| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
![]() | Foruma Düzen.. Selamlar.. Bu Foruma Uzun Süredir Üyeyim Ama Pek Yazdigim Olmuyor.. Forumu Cok Kari$ik Buluyorum.. Ne Zaman Hadi Ba$la Bi Yerden Desem Kendimede, Cok Kari$ik Oldugundan Vazgeciyorum.. (; Bence Yetkililer Güncelligini Yeti$tirmi$ Konulari Bi Silse, Hic Fena Olmaz.. Üyelerin Mesaj Sayilarida Azalacak Ama Böylelikle Mesaj Sayisi Icinmi E-Dana Icinmi Burda Olduklari Belli Olur.. ![]() Biliyorum $imdi Cikipda Sana Ne Oluyor, Hic Bir Faydan Yok Foruma Bide Önerimi Veriyorsun Diyenler Olur Aranizda.. ![]() Ama Bence Toleranz Duyan Ve Üyelerin Dü$üncelerine Saygi Duyan Bir Yönetim Var Burda.. ![]() Benim Önerim Bu Degerlendirip Degerlendirmemesi Size Kalmi$.. Hayirli Ramazanlar Ve Kolay Gelsin.. Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. Odamın Hayaletisin.. Sessizliğine Aşığım.. (: Konu GuZeLBeLa tarafından (15-09-07 Saat 18:35 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #2 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 4.825
Forum Gücü: 261 Forum Puanı:99288 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında forum düzenli yani karışık değil eğer gezmeye başlarsan anlıyıcaksın |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |