Konu Seçenekleri
Eski 22-04-06, 15:32 Çevrimdışı   #1
Profesör

cicibici - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.440
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 28
Forum Puanı:3867
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
Forumda İlk Nasıl Öpüşüyorsunuz

Karşınız Çıkacak Ekranda İsminizi ve Yaşınızı Yazın try your ansfer tuşuna basın 3. bir insanın gözüyle nasıl öpüşüyorsunuz Görün mümkünse resmide burada yayınlayalım

Tıklayın Buraya

Bu Benimki

Konu cicibici tarafından (22-04-06 Saat 16:04 ) de değiştirilmiştir..
Eski 22-04-06, 16:02 Çevrimdışı   #2

ares - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.690
Teşekkür etti: 773
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:49631
ares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazares tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bende bu çıktı way be nasıl öpüşüyormuşum

Eski 22-04-06, 16:06 Çevrimdışı   #3
Rektör

Silent Scream - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.269
Teşekkür etti: 876
RepForum Gücü: 45
Forum Puanı:7110
Silent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmışSilent Scream yememiş içmemiş konu açmış
teşekkürler, güzelmiş mi desem

güzel güzel, sağolasın

YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN

http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif

YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI
Eski 22-04-06, 19:15 Çevrimdışı   #4
Doçent

lose control - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.413
Teşekkür etti: 187
RepForum Gücü: 25
Forum Puanı:4837
lose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler birilose control Forumda Saygin ve popüler biri
Ben şimdi böyle mi öpüşüyorum

Önce 'VAZGEÇTİM DÜNYADAN' Dedi.
Sonra da 'YENİDEN DOĞUP GELSEM'...
'OYUNUN SONU' Gelir,
'PERDELER' Kapanır Ama Onu Anlatmak Bitmez...
Keşke 'KELİMELER YETSE'...
Eski 22-04-06, 19:26 Çevrimdışı   #5
Profesör
Sanatkârlar grubu

Hewall - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.873
Teşekkür etti: 1.016
RepForum Gücü: 42
Forum Puanı:11433
Hewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmışHewall Rep olayını aşmış
iki ayrı üstad başlık kriterlerinde hesaplarsak. böyle şey edermişim yalnız hemcinsimde denemeyi düşünmüyorum

"Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun."
Eski 22-04-06, 19:37 Çevrimdışı   #6
Rektör

Tonks - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.447
Teşekkür etti: 2.716
RepForum Gücü: 128
Forum Puanı:48003
Tonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTonks tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
bana da bu çıktı

Eski 24-04-06, 20:00 Çevrimdışı   #7
Profesör

cicibici - ait Avatar
cicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biricicibici Forumda Saygin ve popüler biri
hahaha gerçekten komik şeyler
Eski 24-04-06, 20:18 Çevrimdışı   #8
Doçent

NighT_BluE - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.345
Teşekkür etti: 984
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:7288
NighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmışNighT_BluE yememiş içmemiş konu açmış
hadi canım bu kadar da yaşlı sayılmam

Eski 25-04-06, 18:29 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.413
Teşekkür etti: 207
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3743
esinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biri

ben böle öpüşüyomuşum doğru vallaaa
Eski 26-04-06, 03:12 Çevrimdışı   #10
Öğretim üyesi

ernim - ait Avatar
Genel Mesajlar: 708
Teşekkür etti: 27
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1290
ernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuşernim üç beş tanıdığı olmuş
resmi yükleyemedim ama köpek çıktı.arkadaşlar ben buna karşıyım.yaw bir dakika acaba hani argodaki köpek gibi öpüşmek deyiminin kahramanımıyım nedir

Konu ernim tarafından (26-04-06 Saat 03:20 ) de değiştirilmiştir..
Eski 26-04-06, 03:47 Çevrimdışı   #11
Rektör

Eftelya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 9.188
Teşekkür etti: 771
RepForum Gücü: 65
Forum Puanı:14028
Eftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmışEftelya Rep olayını aşmış
Ödüller:
bu da bana çıktı

genelde bumu çıkıyo ne.....

...Artık Sen de Herkes Gibisin...
Eski 26-04-06, 13:17 Çevrimdışı   #12
Yard. Doçent
Düşünürler grubu

esinti - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.413
Teşekkür etti: 207
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:3743
esinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biriesinti Forumda Saygin ve popüler biri
aynı öpüşenler ayrılsın kenara şölee
Eski 26-04-06, 14:47 Çevrimdışı   #13
Stajyer

SupermanCanSurf - ait Avatar
Genel Mesajlar: 51
Teşekkür etti: 0
RepForum Gücü: 7
Forum Puanı:5
SupermanCanSurf Herkese mesafeli
bana da köpek çıktı yaa

I can be your superman
Eski 30-04-06, 21:07 Çevrimdışı   #14
Profesör

cicibici - ait Avatar
Alıntı:
35ebrulim35´isimli üyeden Alıntı
hadi canım bu kadar da yaşlı sayılmam

ölmüşsün ağlayanın yok
Eski 30-04-06, 21:33 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

Anakaris - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.457
Teşekkür etti: 40
RepForum Gücü: 14
Forum Puanı:1581
Anakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuşAnakaris üç beş tanıdığı olmuş
İşte ben! Gerçekten de böyle öpüyorum galiba. Hiç çekinmiyorum sanırım .

[hr]100%[/hr]
Eklendi:
Alıntı:
hewall´isimli üyeden Alıntı
iki ayrı üstad başlık kriterlerinde hesaplarsak. böyle şey edermişim yalnız hemcinsimde denemeyi düşünmüyorum
Bence de hiç hoş olmaz .

"I am walking in the rain, because no one can't see my tears"

Konu Anakaris tarafından (30-04-06 Saat 21:35 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Son Mesajimdan sonra cevap gelmedigi icin mesaja eklendi.....
Eski 01-05-06, 00:47 Çevrimdışı   #16
Dekan

mavitanecik - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.958
Teşekkür etti: 996
RepForum Gücü: 67
Forum Puanı:21524
mavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazmavitanecik tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bnmkisi de bu

Code:
"...aşk bir dengesizlik işi
sensiz olmaz..."
Eski 01-05-06, 00:52 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

ceren_ce:) - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.410
Teşekkür etti: 1
RepForum Gücü: 13
Forum Puanı:591
ceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyorceren_ce:) ara sıra gören oluyor
banada hewalinkinden cıktı hiçte bile

Bir anlık şey insanın hayatına mal olabilir...
Eski 01-05-06, 12:11 Çevrimdışı   #18
Doçent
Düşünürler grubu

sawasuar - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.418
Teşekkür etti: 1.421
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:3224
sawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler birisawasuar Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:

çok saçama

ben erkegim bidefa

Eski 06-07-06, 21:56 Çevrimdışı   #19
Yard. Doçent

smartgirl - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.404
Teşekkür etti: 44
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:2497
smartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyorsmartgirl çevresinde seviliyor
Alıntı:
Eftelya´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu da bana çıktı

genelde bumu çıkıyo ne.....
bana da bu çıktı yaww

SoN UmuT'uMmm...
Eski 06-07-06, 21:59 Çevrimdışı   #20
Öğretim üyesi

prettygala - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.149
Teşekkür etti: 146
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:788
prettygala ara sıra gören oluyorprettygala ara sıra gören oluyorprettygala ara sıra gören oluyorprettygala ara sıra gören oluyorprettygala ara sıra gören oluyorprettygala ara sıra gören oluyorprettygala ara sıra gören oluyor
Alıntı:
tonks´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana da bu çıktı

Banada bu çıktı ama utandım

gidiyorum buralardan
tüm rüzgarlar senin olsun
bende ayrı rüyadasın
dilerim birgün uyanırsın...

[glint]En yakın zamanda görüşmek üzere[/glint]

Konu Seçenekleri