DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Foruma Olan Bağımlılığınız...?
Aşırı 7 17,07%
Çok 11 26,83%
Normal 18 43,90%
Yok 5 12,20%
Oylayanlar: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 11-04-08, 23:10 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Foruma Olan Bağımlılığınız...?

Foruma Ne Kadar Bağımlısınız ??

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
ŞiYaR (12-04-08)
Eski 12-04-08, 12:43 Çevrimdışı   #2

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Normalden biraz az (:

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
cicimix (27-04-08), n!da (26-04-08)
Eski 12-04-08, 12:47 Çevrimiçi   #3
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Normal-çok arası...

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 12-04-08, 13:26 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.250
Teşekkür etti: 13.621
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63390
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
çok şıkkını işaretledim çünkü foruma olan bağımlılığıma sebep olan çok insan var ve o insanların paylaşımları var ve güzel yürekli insanlar var bağımlılığım bundan olsa gerek diye düşünüyorum...

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
pavel (27-04-08), senay (12-04-08), Smyrna (12-04-08)
Eski 12-04-08, 13:29 Çevrimdışı   #5
Dekan
Sanatkârlar grubu

ufuk_08 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.955
Teşekkür etti: 4.200
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26271
ufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazufuk_08 tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
normaL (:
Eski 12-04-08, 16:07 Çevrimiçi   #6
Rektör
Düşünürler grubu

Virane - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.424
Teşekkür etti: 5.623
RepForum Gücü: 195
Forum Puanı:79985
Virane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazVirane tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
aktiflik dersek Cok

Baglilik dersek Yok
Eski 12-04-08, 16:17 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

forum_hastasi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 569
Teşekkür etti: 66
RepForum Gücü: 5
Forum Puanı:1273
forum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuşforum_hastasi üç beş tanıdığı olmuş
Ruhsal Durumum:
aşırı
Eski 12-04-08, 17:31 Çevrimiçi   #8
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.965
Teşekkür etti: 6.367
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Virane´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aktiflik dersek Cok

Baglilik dersek Yok
Aynen ((:

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Eski 12-04-08, 17:32 Çevrimiçi   #9
Rektör
Düşünürler grubu

CSKN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.439
Teşekkür etti: 4.560
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:88782
CSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCSKN tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Normal..

Gözlerimi Açsam da Sen Çıksan Karşıma..

Gel Beni Azat Et, Kayboldum Karanlıkta..

« Bir Seviyorum, Bir Sevmiyorum »
» Yine Benden Gidiyor Giden «
« Aşka Direniyorum »

Eski 12-04-08, 19:12 Çevrimdışı   #10
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
çok konuları seviyorum aktiflik çok bir nevi

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 12-04-08, 23:18 Çevrimdışı   #11
Asistan

aXy $eY - ait Avatar
Genel Mesajlar: 410
Teşekkür etti: 283
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:10599
aXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmışaXy $eY Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Hiç
lavi regdevil & bersti & denise bagliyim ondan geliom yane

Nefestir ruhum benim...
Eski 12-04-08, 23:52 Çevrimdışı   #12
Rektör
Huzur Pınarı

Tuğrul Bey - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.791
Teşekkür etti: 2.950
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:31215
Tuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTuğrul Bey tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bazen ders çalışmama engel oluyor. işte o zaman normal halime dönüyorum

İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz...

Bir taş at.
Bir yumruk yükselt.
Şehitleri an.
Hakikati söyle.
Tarihine sahip çık.
Bir slogan at.
Hainlerle hesaplaş...

Eski 26-04-08, 20:42 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

Olimbera - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.607
Teşekkür etti: 1.097
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:7342
Olimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmışOlimbera yememiş içmemiş konu açmış
normal iste

kalbinde belirsiz bir yolun kuşkusu
titrek sesinde umutların avuntusu
bir mendil eski bir resim bulduğum
tahta masasında bilmeden unuttuğu

gözyasları doldurmus giderken boslugu
Eski 26-04-08, 22:06 Çevrimdışı   #14
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
norMAL

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 26-04-08, 22:30 Çevrimdışı   #15
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.316
Teşekkür etti: 15.228
RepForum Gücü: 224
Forum Puanı:91132
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Aşırı (Foruma değil arkadaşlarıma olan bağımlılığım.)
Eski 26-04-08, 22:32 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Sadness´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Normalden biraz az (:
Ne kadar ? öyle biraz olmaz miktar belirt bize

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Eski 26-04-08, 22:32 Çevrimdışı   #17
Profesör

bandobras - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.129
Teşekkür etti: 2.508
RepForum Gücü: 66
Forum Puanı:24347
bandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbandobras tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aşırı

yaşasın dana kardeşliği

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/3854/banev5.jpg
[/IMG]
Eski 26-04-08, 23:15 Çevrimdışı   #18

O Şimdi Asker

Sadness - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.254
Teşekkür etti: 3.677
RepForum Gücü: 234
Forum Puanı:95373
Sadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSadness tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
n!da´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kadar ? öyle biraz olmaz miktar belirt bize

Şu kadar

Bir şehri tam kalbinden
Beyninden
Vurup gitmek
Var aklımda...

(Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)...

Kış Uykusu
Moduna Hazırlık...

Eski 27-04-08, 01:00 Çevrimiçi   #19
Doçent

No-WaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.063
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:16154
No-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazNo-WaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
günde 2-3 saat falan

NO WoMaN No CrY

Eski 27-04-08, 01:36 Çevrimdışı   #20
Yard. Doçent
Kemalistler

rebelişko - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.245
Teşekkür etti: 2.314
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:20169
rebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazrebelişko tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
forumdan foruma deişikliğe ugramakla birlikte duygularım danacık için bayakı çok aşırı demeyelim ama azda demeyelim

''off kocakafalı dünya''

Konu Seçenekleri