Konu Seçenekleri
Eski 24-03-07, 21:44 Çevrimdışı   #1
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.663
Teşekkür etti: 522
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:8983
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
havali FoRuMDa ÇaPKıNLıK YaPMaK İsTeYeNLeR

Forumu çöp çatan sitesi olarak kullanan arkadaşların yaptıkları olaylar bütünüdür. Sadece erkeklerin değil kızlarında bu olaylara alet oldukları görülmüştür.

Herkes yanlış yapıyor her şeyin bir yolu bir yordamı vardır.

Ders - 1

* Öncelikle avatar seçimi çok önemli.. Kendinize mümkün olduğunca romantik ya da seksi avatarlar seçmelisiniz.. Hatun/Erkek kişi sizin avatarı görünce ya dibi düşmeli ya da tüm romantizm damarları kabarmalı.. Bu, Kerem Cem'in bir portresi, Brad Pitt'in karın kası - Cameron Diaz ın karnı veya Leanardo Di Capriyo - Jenifer Lopez resmi, olabilir veya romantizm adına kırık kalp, ağlayan birilerinin resmi veya daha içten vurmak istiyorsanız çok tatlı ve masum bir bebek resmi. Hiç olmadı dikkat çekebilmek için avatarınıza "ben farklıyım" tarzı yazılar yazın.. Artık gerisi sizin beğeninize kalmış tarzınızı kendiniz oluşturucaksınız..

Ders - 2

* Bir diğer önemli unsurda imzanız... Her postunuzun altında görüleceği için dikkatlice seçilmeli, özelikle yanlız olduğunuzu ve arayış içerisinde olduğunuzu çaktırmadan belirtecek bir imza bulmanız gerekmekte. Bu kısım biraz yaratıcılık istiyo ama klişe cümleler de kullanabilirsiniz "nescafe bile üçü bir arada ben niye tek başımayım" tarzı şeyler.

Ders - 3

* Eski sevgililerden bahsedin.. Her postunuza benim eski kız/erkek arkadaşım şeklinde başlayın ki hem şu an bir ilişkiniz olmadığı izlenimi doğsun, hemde hiç boş kalmadığınız vurgulansın.. Buna ek olarakta eski kız/erkek arkadaşlarınızın sizi ne kadar üzdüklerini vurgulayarak kendinizi hassas biri gibi gösterebilirsiniz..

Ders - 4

* Hayvanlardan faydalanın.. Evcil hayvanınız yalnızca parkta, sokakta kız/erkek arkadaş bulmanıza yardımcı olmaz doğru şekilde kullanılırsa forumdan bile kız/erkek arkadaş edinebilirsiniz. Bu iş için "Sanal Veteriner" konusu açmak uygun mesela.. Kedinizin veya köpeğinizin resmini koyup onu ne kadar sevdiğinizden bahsettikten sonra bir sorununu dile getirin. Bu davranış sizi hatun/erkek kişiye olabildiğince sempatik gösterecektir..

Ders - 5

* ÖNCE İZLEYİN.. Kristof Kolomb edasıyla gözlemlediğiniz hatun/erkek kişiye doğru anı kollayıp bir açığını bulduğunuzda panter emel kıvamında saldırın. Forum içerisindeki mesajlarını izleyin orda birşey bulamazsanız eğer profilie bakın.. ilgi alanlarını inceleyin. Diyelim ki japonlara ilgisi var.. Hemen gidin" ben japonca biliyorum. Benim büyük dedem asyadan göç etmiş ayrıca gözlerim onların ki gibi kısık" falan diyin.. Eğer hanım kızımız veya genç delikanlımız gothikse "biz evde yarasa besliyoruz.. bizim evde zindan var babam kont drakula annem crow, ben de fileli çorap giyiyorum" diyin. Olurda hiç bi ortak yön bulamazsanız, hatun/erkek kişinin doğum tarihine bakın. Profil ayarlarına girip sizin doğum gününüzü hatun/erkek kişinin doğum günüyle aynı yapın ve onun bunu bir şekilde görmesini sağlayın

Ders - 6

* Cool olun .. Hiçbirşey umurunuzda değilmiş gibi davranın.

Ders - 7

* Bu tür konular ne zaman açılsa hatun ya da erkek tavlamak isteyen kişilerle dalga geçin ki gerçekte kimse sizin amacınızı anlamasın..

alıntıdır....
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
BilgiMerkezi (25-03-07), dj-crazy-boy38 (25-03-07), ForgeR~Emo (24-03-07), haSAGO (25-03-07), Maçakızı (25-03-07), muay_thai (25-03-07), Proserpina (24-03-07)
Eski 24-03-07, 21:48 Çevrimdışı   #2
Muhabir
Sanatkârlar grubu

ForgeR~Emo - ait Avatar
Genel Mesajlar: 967
Teşekkür etti: 388
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4468
ForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biriForgeR~Emo Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
hehe süpermiş ya

Gone with the sin my baby and beautiful u r.
So , gone with the sin my darlingg..
Eski 25-03-07, 00:01 Çevrimdışı   #3
Asistan
Spor grubu

dj-crazy-boy38 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 435
Teşekkür etti: 156
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:13
dj-crazy-boy38 Herkese mesafeli
süpersin...
Eski 25-03-07, 16:42 Çevrimdışı   #4
Doçent

SeKeR - ait Avatar
SeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaSeKeR buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
Ruhsal Durumum:
biliyorum
Eski 25-03-07, 18:22 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Spor grubu

muay_thai - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.749
Teşekkür etti: 422
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:884
muay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuşmuay_thai üç beş tanıdığı olmuş
saol güzel yazı
Eski 25-03-07, 18:38 Çevrimdışı   #6

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hemen uygulucam...........
Eski 25-03-07, 18:49 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

cCcKaNKuRTcCc - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.543
Teşekkür etti: 1.134
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:6269
cCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorcCcKaNKuRTcCc Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
SeKeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Forumu çöp çatan sitesi olarak kullanan arkadaşların yaptıkları olaylar bütünüdür. Sadece erkeklerin değil kızlarında bu olaylara alet oldukları görülmüştür.
Herkes yanlış yapıyor her şeyin bir yolu bir yordamı vardır.
Ders - 1
* Öncelikle avatar seçimi çok önemli.. Kendinize mümkün olduğunca romantik ya da seksi avatarlar seçmelisiniz.. Hatun/Erkek kişi sizin avatarı görünce ya dibi düşmeli ya da tüm romantizm damarları kabarmalı.. Bu, Kerem Cem'in bir portresi, Brad Pitt'in karın kası - Cameron Diaz ın karnı veya Leanardo Di Capriyo - Jenifer Lopez resmi, olabilir veya romantizm adına kırık kalp, ağlayan birilerinin resmi veya daha içten vurmak istiyorsanız çok tatlı ve masum bir bebek resmi. Hiç olmadı dikkat çekebilmek için avatarınıza "ben farklıyım" tarzı yazılar yazın.. Artık gerisi sizin beğeninize kalmış tarzınızı kendiniz oluşturucaksınız..
Ders - 2
* Bir diğer önemli unsurda imzanız... Her postunuzun altında görüleceği için dikkatlice seçilmeli, özelikle yanlız olduğunuzu ve arayış içerisinde olduğunuzu çaktırmadan belirtecek bir imza bulmanız gerekmekte. Bu kısım biraz yaratıcılık istiyo ama klişe cümleler de kullanabilirsiniz "nescafe bile üçü bir arada ben niye tek başımayım" tarzı şeyler.
Ders - 3
* Eski sevgililerden bahsedin.. Her postunuza benim eski kız/erkek arkadaşım şeklinde başlayın ki hem şu an bir ilişkiniz olmadığı izlenimi doğsun, hemde hiç boş kalmadığınız vurgulansın.. Buna ek olarakta eski kız/erkek arkadaşlarınızın sizi ne kadar üzdüklerini vurgulayarak kendinizi hassas biri gibi gösterebilirsiniz..
Ders - 4
* Hayvanlardan faydalanın.. Evcil hayvanınız yalnızca parkta, sokakta kız/erkek arkadaş bulmanıza yardımcı olmaz doğru şekilde kullanılırsa forumdan bile kız/erkek arkadaş edinebilirsiniz. Bu iş için "Sanal Veteriner" konusu açmak uygun mesela.. Kedinizin veya köpeğinizin resmini koyup onu ne kadar sevdiğinizden bahsettikten sonra bir sorununu dile getirin. Bu davranış sizi hatun/erkek kişiye olabildiğince sempatik gösterecektir..
Ders - 5
* ÖNCE İZLEYİN.. Kristof Kolomb edasıyla gözlemlediğiniz hatun/erkek kişiye doğru anı kollayıp bir açığını bulduğunuzda panter emel kıvamında saldırın. Forum içerisindeki mesajlarını izleyin orda birşey bulamazsanız eğer profilie bakın.. ilgi alanlarını inceleyin. Diyelim ki japonlara ilgisi var.. Hemen gidin" ben japonca biliyorum. Benim büyük dedem asyadan göç etmiş ayrıca gözlerim onların ki gibi kısık" falan diyin.. Eğer hanım kızımız veya genç delikanlımız gothikse "biz evde yarasa besliyoruz.. bizim evde zindan var babam kont drakula annem crow, ben de fileli çorap giyiyorum" diyin. Olurda hiç bi ortak yön bulamazsanız, hatun/erkek kişinin doğum tarihine bakın. Profil ayarlarına girip sizin doğum gününüzü hatun/erkek kişinin doğum günüyle aynı yapın ve onun bunu bir şekilde görmesini sağlayın
Ders - 6
* Cool olun .. Hiçbirşey umurunuzda değilmiş gibi davranın.
Ders - 7
* Bu tür konular ne zaman açılsa hatun ya da erkek tavlamak isteyen kişilerle dalga geçin ki gerçekte kimse sizin amacınızı anlamasın..
alıntıdır....

aynı ben aynı benım hareketlerım

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ

TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ

ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ

SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ

SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE

İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE..!!
Eski 25-03-07, 19:09 Çevrimdışı   #8
Stajyer

BilgiMerkezi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 117
Teşekkür etti: 64
Forum Puanı:182
BilgiMerkezi ara sıra gören oluyorBilgiMerkezi ara sıra gören oluyor
Seker istersen ben başlıyayım bakalım nasıl oluyormuş
Eski 25-03-07, 19:11 Çevrimdışı   #9
Rektör
Genel Mesajlar: 8.361
Teşekkür etti: 4.662
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:39785
MareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMareNostrum tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
hemen başlıyom uygulamaya

" Kim ne derse desin, sözcükler ve düşünceler dünyayı değiştirebilir. "
Eski 25-03-07, 19:14 Çevrimdışı   #10
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
hemen baslamayın arkadaşlar.....
Eski 25-03-07, 19:22 Çevrimdışı   #11
Stajyer

BilgiMerkezi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 117
Teşekkür etti: 64
Forum Puanı:182
BilgiMerkezi ara sıra gören oluyorBilgiMerkezi ara sıra gören oluyor
Heyy Sen CooKK CoooL Sun Yawhuu Biri Bixi Durdursun Yahuuu

Aşk Benim Damarlarımda Dolaşan Bir Etki! Ben Aşık Olmam Benimkisi Sadece Etkiye Tepki!
Eski 25-03-07, 19:31 Çevrimdışı   #12
Dekan

KINALI_BEBEK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.166
Teşekkür etti: 1.820
RepForum Gücü: 46
Forum Puanı:10838
KINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmışKINALI_BEBEK Rep olayını aşmış
Delii seniii koptum.... Bu arada cok yaratici fikirler var arasindan forum veterineri filan

BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN
BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN
BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN
BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN..
Eski 25-03-07, 19:40 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Spor grubu

haSAGO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 796
Teşekkür etti: 428
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:383
haSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyorhaSAGO ara sıra gören oluyor
guzel taktiklerr........

BENİ BİRAKİN KENDİ HALİME COK BİTKİN WEDE YORGUNUM TERAPİ ORDULARİNİZİ GERİ CEKİN ARTIK
Eski 25-03-07, 19:40 Çevrimdışı   #14
Doçent

SeKeR - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tabikide hepsini ben yazmısım dermişim

Konu Seçenekleri