Konu Seçenekleri
Eski 16-07-08, 14:40 Çevrimdışı   #1
Asistan

ozi_ozmon - ait Avatar
Genel Mesajlar: 232
Teşekkür etti: 54
RepForum Gücü: 4
Forum Puanı:704
ozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyor
:: forumda kimler kardeş (öz) ::

mesela bnm kardeşim sosumo

ı love this game (nba)
Eski 16-07-08, 14:47 Çevrimdışı   #2
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.007
Teşekkür etti: 4.211
RepForum Gücü: 183
Forum Puanı:80612
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Yok Olamaz O Benim Karde$im

Ayrılsada Yollar, Kalplerimiz Bir !

Siz Benim Canımsınız, Öbür Yarımsınız..
Yabancı Değil..
Eski 16-07-08, 14:48 Çevrimdışı   #3
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.502
Teşekkür etti: 241
RepForum Gücü: 32
Forum Puanı:11305
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
sittin sene abimi bi foruma üye edemem :/ çok denedim olmadı hepbunun ezikliği var içimde )=

Sizde şah Diyeni Asalarsa
Bende Buyayladan şaha Giderim
Mesaja teşekkür eden:
ozi_ozmon (16-07-08)
Eski 16-07-08, 14:48 Çevrimdışı   #4
Rektör

LaViNia - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.304
Teşekkür etti: 6.403
RepForum Gücü: 238
Forum Puanı:97193
LaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLaViNia tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
GüzeLBeLa & Ben (:

XaNDeR abim ..

S E S S I Z C E

Eski 16-07-08, 14:49 Çevrimdışı   #5
Rektör
Genç Kuvvet

Язшμ§™ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.303
Teşekkür etti: 1.103
RepForum Gücü: 72
Forum Puanı:21395
Язшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazЯзшμ§™ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
okiii yiğenm ermany eniştem

Ölüm olsa da bu sevdanın ucunda
BİZ HEP SENİNLEYİZ!

Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret...

Karmaşık
Return Of The Remuş

Nasyonel Sosyalizm
Eski 16-07-08, 14:49 Çevrimdışı   #6
Asistan

ozi_ozmon - ait Avatar
ozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyorozi_ozmon ara sıra gören oluyor
Alıntı:
charisma_06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sittin sene abimi bi foruma üye edemem :/ çok denedim olmadı hepbunun ezikliği var içimde )=
sosumoyla ben oldukta nooldu cimcime beni takmıyo bile

ı love this game (nba)
Mesaja teşekkür eden:
charisma_06 (16-07-08)
Eski 16-07-08, 14:51 Çevrimdışı   #7
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
GuZeLBeLa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yok Olamaz O Benim Karde$im
Yok öyle bişiy

O benim abim değil

Evet biz GüZeLbeLamla kardeşiz

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Eski 16-07-08, 14:51 Çevrimdışı   #8
Rektör
Düşünürler grubu

storm_fatih - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.705
Teşekkür etti: 1.922
RepForum Gücü: 206
Forum Puanı:81776
storm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazstorm_fatih tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Metu Oğlumdur

Bide Torun Wardı Kım Bılır Nerde Şimcik

I'm Not SuperMan, He Is MyBrother!

Gülünç Olmaya Başladı Burası (=

Buyrun Buradan Yakın ;
Destek Yok Köstek War (:
Eski 16-07-08, 14:52 Çevrimdışı   #9
Asistan

ozi_ozmon - ait Avatar
Alıntı:
Oo.SoSuMo.oO´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yok öyle bişiy

O benim abim değil

Evet biz GüzeLbeLamla kardeşiz
yuh sana beee böle kardeş olmaz olsun

ı love this game (nba)
Eski 16-07-08, 14:52 Çevrimdışı   #10
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
charisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmışcharisma_06 Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
ozi_ozmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
acımayacan o zaman basacan tokadı basacan tokadı

Eski 16-07-08, 14:52 Çevrimdışı   #11
Rektör
Spor grubu

disco fever - ait Avatar
Genel Mesajlar: 10.937
Teşekkür etti: 6.704
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:33294
disco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazdisco fever tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Ben bilmiyordum gerçekten Özlem'le kardeş olduğunuzu İlk okuyunca bir an şaşırdım hatta ( Hiç ortak bir muhabbette görmediğim için belki de bir an garip geldi )

Bu arada ben ailemin tek çocuğu olduğum için kardeşim yok. Ama öz kardeşim kadar sevdiklerim var

"*[ Love is like war, easy to start,hard to end, and impossible to forget ]*"
Eski 16-07-08, 14:53 Çevrimdışı   #12
Asistan

ozi_ozmon - ait Avatar
Alıntı:
charisma_06´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
acımayacan o zaman basacan tokadı basacan tokadı
yürü be kardeşim ama ben kıyamam yau cimcimem benm

ı love this game (nba)
Eski 16-07-08, 14:56 Çevrimdışı   #13
Stajyer
Kemalistler

M0n4rch1 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 88
Teşekkür etti: 2
RepForum Gücü: 2
Forum Puanı:57
M0n4rch1 ara sıra gören oluyor
Ruhsal Durumum:
Benimde Spavn Kuzenim =)

http://www.haberegitim.net/images/news/683.jpgBiri Gider Bini Gelir!
Eski 16-07-08, 14:56 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

Oo.SoSuMo.oO - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.892
Teşekkür etti: 1.919
RepForum Gücü: 89
Forum Puanı:36516
Oo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazOo.SoSuMo.oO tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
yürü be kardeşim ama ben kıyamam yau cimcimem benm
ayy kızıyodum sonra düzeldim

LayY
lA LayY

Umut varsa ..
Gülümse (:

Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar ..!
Kulluğa, köleliğe, bendeliğe karşı..
Cumhuriyet bir devrimdir çocuklar
Yobazlığa, geriliğe karşı.. !
Eski 16-07-08, 14:58 Çevrimdışı   #15
Doçent
Düşünürler grubu

charisma_06 - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
aBİ DEDİĞİN döverde severde

Eski 16-07-08, 15:01 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

DR_GoKiSsS - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.950
Teşekkür etti: 3.119
RepForum Gücü: 210
Forum Puanı:90041
DR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazDR_GoKiSsS tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
And benim babam

GLoBaL Çingene GökiŞ
(:

http://www.zamansiz.com/signaturepics/sigpic22569_5.gif

Beni Çekemeyenler Anten Kullansın =)
Ne KomiNizM,Ne FaŞiZM,YaŞaSıN ErotizM
Eski 16-07-08, 15:02 Çevrimdışı   #17
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
GuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazGuZeLBeLa tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Abi Olmak O Kadar Kolay Degildir, Hem Sever Hem Döver Derler Dogrudur..
Ama Dövmedende Laf Anlatabilen Gercek Abidir
Abiler, Kiz Karde$lerini Korumaladir.. (:
Orda Burda Kücük Dü$ürmemelidir

Benim Öz Abim Cok Sinirli Biridir Ama Herkese Kar$i Beni Korur
Burda Üye Degil (;

Yabancı Değil..
Mesaja teşekkür eden:
Oo.SoSuMo.oO (16-07-08)
Eski 16-07-08, 15:07 Çevrimdışı   #18
Şarkıların Ressamı
Düşünürler grubu

GuZeLBeLa - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
Alıntı:
LaViNia´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
GüzeLBeLa & Ben (:

XaNDeR abim ..
LaViNia´nin Ablasiyim Ama Hic Abla Demiyor

Yabancı Değil..
Eski 16-07-08, 15:08 Çevrimdışı   #19
Asistan

ozi_ozmon - ait Avatar
Alıntı:
GuZeLBeLa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi Olmak O Kadar Kolay Degildir, Hem Sever Hem Döver Derler Dogrudur..
Ama Dövmedende Laf Anlatabilen Gercek Abidir
Abiler, Kiz Karde$lerini Korumaladir.. (:
Orda Burda Kücük Dü$ürmemelidir

Benim Öz Abim Cok Sinirli Biridir Ama Herkese Kar$i Beni Korur
Burda Üye Degil (;
bizim cimcime beni hor görüyor ben bse yapmıyorum ona
ABİ DÖVMEZ!!!!

ı love this game (nba)
Eski 16-07-08, 15:16 Çevrimdışı   #20
Asistan

ozi_ozmon - ait Avatar
dövme konusunu bence kapatalım

ı love this game (nba)

Konu Seçenekleri