| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]() | Evet .. ![]() Forumda en çok Kimi Seviyorsunuz .. Ve onun Hakkındaki Düşünceleriniz Nelerrr ? ![]() bakalım kim kimi nasıl ve ne özelliği için seviyormuş ![]() ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 934
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6427 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet ama burda alınma darılma olmaz demi ![]() İlk ben yazayım kendi arkadaşlarım arasında değilde forumda ilk tanıştıgım dostum YaGmuR_Cini 'ni seviyorum ![]() Bence o çok sevecen birisi forumda çoğu kişiyle iyi sohbetleri var.Gençlerin önünü açan bir tip ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (03-03-08) |
| | #3 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hmm öLemi Yusuf ![]() Şimdi Bende Yazam ![]() Hanımlardan Tweety ![]() Beylerden İse Mert Yani Diğer HeLL ![]() ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (03-03-08) |
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 858
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:17242 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YaGmuR_Cini .. Asa Kemalistler ; Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | YaGMuR_CiNi (03-03-08) |
| | #6 |
| Muhabir Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.029
Forum Gücü: 113 Forum Puanı:46786 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendimi ![]() ![]() ![]() ... '' İpleri dolaşmış uçurtmalar misali Ne beraber uçabildik, boşverip şu dünyayı Ne gidebildik kendi yolumuza Rüzgarda savruk, başına buyruk Senle ben...'' |
|
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 72
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:465 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
katılıyorum kendimi |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.853
Forum Gücü: 91 Forum Puanı:37629 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kuzenlerim helinn ve simge ![]() çok seviyom sizi canlarr ![]() biliyorum artık çok zor çok. kuracak yeni bir hikayem yok. yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle... ![]() Konu Maçakızı tarafından (01-03-08 Saat 19:29 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #9 | |
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Tweety (03-03-08) |
| | #10 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimseyi Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | storm_fatih (30-03-08) |
| | #11 |
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
warmonger,yağmur cini,yokedici,kayıp şair,yeşil,Dr.Gorkiss,and çok oldu ama neyse aklıma gelmeyenler var...
Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | yεsiL (01-03-08), YaGMuR_CiNi (03-03-08) |
| | #12 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 9.940
Forum Gücü: 138 Forum Puanı:50215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyki hatirlattin.. ![]() kesinlikle Hell´s angel degil Kollarından boşluğu fırlat soluk aldığımız uzaya; Belki kuşlar daha derin bir uçuşla duyar genişleyen havayı ... |
|
| | #13 |
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #14 |
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben Seni Unutmuşum ![]() Sallayam o zaman HeLL i ![]() Sensin Sen ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #15 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.695
Forum Gücü: 129 Forum Puanı:52321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 kisi haric hepinizi Bu üc kisi beni cok kirmisti Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Kahrolsun ISRAIL demeyin ! İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır. Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela.. |
|
| | #16 |
| Grup Lideri Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 16.302
Forum Gücü: 481 Forum Puanı:203310 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallahi 3 öz akrabam var burada öncelik onların ![]() Biri Samson namı diyar gizmo ikinci Ftipi Üçüncüde öz kardeşim Artemis ![]() Sonra yazmaya kalksam sabaha kadar sürecek bir liste olur herhalde ![]() Sen hayatımın tek parıltısı Sen meleklerin en kırmızısı Son nefesine dek benim olurmusun? Yada ölene dek benle kalırmısın ? Beni büyüleyen tek şey var.. Oda suratındaki cennetin eşsiz ışıltısı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (23-03-08) |
| | #17 |
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimki onLar ![]() Sıkım mı Topuklarına Abi ![]() ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.339
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:29267 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direnç-kartofel,ucakla-snorland-yagmur cini-artemis-cnralper-soleil-oooooooooooo saymakla bitmicek....... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #19 |
| Dekan Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.695
Forum Gücü: 129 Forum Puanı:52321 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok be kanka. Gerek yok. Herkes hakettigi gibi yasasin Sen Hic Ay Isiginda Seytanla Raks Ettin Mi? Kahrolsun ISRAIL demeyin ! İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır. Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela.. |
|
| | #20 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.553
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
beni sevenleri . . . beni bir ben bilirim bir de beni yaradan bana bir ben gerek bir de beni anlayan |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |