| |
| |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kac Kişi Bric Biliyor? | |||
| Profosyonel Olarak Oynuyorum | | 0 | 0% |
| İleri Düzey Oynuyorum | | 1 | 8,33% |
| Biraz Biliyorum | | 1 | 8,33% |
| Görmüşlügüm Var | | 1 | 8,33% |
| Duymuşlugum Var | | 5 | 41,67% |
| İşim Olmaz | | 4 | 33,33% |
| Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Forumda Kac Kişi Bric Biliyor?
Forumda Kac Kişi Bric Biliyor ve Ne Derece Biliyor Acaba?
|
|
| | #2 |
| Yard. Doçent Antikapitalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.882
Forum Gücü: 21 Forum Puanı:5687 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilmiyorum :S
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM... |
|
| | #3 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 776
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:7222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İleri Düzey oynuorum ben bilen warsa bekliorum hem ankete hem de tartısmaya |
|
| | #4 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizim ilk dönem seçmeli dersti biriç hiç gitmedim ![]() geçtim ama Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #5 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.161
Forum Gücü: 43 Forum Puanı:15529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işim olmaz
Ne Mutlu Türküm Diyene |
|
| | #6 |
| Yard. Doçent Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 792
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:7438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | duymuşluğum var lakin daha önce hiç oynamadım .... Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar... Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül |
|
| | #7 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.359
Forum Gücü: 110 Forum Puanı:41008 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Biliyorum oynamayı ![]() Canım sıkıldığında Bridge Base Online programıyla dünyanın her yerinden insanla oynuyorum... Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur. antisemitist |
|
| | #8 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 32
Forum Gücü: 3 Forum Puanı:736 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
görmüslüğüm var |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |