Konu Seçenekleri
Eski 14-07-06, 12:33 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
forum yöneticisine

son zamanlarda forum içerisinde daha önceden açılmış olan konular tekrar tekrar yayınlanıyor. nerede ne zaman yayınlandığını bilmesekte konuları göz aşinalığıyla tanıyabiliyorsunuz. eminim benim gibi düşünen pek çok kişi vardır. site yöneticilerinin, özelliklede moderatörlerin son zamanlarda bu duruma fazlaca kayıtsız kaldığını düşünüyorum. şu son rep sıfırlama olayından sonra -ki ben o zaman izindeydim; gerekli tepkiyi veremedim- zaten forum içerisinde yeteri kadar ikilik doğdu. bunun böyle devam etmesini ve forumun genelin söz hakkı alınmadan, sadece bir kısım kişiler tarafından değişikliğe uğratılmasını doğru bulmuyorum.

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK
Eski 14-07-06, 13:29 Çevrimdışı   #2
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
Sevgili Blackcrown

E-Dana.Com , Seviyeli konuları ve Başka hiçbir forumda bulunmayan arkadaşlık ortamı ve düzeyli ve adil yönetim şekliyle istikrarlı bir büyüyüş içindedir . paylaşım yapmak birşeyler paylaşmak forumumuz için çok önemlidir. Tüm yöneticiler grublara ayrılarak konuları takip etsede bazı aksaklıklar mutlaka yaşanmaktadır . bu nedenledirki sitemiz yani E-Dana.Com'un daha hızlı ve elit olması için her kullanıcı elinden geleni yapmalıdır. Çünkü bizler elimizden geleni yapıyoruz . her açılan konuda konuyu açan kullanıcının kullanıcı resminin altında online , yeşil renkte reputation , ve kırmızı renkte bu mesajı şikayet et kısımları bulunmaktadır. kırmızı renkteki butana tıklıyarak rahatsız oldugunuz içerikli mesajı açıklamasıyla birlikte şikayet edebilir ve bizlere yardımcı olabilirsiniz . Konuya göstermiş oldugunuz hassasiyet için E-Dana yönetimi ve kendi adıma teşekkür ederim
Eski 14-07-06, 13:44 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi

blackcrown - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.178
Teşekkür etti: 116
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:2205
blackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyorblackcrown çevresinde seviliyor
bu bir cevap değil

SANIRIM GİTMEK GEREK

BURALAR BİZE GÖRE DEĞİL ARTIK
Eski 14-07-06, 13:58 Çevrimdışı   #4
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
blackcrown´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu bir cevap değil
Cümlelerinden anladıgım kadarıyla yönetim tarzını ve moderatorleri eleştirmişsin . ben bir soru göremedim açıkcası tekrar sorarmısın arkadaşım
Eski 14-07-06, 17:42 Çevrimdışı   #5
Doçent
Sanatkârlar grubu

DesingBy - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 628
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:5918
DesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorDesingBy Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
arkadaşın yazdıklarından anladığım derdi sitede birşey değişecekse önceden haberimizolsa anket flan yapılsa gibisinden yazmış

Kalbimdeki kırıktan damlattığın sevgi artık bi okyanus, ama ben yüzme bilmem. ellerimi asla bırakma...
Eski 14-07-06, 17:49 Çevrimdışı   #6

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 892
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:17429
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Elimizden geldiği kadarıyla Üyelerin nabzını yoklayarak forum genelini kapsayan kararlar alıyoruz ama sende hak vermelisin ki herkesin ayrı ayrı Fikrini alma sansımız yok. „İkilik var“ demene açıkçası katılmıyorum çünkü her üye ait olduğu grup içinde eşittir. Bu ama su demek; normal üye ile özel üye eşit değil. Rütbeleri hoş dursun diye değil gerçekten emek harcayana verdiğimiz için bize de ilk bakışta kime daha toleranslı davranacağımızı gösterir. Bize zaman harcayana elbette ki bizde zaman ayırıyoruz.
Nerdeyse her Bölümün her Baslığına bakan 2 ayrı Moderatör var ve Site genelinde daha önce acilmiş olan Konuların çoğu çöpte. Bazen Konu açan Üyeyi desteklemek amacıyla yeni üyenin açtığı Konu değil eski Konu yeteri kadar rağbet görmediyse kaldırılır. Tabi buda yine Forum lehine bir uygulamadır. Belli bir Standart olmadığı için baksa Forumlarla karşılaştırma yapabiliyoruz ancak ve onlarla göre bu “temizlik” anlayışımızın daha gelişmiş olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. .

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz
Eski 14-07-06, 18:01 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent

fersa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.139
Teşekkür etti: 416
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3017
fersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler birifersa Forumda Saygin ve popüler biri
hemen her bos zamanimi burada degerlendirdigim halde ben sitede ikilik ya da benzer aykiri olusum farketmedim. yaz donemi icerisinde yapilan paylasim sayisi dusebilir. konu tekrarinda artniyet aramak cok hakli bir is degil. hic kimse verilen bir konuyu tekrar eden durumuna dusmek istemez.

site yonetimi her uygulamasini uyelere sormak zorunda da degil. kimi linklerden yuklenme ve konunun cevaplanma sayisini takip etmek mumkun. bir cogumuz tek kelimelik cevaplari bile cok gormekte. forumdan sadece faydalanan uyelerin site yonetimine katilma hakki olmamali bence.

bana dolayisi ile ogrencilerime (cunku onlarla da paylastim) cok sey ogretti bu forum. onlarca kisiye turkce kaynak sunabildim bu sayede. benim icin cok degerli e-dana. paylasmanin degerini ve guzelligini hatirlatti bana.

eli sopali kontrol memuru olmak yerine bir cok gucluge gogus gerip bir nebze de olsa katkida bulunmak, ya da bir seyler ogrenmek icin baglananlar oldugunu dusunerek hosgoru mekanizmasini isletmek lazim.

Konu Seçenekleri