| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]() | forumda en takdir ettiğiniz üye?
arkadaşlar forumda en takdir ettiğiniz üye kim?
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| Mesaja teşekkür eden: | fitch (15-08-08) |
| | #2 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.744
Forum Gücü: 204 Forum Puanı:88013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendim (= saka bir yana ilk olarak Lethe .. sonra devam ediyor .. ... nefesini yüzümde tutuyorum, gülüşünü aklımda. morarmış yüzlerini, ısıttım kaç gece - ısıtıyorum. içimdesin ! - büyütüyorum seni. ... |
|
| | #3 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 334
Forum Gücü: 16 Forum Puanı:5355 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
troçki - pavel - şiyar
Ah bir tutsaydın ellerimi Biraz gözlerime inansaydın Biliyorsun yapamazdım Gitmezdim bu şehirden ![]() Bu forumda sigara içilmez. Cezası: 593 YTL |
|
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | interlude... Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| | #5 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.369
Forum Gücü: 180 Forum Puanı:73149 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazmim daha iyi simdi birini unuturum haksizlik olur ((: Bismillâhirrahmânirrâhîm. Kul yâ eyyühelkâfirûne, Lâ a'büdü mâ ta'büdun velâentüm âbidûne mâ a'büd. Vela ene âbidûne mâabedtüm. Velâentüm âbidûne mâabüd Leküm dînüküm ve liyedîn. Kâfirun Suresi ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | fitch (15-08-08) |
| | #6 |
| Doçent Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 5.174
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:29428 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maruzella & kayıp şair konuşmadan gözlerinle,beni sevdiğini söylesen... yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesem... ![]() |
|
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.750
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:38567 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KartofeL tabiki de Geri dönmek inan içten değil Hani var ya tutamazsın kendini Bir ümitle, "ya olursa" dersin hep Bile bile herşeyin bittiğini p0lly´isimli üyeden Alıntı (= |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kartofel,bigbang Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #9 |
| Asker Üye Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 282
Forum Gücü: 37 Forum Puanı:13943 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Snorland ve virane
Jandarma Ulaştırma Er Eğitim Tabur Komutanlığı Söğüt Bilecik ŞAFAK:460 10 ARALIK GÜNÜ VEDAMDIR SİZLERE ![]() |
|
| | #10 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkesi takdir ediyorum ben
Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi) |
| | #11 |
![]() ![]() Bölümünde uzman
Teşekkür etti: 2.394
Forum Gücü: 83 Forum Puanı:32478 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Caner Alper FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8] ![]() > Pozitif Olana Dek Negatifim ! |
|
| | #13 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.253
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yalakalıklar da var sankim içinde ![]() herkesin takdir edilcek bi tarafı vardır... BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #14 |
| Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.473
Forum Gücü: 36 Forum Puanı:11268 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yokedici Keyfini kaybetmiyor moralim bozuk diye kirip dokmuyo yani her kesimle muhabbeti var espri anlayisi fena degil ve onemli konularda bilgi birikimine sahip bu yonuyle taktir ediyorum karsılık beklemeden geçmişinle övümeden filistine koş! seni çağırıyor... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | samira_prensess (15-08-08), Yσкє∂!¢! (17-08-08) |
| | #15 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Direniş-schinber-osiris( Böyleydi sanırım :S)warmonger-pavel ... sürer gider Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #16 |
| Profesör Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 1.643
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22372 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok cesur olmak lazım şimidi Takdir ettiğim bir cok uye var ama en cok takdir ettin uye die sorulmus zor bi secim .. Takdir ettiğim uyelerin kendilerine gore degerleri var secim yapmak yanlış bana gore.. Doğruyu bulmak zekâ ve bilgi meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur. Yalnız ben Yalnızlıklar komedisinin üçüncü perdesinde Figüran olmuşum geceye... |
|
| | #17 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 947
Forum Gücü: 28 Forum Puanı:9273 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tılsım remus vivace daha warda nickLeri unuttum ![]() iÇinDe Bir | KaÇak | VaRSa KüRTajLa aLDır ÇünKü MontajLa DüZeLMeyeN TeK $eY HaYaTTır ! |
|
| | #18 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.477
Forum Gücü: 34 Forum Puanı:10840 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
L'etranger,_canözüm_,peris,SessizSeyirci,Scнiивея, birde Ladeyna ama ona küsüm Beni seviyomuş hemde kocaman "O Ben" |
|
| | #19 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | interlude insanı küçük düşürmeyen biri konuşuyo yane Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | interlude (12-08-08) |
| | #20 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 136
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:812 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sympathique (: ne kadar yakın o kadar uzak |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |