Kapalı konu

Konu Seçenekleri
Eski 31-10-07, 01:12 Çevrimdışı   #1

LeThE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 886
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:16080
LeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLeThE tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Foruma yansıtılan kişisel sorunlar

Her ne kadar tartışmalara karşı olmasak da (bkz. Meydan) kişisel nedenlerden ötürü
bir kişiye karşı beslediğiniz duyguların neticesinde başlatılan tartışmalara, forum
içersinde izin vermemiz mümkün değil. (yönetim üyeleri dâhil!)

Bunun en basta sebebi olası tartışmaların nedenleri “genelde” sadece iki kişi arasında
olması ve doğal olarak forum genelinde anlamsız bir huzursuzluk yaratması.
Forum geçmişinde bu sorunla çok karsılaşmadığımız için ve bugüne kadar forum “daimi”
olarak değerlendirdiğimiz her bir arkadaşımızın sağduyusuna güvenerek yakın zamanda
şikâyetlere sebep olan bir olayın tekrarlanmayacağını umuyoruz.

İlgililere; Forumda korumaya çalıştığımız sağduyu, eşitlik, adalet ve tarafsızlık gibi kavramların
rütbesel anlamda ben dâhil herkesin üstünde olduğunu hatırlatır tekrarı halinde sadece “rica”
etmeyeceğimizi bilmenizi isterim.

Sahneleri bütün olmuş bir tiyatroyuz
Monologlarınız sizin olsun, biz mimik çizmeden izleriz

Mesaja teşekkür eden: (30 Kişi)
ℓєαяѕιση (31-10-07), εgε (31-10-07), A.BuğrA (02-11-07), And (04-11-07), Artemis (31-10-07), asi_kız (02-11-07), B-CooL (31-10-07), CnRaLpEr (31-10-07), delkray (06-11-07), Disorder (05-11-07), GönüLçeLen` (05-11-07), HaZaL (04-11-07), KartofeL (31-10-07), Kayıp_Şair (04-11-07), MeLLoO (05-11-07), MissCrow (05-11-07), Opeth (02-11-07), piiinar (02-11-07), RebeL (31-10-07), Secret (31-10-07), Smyrna (02-07-08), Snorland (31-10-07), troçki (06-11-07), tuanaa (04-11-07), Unfaithful (04-11-07), yεsiL (31-10-07), YaGMuR_CiNi (31-10-07), _Okyanus_ (31-10-07), ~C@dY~ (04-11-07), ŞiYaR (02-11-07)
Eski 02-11-07, 15:53 Çevrimdışı   #2
Asistan
Müzik grubu

asi_kız - ait Avatar
Genel Mesajlar: 241
Teşekkür etti: 181
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:1271
asi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuşasi_kız üç beş tanıdığı olmuş
eşitlik, adalet ve tarafsızlığı korumanız çok iyi.

Teşekkürler bilgilendirme için

Eski 04-11-07, 18:56 Çevrimdışı   #3
Rektör

CnRaLpEr - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.302
Teşekkür etti: 15.205
RepForum Gücü: 222
Forum Puanı:90174
CnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazCnRaLpEr tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Umarım öyledir. Umarım ...(!!)

Mesaja teşekkür eden: (12 Kişi)
∂ĩяєŋ¢ (04-11-07), Artemis (04-11-07), bEyAzLi (23-09-08), delkray (06-11-07), Kayıp_Şair (04-11-07), mahmud12 (04-11-07), n!da (04-11-07), RebeL (04-11-07), Snorland (04-11-07), tuanaa (04-11-07), Unfaithful (04-11-07), `KarameL (04-11-07)
Eski 04-11-07, 19:31 Çevrimdışı   #4
Grup Lideri
Huzur Pınarı

Kayıp_Şair - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.194
Teşekkür etti: 4.123
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:31919
Kayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazKayıp_Şair tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
eşitlik, adalet ve tarafsızlık

işde bu forumda olması gerekenler....eyer bu 3 madde olursa.. ben bu forumun üstüne forum tanımam...forumu tavsiye ettiğim kişiler bana abi bu forumda ne varki sen bu kadar cok seviyorsun neden dedim ya bu forumda eşitlik yok..adalet yok.... bende bu forumun üstüne forum tanımam diyip duruyorum...umarım bu uyarınızı dikkate alırlar...

Solmadan avuçlarıma düş
Sokul yüreğime
Gülüşünle ısınsın bedenim
Ve
Dudaklarımda acıyan yara öpüşlerinde can bulsun

/..Öp Beni ve Öyle Kal Bende../

Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
Artemis (04-11-07), Snorland (04-11-07)
Eski 04-11-07, 20:00 Çevrimdışı   #5
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.182
Teşekkür etti: 3.918
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37574
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
CnRaLpEr´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Umarım öyledir. Umarım ...(!!)

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:

Artemis (04-11-07), RebeL (04-11-07)
Eski 04-11-07, 20:13 Çevrimdışı   #6
Rektör
Düşünürler grubu
Genel Mesajlar: 10.040
Teşekkür etti: 18.186
RepForum Gücü: 203
Forum Puanı:82730
Artemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazArtemis tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Adaletin gerçekten işlediğine inanmıyor ve ben gibi inanmayanların çok olduğunu biliyorum!

Başarılar

iNCELİKLER YÜZÜNDEN!

Mesaja teşekkür eden: (14 Kişi)
нѕуη (04-11-07), ∂ĩяєŋ¢ (04-11-07), delkray (06-11-07), Kayıp_Şair (06-11-07), mahmud12 (04-11-07), MeLLoO (05-11-07), n!da (04-11-07), RebeL (04-11-07), Snorland (04-11-07), tuanaa (04-11-07), Unfaithful (04-11-07), `Hiperaktif (04-11-07), `KarameL (04-11-07), ~C@dY~ (04-11-07)
Eski 04-11-07, 23:15 Çevrimdışı   #7
Asistan

mahmud12 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 364
Teşekkür etti: 177
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2389
mahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyor
eşitlik, adalet ve tarafsızlık

bu 3 kavramin belirtilme gereksinimi duyulmasi tuhafima gitti acikcasi

Saygilar

Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden?

Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (05-11-07)
Eski 04-11-07, 23:30 Çevrimdışı   #8
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.413
Teşekkür etti: 5.447
RepForum Gücü: 151
Forum Puanı:59252
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
esitlik olabilir ama bence su an sitede adalet ve tarafsizlik yok ne yazikki

gαℓαтαѕαяαу

Mesaja teşekkür eden:
n!da (04-11-07)
Eski 04-11-07, 23:39 Çevrimiçi   #9
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 19.947
Teşekkür etti: 15.320
RepForum Gücü: 434
Forum Puanı:181217
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Keşke bu uyrarıyı o zaman görmeseydim. En azından kendimi kandırılmış hissetmezdim.
Saygılar

Seni neden sevdiğimi düşündümde bulamadım
Bir sebep olsun istedim öyle çoktu ki sayamadım
Kaptırdım kendimi birsürü yalanlara
Ama en sonunda anladım
Seni sen olduğun için çok, çok seviyorum
Bu sevgiyi sende bulduğum için yaşıyorum

Mesaja teşekkür eden:
delkray (06-11-07)
Eski 05-11-07, 01:41 Çevrimdışı   #10
Doçent
Kemalistler

KartofeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.785
Teşekkür etti: 2.649
RepForum Gücü: 38
Forum Puanı:12486
KartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmışKartofeL Rep olayını aşmış
Arkadaşlar, ben de eşitliğin adaletin ve özgür düşüncenin olmadığından yakınabilirim. Ancak, herkesin adaletsizlikten yakınması adaletin varlığı anlamına gelir. Doğru ya da yanlış adalet var sayılır.

Zaten forumu eğlenceli kılan da bu düşünce savaşları. Adalet olmasa da olur bence. Haksızlığı bunca insan görmüş olur.

Başar Demirsoy.

Mesaja teşekkür eden:
delkray (06-11-07)
Eski 05-11-07, 01:43 Çevrimdışı   #11
Rektör
Genel Mesajlar: 7.671
Teşekkür etti: 1.431
RepForum Gücü: 77
Forum Puanı:23470
scabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazscabiyersto tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
KartofeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar, ben de eşitliğin adaletin ve özgür düşüncenin olmadığından yakınabilirim. Ancak, herkesin adaletsizlikten yakınması adaletin varlığı anlamına gelir. Doğru ya da yanlış adalet var sayılır.

Zaten forumu eğlenceli kılan da bu düşünce savaşları. Adalet olmasa da olur bence. Haksızlığı bunca insan görmüş olur.
sen nie hep doğruları konuşuon katılıorum arkadaşıma

Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın..
Bu sebeble yaşlanacaksın..
Çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın..
Trilyon da olsan harcanacaksın..
Savaşı kes barışacaksın!
Kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın..

Mesaja teşekkür eden:
KartofeL (05-11-07)
Eski 05-11-07, 16:17 Çevrimdışı   #12
Doçent

MeLLoO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.507
Teşekkür etti: 482
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4101
MeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biriMeLLoO Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
hellin´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adaletin gerçekten işlediğine inanmıyor ve ben gibi inanmayanların çok olduğunu biliyorum!

Başarılar
Katılıyorum. Beni aylarca e-dana'dan uzak tutan, soğutan buydu...

Şu sorunun muhasebesini kendi içinde yap;
Yok olacaksan neden varsın?

Cevap verebiliyorsan yaşa, veremiyorsan intihar için iyi bir sebebin var dostum...

