| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent Kemalistler ![]() | Forumda Hata var... (En kısa zamanda düzeltilsin)
evet bazı sayfalarda denk geldim ve print scrn ile buraya koyuyorum.... Bazı sayfalarda eski avatarım oldugu gibi rep puanından mesajlara hep eskiyi gösteriyor.... bunu ilgili arkadaşlar düzeltsin lütfen |
|
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1. avatar "Yalnızca Paylaşım" danmı ?? ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| | #3 |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.339
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:29267 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır müzik bölümünden..... şarkı sözlerinden..... |
|
| | #4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.239
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:103098 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | http://www.zamansiz.com/yalnizcacom-...m-t189855.html zamansiz.com , yalnizca.com olarak her iki site'de ilk site oluşumu sonrası yaptığın özelleştirmelerin birbirinden farklı olması normal bir şey. her iki site de ayrı , ayrı avatar kullanabiliyorsun. bu değerler rep puanı'nda olduğu gibi diğer değerler içinde geçerli. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | unfortunate (01-03-08) |
| | #5 | |
| Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 4.339
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:29267 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bence yanlış bir uygulama o zaman..... bir web master olarak bunun yanlış olduğunu söylemek istiyorum.... bu site phbb tabanlı değil mi? Host olarak taban aynı olabikir. url farkı olsa da.... neyse yine de teşekkürler | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |