DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: bayan mısınız erkek mi??
bayan 44 31,21%
erkek 83 58,87%
bilmiyorum!??!?!! 14 9,93%
Oylayanlar: 141. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 27-04-06, 21:40 Çevrimdışı   #1
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
forumda bayanlar mı fazla erkekler mi?

bayansanız ==> bayanım'ı
erkekseniz ==> erkeğim'i

isaretliosunuz, basit dimi .. bakalim üstünlük bayanlarda mi erkeklerde mi
iyi olan diil fazla olan kazansin

Eski 27-04-06, 21:42 Çevrimdışı   #2
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
bılmıyorum bendermişim

bb codu bana verilen değerin üstünde

Konu seo tarafından (27-04-06 Saat 22:29 ) de değiştirilmiştir..
Eski 27-04-06, 21:44 Çevrimdışı   #3

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
işaretlenecek yeri bende göremedim
erkekim bende.....

Eski 27-04-06, 21:48 Çevrimdışı   #4
Doçent

impheatus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.551
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:1188
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
evet isaretlenecek biyer göremedim ben de erkeğim.....
evet fazla olan kazansın bence her ikisde esit......
Eski 27-04-06, 22:06 Çevrimdışı   #5
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
bence bayanlar fazla....

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Eski 27-04-06, 22:07 Çevrimdışı   #6
Rektör

Tonks - ait Avatar
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bilmeyenler varmisss (bkz:yukarı^)

Eski 27-04-06, 22:09 Çevrimdışı   #7
Doçent

impheatus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.551
Teşekkür etti: 2
Forum Puanı:1188
impheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuşimpheatus üç beş tanıdığı olmuş
hadi erkekler biraz ilgi gösterin su ankete yaa bakın süphelenmeye basladım(sedat)
Eski 27-04-06, 22:10 Çevrimdışı   #8
Doçent
seo

seo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.624
Forum Puanı:1034
seo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuşseo üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
impheatus´isimli üyeden Alıntı
hadi erkekler biraz ilgi gösterin su ankete yaa bakın süphelenmeye basladım(sedat)
bilmeyenler fazla çıksında görünsiz

bb codu bana verilen değerin üstünde
Eski 27-04-06, 22:10 Çevrimdışı   #9
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
tabi kii bayanlar daha fazla. tartışmasız bir sonuçççç.....

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 27-04-06, 22:24 Çevrimdışı   #10
Doçent

seda - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.208
Teşekkür etti: 772
RepForum Gücü: 23
Forum Puanı:4406
seda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biriseda Forumda Saygin ve popüler biri
ben biliyorum neyseki
benim oyum bayanlara.....
Eski 27-04-06, 23:09 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.457
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
Erkekim ben hahaha
Eski 27-04-06, 23:22 Çevrimdışı   #12
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
kızlar önde
Eski 27-04-06, 23:24 Çevrimdışı   #13
Asistan

KaGaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 184
Teşekkür etti: 211
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1544
KaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuş
sanırım durumu eşitledim...

No İngilizce, evet Türkçe..!
======
Haksızlığı Hak Zanneden Adamlara Karşı Hak Dava Etmek Bir Nevi Haksızlıktır, Hakka Karşı Hürmetsizliktir. Ben Bu Hürmetsizliği İrtikab Etmek İstemem.
Eski 27-04-06, 23:27 Çevrimdışı   #14
Rektör

Tonks - ait Avatar
Ödüller:
kızlarrrrrrrr!! nerdesinizzzzz aloooo çabukk gelin bakimmm!

Eski 27-04-06, 23:30 Çevrimdışı   #15
Asistan
Genel Mesajlar: 246
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
red-5 Herkese mesafeli
Klasik Oluyo.. Ama Her Başarili Erkek Grubunun Arkasinda Bayanlarin Olmasindan Yanayim..( Bide Şu Bilmiyorumlar Kim Yaaawww )
Eski 27-04-06, 23:39 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Sanatkârlar grubu

ayemhepi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.967
Teşekkür etti: 871
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:22385
ayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazayemhepi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
benim oyumla bir puan öne geçtik

Karalama olmuş bizim hayatımız,
Ben onu karalıyorum,
O beni,
Herkes herkesi karalar olmuş,
Hayat demek bile iltifat olur bu yaşama,
Oyun olmuş yaşam,
Adı; karalamaca
!

kendini ölümsüz zannedenler var !
Eski 27-04-06, 23:41 Çevrimdışı   #17
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.043
Teşekkür etti: 1.033
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:8929
ToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaToutatiS buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Bende anadın mı erkekim.
Eski 28-04-06, 00:19 Çevrimdışı   #18
Asistan

KaGaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 184
Teşekkür etti: 211
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1544
KaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuşKaGaN üç beş tanıdığı olmuş
Alıntı:
toutatis´isimli üyeden Alıntı
Bende anadın mı erkekim.
neyse .....
151413121110987654321

No İngilizce, evet Türkçe..!
======
Haksızlığı Hak Zanneden Adamlara Karşı Hak Dava Etmek Bir Nevi Haksızlıktır, Hakka Karşı Hürmetsizliktir. Ben Bu Hürmetsizliği İrtikab Etmek İstemem.
Eski 28-04-06, 10:11 Çevrimdışı   #19
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
erkekler 13-8 önde

bu puan farkıyla kesin şampiyon oluruz

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 28-04-06, 11:20 Çevrimdışı   #20
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
tonks´isimli üyeden Alıntı
kızlarrrrrrrr!! nerdesinizzzzz aloooo çabukk gelin bakimmm!
Ne Kiziyon Bea Geldik .. Bayanlar Daha Fazla .. Hemde 3 Erkek Bir Kadin Kadar Zeki Olamaz .. Yani 3 Erkek Olsa 2 Bayan Olsa .. Bayanlar Önde Gider

Konu LaViNia tarafından (28-04-06 Saat 11:57 ) de değiştirilmiştir..

Konu Seçenekleri