| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() | :: forumda kimler kardeş (öz) ::
mesela bnm kardeşim sosumo |
|
| | #2 |
| Şarkıların Ressamı Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 4.211
Forum Gücü: 183 Forum Puanı:80612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok Olamaz O Benim Karde$im Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #3 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 241
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sittin sene abimi bi foruma üye edemem :/ çok denedim olmadı hepbunun ezikliği var içimde )=
Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ozi_ozmon (16-07-08) |
| | #4 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GüzeLBeLa & Ben (: XaNDeR abim .. S E S S I Z C E ![]() |
|
| | #5 |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.103
Forum Gücü: 72 Forum Puanı:21395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | okiii yiğenm ermany eniştem BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş Nasyonel Sosyalizm ![]() |
|
| | #6 | |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 54
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
cimcime beni takmıyo bile | |
|
| Mesaja teşekkür eden: | charisma_06 (16-07-08) |
| | #7 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok öyle bişiy ![]() O benim abim değil ![]() Evet biz GüZeLbeLamla kardeşiz LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #8 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.922
Forum Gücü: 206 Forum Puanı:81776 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Metu Oğlumdur ![]() Bide Torun Wardı Kım Bılır Nerde Şimcik ![]() ![]() I'm Not SuperMan, He Is MyBrother! Gülünç Olmaya Başladı Burası (= Buyrun Buradan Yakın ; Destek Yok Köstek War (: |
|
| | #9 | |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
böle kardeş olmaz olsun | |
|
| | #10 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | acımayacan o zaman basacan tokadı basacan tokadı Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #11 |
| Rektör Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 6.704
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:33294 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben bilmiyordum gerçekten Özlem'le kardeş olduğunuzu İlk okuyunca bir an şaşırdım hatta ( Hiç ortak bir muhabbette görmediğim için belki de bir an garip geldi )Bu arada ben ailemin tek çocuğu olduğum için kardeşim yok. Ama öz kardeşim kadar sevdiklerim var ![]() "*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*" |
|
| | #12 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yürü be kardeşim ama ben kıyamam yau cimcimem benm |
|
| | #13 |
| Stajyer Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 2
Forum Gücü: 2 Forum Puanı:57 ![]() ![]() |
Benimde Spavn Kuzenim =)
Biri Gider Bini Gelir! |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.919
Forum Gücü: 89 Forum Puanı:36516 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ayy kızıyodum sonra düzeldim LayY lA LayY Umut varsa .. Gülümse (: Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..! Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı.. Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar Yobazlığa, geriliğe karşı.. ! |
|
| | #15 |
Forum Gücü: 32 Forum Puanı:11305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aBİ DEDİĞİN döverde severde Sizde şah Diyeni Asalarsa Bende Buyayladan şaha Giderim |
|
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.119
Forum Gücü: 210 Forum Puanı:90041 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
And benim babam GLoBaL Çingene GökiŞ (: ![]() Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =) Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM |
|
| | #17 |
Forum Gücü: 183 Forum Puanı:80612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi Olmak O Kadar Kolay Degildir, Hem Sever Hem Döver Derler Dogrudur.. Ama Dövmedende Laf Anlatabilen Gercek Abidir ![]() Abiler, Kiz Karde$lerini Korumaladir.. (: Orda Burda Kücük Dü$ürmemelidir ![]() Benim Öz Abim Cok Sinirli Biridir Ama Herkese Kar$i Beni Korur ![]() Burda Üye Degil (; Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Oo.SoSuMo.oO (16-07-08) |
| | #18 |
Forum Gücü: 183 Forum Puanı:80612 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | LaViNia´nin Ablasiyim Ama Hic Abla Demiyor Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir ! ![]() Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız.. Yabancı Değil.. |
|
| | #19 | |
| Asistan ![]()
ben bse yapmıyorum ona ![]() ABİ DÖVMEZ!!!! | |
|
| | #20 |
| Asistan ![]()
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:704 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dövme konusunu bence kapatalım |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |