| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Foruma kayıt olurken forum kurallarını okudunuz mu? | |||
| Evet, zevkle okudum. | | 2 | 5,26% |
| Evet, sıkıcı olsada okudum. | | 3 | 7,89% |
| Hayır, uzun olmasaydı okurdum. | | 11 | 28,95% |
| Hayır, dikkate bile almadım. | | 20 | 52,63% |
| Hatırlamıyorum... | | 2 | 5,26% |
| Oylayanlar: 38. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() |
Foruma kayıt olurken forum kurallarını okudunuz mu? Evet dostlar dürüst olun Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #2 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şu ana kadar belki 1000 den fazla siteye üye olmuşumdur bi tanesinde okudum oda kendi kafalarına göre mükemmel mizahı açıda yazılmıştı diye ![]() okumya gerek yok böyle yerlerde kuralları insan kendisi bilir küfür yasak o bu yasak muyap gelirse çaktırma felan Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.553
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun olmasaydı okurdum . . . beni bir ben bilirim bir de beni yaradan bana bir ben gerek bir de beni anlayan |
|
| | #4 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.560
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:88782 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okudum.. Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma.. ![]() Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta.. « Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum » » Yine Benden Gidiyor Giden « « Aşka Direniyorum » |
|
| | #5 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.251
Forum Gücü: 222 Forum Puanı:99091 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalanci coskun Hayır, uzun olmasaydı okurdum.. Karışır hüzünlenirim, sen aldırma Susar, dinlerim, yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim, sen aldırma İçimde taşırım sesini hala.. Yeterki sen üzülme Kendine dert etme Seni bir ömür beklerim Sen aşkımdan vazgeçme.. |
|
| | #6 |
![]()
Teşekkür etti: 18.821
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayır, sallamadım bile. Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #7 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okumadım Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #8 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.392
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okumadım , Adminlikten Dolayı Biliyorum Forum Kurallarını FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8] ![]() > Pozitif Olana Dek Negatifim ! |
|
| | #9 |
| Cezalı Üye Düşünürler grubu
Teşekkür etti: 2.068
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:97157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kayıt Olurken Değil Ama Aktıf Olmaya Basladıgımda Okumustum Diğerlerinden Azda Olsa Farklı (: |
|
| | #10 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.887
Forum Gücü: 103 Forum Puanı:43879 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nope okumadim, Cennetlik duygularla cehennem oldun kaldın "Yandım" |
|
| | #11 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hiç bir forumun kayıt kurallarını okumam. çoğu aynı şeyleri söyler durur....
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
|
| | #12 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.298
Forum Gücü: 480 Forum Puanı:202810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayıt olurken okumadım Ama düzenli takip etmeye başayınca okudum ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| | #13 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.475
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okudum tabiikide ama o kurallarla bi işim olmayacağı kesin bu güne kadar ceza almadım hiçbir forumda. Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #14 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.367
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kayit olurken okumadim ama daha sonralari goz attim ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| | #15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.237
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:141683 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir kac yerde okudum derin.. ![]()
|
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.626
Forum Gücü: 96 Forum Puanı:43705 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okumadım ![]() oku oku bitmek bilmez o kurallar ![]() zaten körüm onlarıda okusam iyice kör olurum ![]() kurallar çignenmek için konur çaktırmayın Sen yoksun diye susuyor bu şehir Derdime derman olmuyor geceler Bir şiir yazıyorum gözlerindeki ışığa Bin şiir yakıyorum yokluğunun karanlığında H&F |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 313
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:4038 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendime ait 3 sitem var ve asağı yukarı her forumda aynı kurallar geçerlli. hepsini okumadım. şöyle bir göz attım benim sitede olmayanları okudum (:
ayshula =)) ![]() ~ PıNaRR ~ |
|
| | #19 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okudum ama ruhum yanımdaydı onun sayesınde uye oldum zaten o bana herbısıyı anlatmıştı maçakızı saolsun konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Maçakızı (23-06-08) |
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanlış şıkı işaretledim ![]() elim çarptı ![]() okumadım valla sırası geldikçe arada bi bakıyom biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |