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 116
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:2205 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş rep verdim kabul etmedi. ellerine sağlık çok güzel olmuş
SANIRIM GİTMEK GEREK BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK |
|
| | #17 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 5
Forum Gücü: 7 Forum Puanı:37 ![]() |
bu konuyu ben açmıştın ama ceren açmış gözüküyor.. anlamadım valla ne olmuş..
|
|
| | #18 | |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 680
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3610 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Her düğünde yanınıza yaklasıp sıra sende diyen yaşlılardan sıkıldıysanız, her cenazede yanlarına gidip sıra sende deyip intikamınızı alın. ![]() | |
|
| | #19 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 83
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:3874 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zilan bugün çok formdasıon harika ![]() ![]() |
|
| | #20 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 44
Forum Gücü: 15 Forum Puanı:2497 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! ![]() ![]() ![]() ![]() harika
SoN UmuT'uMmm... |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |