Konu Seçenekleri
Eski 07-08-08, 00:37 Çevrimdışı   #1

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kahkaha Forumda ÇevrimDısı Takılmak

Oldukça eğlenceli bir şey
Kimse bilmez profiline girdiğinde
neredesin,en son ne zaman girdin
Bir de profilini gezenler de nickin çıkmıyor sanırım

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Mesaja teşekkür eden:
Bir Ben Eksiktim (07-08-08)
Eski 07-08-08, 00:41 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.705
Teşekkür etti: 4.530
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48333
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
işim olmazzz ((=

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
Eski 07-08-08, 00:48 Çevrimdışı   #3
Öğretim üyesi
Kemalistler

peris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 932
Teşekkür etti: 333
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:2429
peris çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyorperis çevresinde seviliyor
Ruhsal Durumum:
kafana göre takılmak istiyorsan mantıklı

ja wohl!!!yüreğim yangın yeri biliyor musun? gözü arkada kalmak böyle bir şey galiba!

ta ki o gelene kadar gökten yıldız toplayacağım...
Eski 07-08-08, 01:12 Çevrimiçi   #4
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.691
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15260
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
hiç denemedim
Eski 07-08-08, 01:15 Çevrimdışı   #5
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
gerek yok
Eski 07-08-08, 01:22 Çevrimdışı   #6
Profesör
Düşünürler grubu

Bir Ben Eksiktim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.304
Teşekkür etti: 1.750
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:38567
Bir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazBir Ben Eksiktim tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
yani ben eglenceli bi durum

Alıntı:
yok cıkmıyo

Geri dönmek inan içten değil
Hani var ya tutamazsın kendini
Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini

p0lly´isimli üyeden Alıntı (=
Eski 07-08-08, 01:23 Çevrimdışı   #7

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.394
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
interlude´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
işim olmazzz ((=

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Eski 07-08-08, 01:41 Çevrimiçi   #8
Doçent
Kemalistler

_osiris_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.274
Teşekkür etti: 1.477
RepForum Gücü: 34
Forum Puanı:10840
_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış_osiris_ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Hiç sevmem madem varsın ortada ol kardeşim ne bu gizlilik

Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben"
Eski 07-08-08, 11:07 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

eksik.bir.sey. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.621
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:22082
eksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
gizemli olmak daha güzel. (:

Sadece Sevdim
..
.
Eski 07-08-08, 19:06 Çevrimdışı   #10

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bende kullanırım

Eski 07-08-08, 19:18 Çevrimdışı   #11

Mod. denetleyicisi

n!da - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.454
Teşekkür etti: 9.698
RepForum Gücü: 279
Forum Puanı:125360
n!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazn!da tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Takılın bakalım takılın

Hepinizin peşindeyim

Söyleyene bak

Hakikaten zevkli be Rebiş

Kör cehalet çirkefleştirir insanları..
Suskunluğum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabım var..
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye..
(Mevlana)

`Düş(ün)üyorum...

Bu `maskeli balo...
Ve onun `sahte yüzleri...

Eski 07-08-08, 19:18 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

`Hiperaktif - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.308
Teşekkür etti: 4.825
RepForum Gücü: 261
Forum Puanı:99288
`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz`Hiperaktif tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
benden saklanamazsınız
Eski 07-08-08, 19:20 Çevrimiçi   #13
Doçent
Düşünürler grubu

DüşüM - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.691
Teşekkür etti: 1.424
RepForum Gücü: 40
Forum Puanı:15260
DüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDüşüM tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
yapacağımdan değil ama nasıl yapıyonuz o işi
Eski 07-08-08, 19:29 Çevrimdışı   #14
Grup Lideri
Kemalistler

Scнiивея - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.949
Teşekkür etti: 2.980
RepForum Gücü: 96
Forum Puanı:39893
Scнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazScнiивея tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Döküman

sanırım yönetici v özel üyelerde var o özellik

Ben yapmiyorum hiç geldiğim belli olsun

"Uçurum kenarında yıkık bir ülke
türlü düşmanlarla kanlı vuruşmalar
yıllarca süren savaş, ondan sonra
içerde ve dışarda saygı ile tanınan
Yeni Vatan, Yeni Sosyete, Yeni Devlet

İşte Türk Genel Devrimi"

ηє мuтℓu тüяк'üм ∂iyєηє..
Eski 08-08-08, 09:47 Çevrimdışı   #15

Mod. denetleyicisi

ℓєαяѕιση - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.858
Teşekkür etti: 4.284
RepForum Gücü: 81
Forum Puanı:23569
ℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazℓєαяѕιση tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
`Hiperaktif´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
benden saklanamazsınız
e heralde saklanamıycaklar

Eski 08-08-08, 09:55 Çevrimdışı   #16
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

KandemiR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.626
Teşekkür etti: 278
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:5964
KandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorKandemiR Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
shun´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
gizemli olmak daha güzel. (:
gizemli olmak mı neresi gizemli konulara yazdığın mesajlar ne oluyor.. o zaman nasıl gizemli oluyosun

1905'den Sonsuza Kadar

Üzülme Aslanım Avrupa Defteri Kapanmadı

Hedef : ŞükrüSaraçoğlu

Eski 08-08-08, 11:08 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

eksik.bir.sey. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.621
Teşekkür etti: 841
RepForum Gücü: 54
Forum Puanı:22082
eksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazeksik.bir.sey. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
kandemir7´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

gizemli olmak mı neresi gizemli konulara yazdığın mesajlar ne oluyor.. o zaman nasıl gizemli oluyosun

yazmadıgın anlarda mesela.

Sadece Sevdim
..
.

Konu eksik.bir.sey. tarafından (08-08-08 Saat 11:18 ) de değiştirilmiştir..
Eski 08-08-08, 11:43 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
süper bişey

yok çıkıyo artık öncedn çıkmıyodu ama

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Eski 08-08-08, 12:09 Çevrimdışı   #19
Doçent
Sanatkârlar grubu

AяiηηA - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.516
Teşekkür etti: 1.813
RepForum Gücü: 58
Forum Puanı:23801
AяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazAяiηηA tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Maçakızı´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
süper bişey

yok çıkıyo artık öncedn çıkmıyodu ama
yok yine çıkmıyo bebişim

BüyüLe Beni

Eski 08-08-08, 12:11 Çevrimdışı   #20
Stajyer

ChaNGeR_RoCK - ait Avatar
Genel Mesajlar: 55
Teşekkür etti: 3
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:37
ChaNGeR_RoCK Herkese mesafeli
Ruhsal Durumum:
Daha önce denemediğim bi olay denemeyede gerek yok...

Kilitlenip Kalmak ve hala Özgür Olduğunu Sanmak.

Konu Seçenekleri