Konu Seçenekleri
Eski 24-07-07, 22:45 Çevrimdışı   #1
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
forumda en çok kimi merak ediyosunuz

ewet arkadaşlar en çok kimi merak ediyosunuz
Eski 24-07-07, 22:52 Çevrimdışı   #2

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Etmem mi gerekiodu

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 24-07-07, 22:54 Çevrimdışı   #3
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
etmen gerekmiyosa yazmayanilrdinde
Eski 24-07-07, 22:55 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Yok onu bilemedim etmem gerekio mu gerekmio mu die
düşünemiyorum zeki deilim ben o kadar

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 24-07-07, 23:10 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi

kesobur - ait Avatar
Genel Mesajlar: 793
Teşekkür etti: 159
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:1307
kesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuş

Eski 24-07-07, 23:43 Çevrimdışı   #6
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
lethe... secret... Lal

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 24-07-07, 23:48 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

#snm# - ait Avatar
Genel Mesajlar: 652
Teşekkür etti: 198
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:783
#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor#snm# ara sıra gören oluyor
lavinia,eylülsu
Mesaja teşekkür eden:
EyLüLsu (24-07-07)
Eski 24-07-07, 23:53 Çevrimdışı   #8
Doçent
Kemalistler

ucakla - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.456
Teşekkür etti: 1.203
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7985
ucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmışucakla yememiş içmemiş konu açmış
merak değil de kimdir adı nedir nerede yaşar, ben bunu merak etmiyorum. ama nasıl bir ortamda büyüdü, ailesi nasıl insanlardı, çevresi nasıldı,ama dediğim gibi yer konum, isim yaş bunları merak etmiyorum. ben sadece onun atmosferini merak ediyorum. o da unfaithfull
Eski 25-07-07, 06:10 Çevrimdışı   #9
Dekan
Düşünürler grubu

64__ayna__64 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.480
Teşekkür etti: 881
RepForum Gücü: 53
Forum Puanı:14629
64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış64__ayna__64 Rep olayını aşmış
yok ya merak ettıgım kımse

birgün bu insanı boynu eğik görürseniz,bilinki yere düşen birini kaldırmak için eğilmiştir!

Büyük Dana Buluşması 64__ayna__64 ve charisma_06[/center]
Eski 25-07-07, 15:53 Çevrimdışı   #10
Dekan
Düşünürler grubu

WoLfMaN - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.511
Teşekkür etti: 1.349
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:10907
WoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmışWoLfMaN Rep olayını aşmış
Siteye ilk üye olduğumdan bu yana hep Tweety i merak ettim ama tanışmak nasip olmadı daha

\\\\??? WoLfMaN \\\????

Mal Sahibi Mülk Sahibi, Hani Bunun İlk Sahibi
Malda Yalan Mülkde Yalan, Var Birazda Sen Oyalan
Eski 25-07-07, 22:20 Çevrimdışı   #11
Öğretim üyesi

kesobur - ait Avatar
kesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuşkesobur üç beş tanıdığı olmuş
illa siteden mi merak edicez?

Eski 25-07-07, 22:25 Çevrimdışı   #12
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.825
Teşekkür etti: 720
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3587
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
kesobur´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

mahalleden merk ettiklerinide yazabilirsin bence
Mesaja teşekkür eden:
seda (25-07-07)
Eski 25-07-07, 22:38 Çevrimdışı   #13

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
kesobur´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ne yapcaz biz senin site dısı tanıdıını

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 25-07-07, 22:50 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

aLadea - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.618
Teşekkür etti: 1.489
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:21181
aLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaLadea tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kimseyi merak etmiyorum

.

.
Eski 25-07-07, 22:50 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

kesobur - ait Avatar
Alıntı:
PainKiller´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

ne yapcaz biz senin site dısı tanıdıını

seni merak ediyorum o zaman

gel baam bu yana doğruuu

Eski 25-07-07, 22:53 Çevrimdışı   #16

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
ehehehee
tamam görüşek

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 25-07-07, 22:55 Çevrimdışı   #17
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri~в@ηυя~ Forumda Saygin ve popüler biri
oohhh wala ..

gökhan benlede tanışş ben de merk edıorm senı ama ..:(
Eski 25-07-07, 22:57 Çevrimdışı   #18

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
tamam yaaaa
tanısırız
siz bi sıraya geçin eheh şaka şakak

çok mutlu oldumvalalhi

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 25-07-07, 22:59 Çevrimdışı   #19
Öğretim üyesi

kesobur - ait Avatar
Alıntı:
PainKiller´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam yaaaa
tanısırız
siz bi sıraya geçin eheh şaka şakak

çok mutlu oldumvalalhi

Eski 25-07-07, 22:59 Çevrimdışı   #20
Doçent

~в@ηυя~ - ait Avatar
mutlu olcanı bılsem daha önceden sölerdım ya..

Konu Seçenekleri