Eşit Olmayanlara Eşit Davranmak En Büyük Adaletsizliktir!!

Xasiorklu Melo

Eski 05-11-07, 16:39 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

MissCrow - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.065
Teşekkür etti: 3.328
RepForum Gücü: 93
Forum Puanı:34009
MissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMissCrow tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hepimiz insanız sonuçta ve hiç birimiz mükemmel değiliz

adaleti tam olarak sağlayamasanızda bunun için bi çabanız olduğu için teşekkürler(:

MmMmMmMmMmMmm...!

Eski 05-11-07, 17:46 Çevrimdışı   #14
Asistan

mahmud12 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 364
Teşekkür etti: 177
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2389
mahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyormahmud12 çevresinde seviliyor
Dikkatimi ceken adaletsizlikten yakinanlar genel olarak

Düsünürler ve ADG

Neden acaba (!) (:

Umut Nerdesin, Yine Bittin, Nerelere Gittin, Ben Seni Göremeden?

Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (05-11-07)
Eski 05-11-07, 20:26 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Öncelikle yürek ararım kişi de!

Bu konu bir haftadır burada.

Bir haftadır herkes nerdeydi, dibi delinmiş gibi herkes bir anda yazıverdi?

Malum cevap tahmin edilebilecek kişi dun gece ceza aldı.

Peki bir iğne sizin parmağınıza batana kadar hiçmi, zerre kadar mı önemli değildi de bu kadar kişiden biri dahi bir kelimecik olsun bir imada dahi böyle bir söylemde değildi?

Bu yaptığınızın bir ismi var ahali...
Bilenler bilmeyenlere anlatsın!

Konu εgε tarafından (05-11-07 Saat 20:29 ) de değiştirilmiştir..

Disorder (05-11-07), yεsiL (05-11-07)
Eski 05-11-07, 23:52 Çevrimiçi   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Ege nickli arkadaş bu Açıklama gelişen olaylar neticesinde Forum Adminlerinin hangi görüşte olduğunu göstermesi açısından önemliydi.
Bizde bu açıklamaya güvenerek herhangi bir tepkide bulunmadık.

Demekki yanılmışızki Buraya mesaj yazma gereksinimi duymuşuz!
Olayı farklı seyire çekme Lütfen...

Ama en sonunda anladım

Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
нѕуη (06-11-07), ∂ĩяєŋ¢ (06-11-07), Artemis (06-11-07), delkray (06-11-07), Samson (06-11-07), Virane (07-11-07)
Eski 06-11-07, 00:01 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.340
Teşekkür etti: 1.166
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:20217
εgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazεgε tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Alıntı:
Snorland´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ege nickli arkadaş bu Açıklama gelişen olaylar neticesinde Forum Adminlerinin hangi görüşte olduğunu göstermesi açısından önemliydi.
Bizde bu açıklamaya güvenerek herhangi bir tepkide bulunmadık.

Demekki yanılmışızki Buraya mesaj yazma gereksinimi duymuşuz!
Olayı farklı seyire çekme Lütfen...
Bir tek kararla bu denli sabit fikirler edninmiş, sözüm ona celallenmiş olmanız mı sizi haklı çıkaracak sanıyorsun.

Sözüm neydi,

""Peki bir iğne sizin parmağınıza batana kadar hiçmi, zerre kadar mı önemli değildi de bu kadar kişiden biri dahi bir kelimecik olsun bir imada dahi böyle bir söylemde değildi?""

Senin cevabın durumdan çok uzak.

Eski 06-11-07, 00:06 Çevrimdışı   #18
Doçent

The.`KinG - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.399
Teşekkür etti: 1.599
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:12169
The.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmışThe.`KinG Rep olayını aşmış
Ben gerçek demokrasiden yanayım Bu alanda herkes istediğini söyleyebilir ama sadece söyleneni yapar

Gözlerim , Sende Kaldı Sevdalım , Hiçkimseleri Göremiyorum ...

Eski 06-11-07, 00:09 Çevrimiçi   #19
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
O Zaman şöyle anlatayıp İğne batmadan üzerimize düşeni yapmıştık biz!

Ama en sonunda anladım

Eski 06-11-07, 00:11 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

BigBang - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.495
Teşekkür etti: 2.789
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:44886
BigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBigBang tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Formumuz genelde bilgi yorum düşünce ve paylaşıma dayalı bir site..Yani bir ihtiyacı görüp çıkıp gitmenin ötesinde birşeyler vermeli forumlar..O zaman merak ediyorum forumumuzun genel felsefe,görüş ve temel dayanağı nedir..Mesela hemen her site Türk yasa ve kurallarına dayandırır temelini..Yani biz neyin suç neyin legal olduğunu nereden bileceğiz..Yoksa hiç bilmeye gerek duymayacakmıyız...

Mesaja teşekkür eden:
Virane (07-11-07)
Kapalı konu

Konu Seçenekleri