Konu Seçenekleri
Eski 15-09-07, 18:29 Çevrimiçi   #1

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.625
Teşekkür etti: 4.692
RepForum Gücü: 215
Forum Puanı:95936
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Foruma Düzen..

Selamlar..

Bu Foruma Uzun Süredir Üyeyim Ama Pek Yazdigim Olmuyor..
Forumu Cok Kari$ik Buluyorum..
Ne Zaman Hadi Ba$la Bi Yerden Desem Kendimede, Cok Kari$ik Oldugundan Vazgeciyorum.. (;
Bence Yetkililer Güncelligini Yeti$tirmi$ Konulari Bi Silse, Hic Fena Olmaz..
Üyelerin Mesaj Sayilarida Azalacak Ama Böylelikle Mesaj Sayisi Icinmi E-Dana Icinmi Burda Olduklari Belli Olur..

Biliyorum $imdi Cikipda Sana Ne Oluyor, Hic Bir Faydan Yok Foruma Bide Önerimi Veriyorsun Diyenler Olur Aranizda..
Ama Bence Toleranz Duyan Ve Üyelerin Dü$üncelerine Saygi Duyan Bir Yönetim Var Burda..

Benim Önerim Bu Degerlendirip Degerlendirmemesi Size Kalmi$..

Hayirli Ramazanlar Ve Kolay Gelsin..

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..

Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım..
(:

Konu GuZeLBeLa tarafından (15-09-07 Saat 18:35 ) de değiştirilmiştir..
Eski 15-09-07, 19:40 Çevrimdışı   #2

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
aslında forum düzenli
yani karışık değil eğer gezmeye başlarsan anlıyıcaksın

Konu Seçenekleri