Konu Seçenekleri
Eski 01-03-08, 13:12 Çevrimdışı   #1
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
havali Forumda En Çok Kimi Seviyorsunuz??

Evet ..

Forumda en çok Kimi Seviyorsunuz .. Ve onun Hakkındaki Düşünceleriniz Nelerrr ?

bakalım kim kimi nasıl ve ne özelliği için seviyormuş

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 01-03-08, 13:15 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi

BaD SouL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.148
Teşekkür etti: 934
RepForum Gücü: 19
Forum Puanı:6427
BaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyorBaD SouL Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Evet ama burda alınma darılma olmaz demi

İlk ben yazayım kendi arkadaşlarım arasında değilde forumda ilk tanıştıgım dostum YaGmuR_Cini 'ni seviyorum

Bence o çok sevecen birisi forumda çoğu kişiyle iyi sohbetleri var.Gençlerin önünü açan bir tip

Aptallarla Tartışmayın. İlk Önce Sizi Kendi Seviyesine Çeker , Sonra Tecrübesiyle Yener !
Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (03-03-08)
Eski 01-03-08, 13:18 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Hmm öLemi Yusuf

Şimdi Bende Yazam

Hanımlardan Tweety
Beylerden İse Mert Yani Diğer HeLL

...

gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (03-03-08)
Eski 01-03-08, 13:37 Çevrimdışı   #4
Doçent

s!mg€ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.236
Teşekkür etti: 1.371
RepForum Gücü: 41
Forum Puanı:13141
s!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmışs!mg€ Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
öncelikle kuzenim olan maçakızını
sonra erkeklerden srknakrı
bide forumdaki arkadaşlarımı

Mesaja teşekkür eden:
Maçakızı (01-03-08)
Eski 01-03-08, 13:37 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Kemalistler

aTA. - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.880
Teşekkür etti: 858
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:17242
aTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazaTA. tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
YaGmuR_Cini ..

Asa

Kemalistler ;
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki,
Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Mesaja teşekkür eden:
YaGMuR_CiNi (03-03-08)
Eski 01-03-08, 16:07 Çevrimdışı   #6
Muhabir
Düşünürler grubu

GönüLçeLen` - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.769
Teşekkür etti: 3.029
RepForum Gücü: 113
Forum Puanı:46786
GönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGönüLçeLen` tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kendimi

''Öpsem gözlerinden,yaşları kurutamam ki...''

...

'' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali
Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı
Ne gidebildik kendi yolumuza
Rüzgarda savruk, başına buyruk
Senle ben...''
Eski 01-03-08, 19:12 Çevrimdışı   #7
Öğretim üyesi

_darkness_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 541
Teşekkür etti: 72
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:465
_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor_darkness_ ara sıra gören oluyor
katılıyorum kendimi

SeVmE...SeVeRsEn DeĞeR vErMesLeR!!!
Eski 01-03-08, 19:21 Çevrimdışı   #8
Doçent
Düşünürler grubu

Maçakızı - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.471
Teşekkür etti: 3.853
RepForum Gücü: 91
Forum Puanı:37629
Maçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazMaçakızı tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
kuzenlerim helinn ve simge
çok seviyom sizi canlarr

.

biliyorum artık çok zor çok.

kuracak yeni bir hikayem yok.

yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle...

Konu Maçakızı tarafından (01-03-08 Saat 19:29 ) de değiştirilmiştir..
Eski 01-03-08, 22:06 Çevrimdışı   #9
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
Hanımlardan Tweety
Beylerden İse Mert Yani Diğer HeLL
Hatırlatıyım Didim

...

gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
Tweety (03-03-08)
Eski 01-03-08, 22:17 Çevrimdışı   #10
Rektör

нѕуη - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.966
Teşekkür etti: 6.369
RepForum Gücü: 180
Forum Puanı:73149
нѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazнѕуη tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Kimseyi

Bismillâhirrahmânirrâhîm.
Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd.
Vela ene âbidûne mâabedtüm.
Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn.

Kâfirun Suresi

Mesaja teşekkür eden:
storm_fatih (30-03-08)
Eski 01-03-08, 22:17 Çevrimdışı   #11
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
warmonger,yağmur cini,yokedici,kayıp şair,yeşil,Dr.Gorkiss,and çok oldu ama neyse aklıma gelmeyenler var...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
yεsiL (01-03-08), YaGMuR_CiNi (03-03-08)
Eski 01-03-08, 22:24 Çevrimdışı   #12
Rektör
Genel Mesajlar: 10.070
Teşekkür etti: 9.940
RepForum Gücü: 138
Forum Puanı:50215
yεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazyεsiL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hatırlatıyım Didim

iyki hatirlattin..
kesinlikle Hell´s angel degil

.
Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya;
Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı
...
Eski 01-03-08, 22:24 Çevrimdışı   #13
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
кα¢нα´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimseyi
Sen Yanlızlıga Mahkumsun

...

gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 01-03-08, 22:26 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
yεsiL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyki hatirlattin..
kesinlikle Hell´s angel degil

Ben Seni Unutmuşum

Sallayam o zaman HeLL i

Sensin Sen

...

gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 02-03-08, 01:04 Çevrimdışı   #15
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.943
Teşekkür etti: 2.695
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
3 kisi haric hepinizi
Bu üc kisi beni cok kirmisti

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Kahrolsun ISRAIL demeyin !

İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır.

Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela..
Eski 02-03-08, 01:07 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Düşünürler grubu

Snorland - ait Avatar
Genel Mesajlar: 20.725
Teşekkür etti: 16.302
RepForum Gücü: 481
Forum Puanı:203310
Snorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSnorland tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Vallahi 3 öz akrabam var burada öncelik onların
Biri Samson namı diyar gizmo
ikinci Ftipi
Üçüncüde öz kardeşim Artemis
Sonra yazmaya kalksam sabaha kadar sürecek bir liste olur herhalde

Sen hayatımın tek parıltısı
Sen meleklerin en kırmızısı
Son nefesine dek benim olurmusun?
Yada ölene dek benle kalırmısın ?
Beni büyüleyen tek şey var..
Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı

Mesaja teşekkür eden:
Proserpina (23-03-08)
Eski 02-03-08, 01:09 Çevrimdışı   #17
Rektör
Düşünürler grubu

Alıntı:
Redkid´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 kisi haric hepinizi
Bu üc kisi beni cok kirmisti
Kimki onLar
Sıkım mı Topuklarına Abi

...

gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Eski 02-03-08, 01:10 Çevrimdışı   #18
Doçent
Kemalistler

unfortunate - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.476
Teşekkür etti: 4.339
RepForum Gücü: 75
Forum Puanı:29267
unfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazunfortunate tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
direnç-kartofel,ucakla-snorland-yagmur cini-artemis-cnralper-soleil-oooooooooooo saymakla bitmicek.......

Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
CnRaLpEr (03-03-08), Snorland (02-03-08), YaGMuR_CiNi (03-03-08)
Eski 02-03-08, 01:11 Çevrimdışı   #19
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.943
Teşekkür etti: 2.695
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
HeLL's AnGeL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimki onLar
Sıkım mı Topuklarına Abi
Yok be kanka.
Gerek yok.
Herkes hakettigi gibi yasasin

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Kahrolsun ISRAIL demeyin !

İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır.

Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela..
Eski 02-03-08, 01:12 Çevrimdışı   #20
Doçent
Düşünürler grubu

biTsEdE_giTsEk - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.433
Teşekkür etti: 1.553
RepForum Gücü: 59
Forum Puanı:22949
biTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazbiTsEdE_giTsEk tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
beni sevenleri

.
.
.

beni bir ben bilirim bir de beni yaradan
bana bir ben gerek bir de beni anlayan

Konu Seçenekleri