DownLoaduc
Zamansız Tartışma Platform  Genel Bölüm  Anket Bölümü  Arşiv

Anket Sonuçlarını Göster: Kac Kişi Bric Biliyor?
Profosyonel Olarak Oynuyorum 0 0%
İleri Düzey Oynuyorum 1 8,33%
Biraz Biliyorum 1 8,33%
Görmüşlügüm Var 1 8,33%
Duymuşlugum Var 5 41,67%
İşim Olmaz 4 33,33%
Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Konu Seçenekleri
Eski 31-05-08, 23:20 Çevrimdışı   #1
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış
Forumda Kac Kişi Bric Biliyor?

Forumda Kac Kişi Bric Biliyor ve Ne Derece Biliyor Acaba?
Eski 01-06-08, 03:06 Çevrimdışı   #2
Yard. Doçent
Antikapitalistler

tragonya - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.703
Teşekkür etti: 1.882
RepForum Gücü: 21
Forum Puanı:5687
tragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyortragonya Çevresi geniş ve bir mesajla iş halledebiliyor
Ruhsal Durumum:
bilmiyorum :S

ANAMIZ AMELE SINIFIDIR
YURDUMUZ BÜTÜN CİHANDIR BİZİM
HAZIRLANDIK SON KANLI KAVGAYA
BAŞTA BAYRAĞIMIZ SOSYALİZM...
Eski 01-06-08, 11:25 Çevrimdışı   #3
Doçent

MeTaL_KeDi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.578
Teşekkür etti: 776
RepForum Gücü: 30
Forum Puanı:7222
MeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmışMeTaL_KeDi yememiş içmemiş konu açmış
İleri Düzey oynuorum ben bilen warsa bekliorum hem ankete hem de tartısmaya
Eski 03-06-08, 15:59 Çevrimdışı   #4

Mod. denetleyicisi

RebeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 17.806
Teşekkür etti: 5.200
RepForum Gücü: 254
Forum Puanı:94421
RebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazRebeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
bizim ilk dönem seçmeli dersti biriç
hiç gitmedim
geçtim ama

Yine Yeni Yeniden
Kısa Bir Ara
(:
...
Sahte!
Eski 03-06-08, 16:01 Çevrimdışı   #5
Doçent
Düşünürler grubu

Pamuk* - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.903
Teşekkür etti: 1.161
RepForum Gücü: 43
Forum Puanı:15529
Pamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazPamuk* tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
işim olmaz

Ne Mutlu Türküm Diyene
Eski 03-06-08, 16:03 Çevrimdışı   #6
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
duymuşluğum var lakin daha önce hiç oynamadım

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Eski 03-06-08, 16:03 Çevrimdışı   #7
Rektör
Düşünürler grubu

J.Mengele - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.687
Teşekkür etti: 3.359
RepForum Gücü: 110
Forum Puanı:41008
J.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazJ.Mengele tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Biliyorum oynamayı
Canım sıkıldığında Bridge Base Online programıyla dünyanın her yerinden insanla oynuyorum...

Bana göre ticanilik, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi
hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.

antisemitist
Eski 03-06-08, 16:09 Çevrimdışı   #8
Stajyer

_okyanuscicegi_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 53
Teşekkür etti: 32
RepForum Gücü: 3
Forum Puanı:736
_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor_okyanuscicegi_ ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
görmüslüğüm var

Konu Seçenekleri