| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Asistan ![]() |
Forumdan Tanimak Istediğiniz,düşündüğünüz,arzuladiğiniz Kişiyi Söyleyin...yazin... Nedenini Söyleyin... Cevaplari Mutlaka Gelecektir (benden Garanti) Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | sagopa_kajmer_9 (03-07-07), yoq (27-10-08) |
| | #2 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hımmmmmm Gerçekten çok güzel bir konu, tebrik ederim seni Konunun özüne dönersek, ben tanışmak istediğim kişiye özelden ulaştım Bekliyorum bakalım İnşallah tanışırız YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #3 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 0
Forum Gücü: 8 Forum Puanı:80 ![]() |
Inşallah Kardeşim Ama Burdan Söylesernde Olurdu Nasil Olsa Paylaşimdayiz...:d
Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #4 |
| Asistan ![]()
.ya Konu Açilali Kaç Gün Oldu Hiç Kimse Yok... En Iisi Ben Başlayayim Gerisi Umarim Gelir ... Ben Arkadaşlar Forumdan Zilan228 LE Tanişmak Isterdim ... Beni Duyan Varsa Lütfen Iletsinler çok Mutlu Olucam..... Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 142
Forum Gücü: 26 Forum Puanı:5728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de lavinia ile tanışmak isterdim bu nasıl dengedir dostlar kimileri kuru ekmeğe muhtaç kimilerinin karnı tok gönlü aç birilerinin hastaneye gidecek parası yok birilerinin başında beş doktor beşi de tok bu nasıl dengedir dostlar... |
|
| | #6 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BEn rebelle tanışmak isterim Çünkü onu tanımıyorum hala Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | güven (22-07-07), SerseriKursun (14-09-06) |
| | #7 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 146
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:788 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Lavinia ve greendayle tanışmak isterdim
tüm rüzgarlar senin olsun bende ayrı rüyadasın dilerim birgün uyanırsın... [glint]En yakın zamanda görüşmek üzere [/glint] |
|
| | #8 |
![]() ![]() Mod. denetleyicisi
Teşekkür etti: 5.200
Forum Gücü: 254 Forum Puanı:94421 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | greenday tanıom ben deli o deli ![]() greenn mucks Yine Yeni Yeniden Kısa Bir Ara (: ... Sahte! |
|
| | #9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rebel/green_day derin.. ![]()
|
|
| | #10 |
| Asistan ![]()
Haydi Arkadaslar Tanişmak Isteyenleriniz Var ................ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #11 |
| Stajyer ![]()
1 Mesaja 1 kere teşekkür edildi
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:6 ![]() |
Abi Ben Devvalti Tanimak Isterdim Mademki O Açti Bunu Taniyalim Barii
|
|
| | #12 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojua yı tanımak isterdimmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ee tabikide konuyşu açan kardeşim devvaltıdaaa ![]() ![]() amla harbiden iyi konuymuş tebrikler devvalt ++repp verecem |
|
| | #13 |
| Asistan ![]()
Bende Sach çok Teşekkür Edrim Eminimki Jojuada Sennle Tanişmak Istiycektir çünkü Arkadasim Diye Demiorum Sen O Avatarina Koyduğun Admdan Bile Daha Yakişiklisin...saol Dostum Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #14 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 2.909
Forum Gücü: 49 Forum Puanı:8608 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben green_day'i merak ediyorum tanışmak isterdim.
En Kötü Şey : Yalnızlık En Feci Şey : Ölüm En Güzel Şey : Aşk En Zalim Şey : İntikam En Soğuk Kelime : Hayır En Sıcak Şey : Arkadaşlık En Acı Şey : Unutulmak |
|
| | #15 |
| Asistan ![]()
green day herkez seni mreak edio nerelerdesin bee dostumm
Acınmaktansa kıskanılmak daha iyidir. Heredot |
|
| | #16 |
| Yard. Doçent Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 39
Forum Gücü: 14 Forum Puanı:1050 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
grennn kardeşimdir benim tanımak isteyenler için arıyorum kendisini
|
|
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 876
Forum Gücü: 45 Forum Puanı:7110 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rebel dostum çok hassas bi noktaya parmak basmış Madem herkes Green_day'ı tanımak istiyor Uyarmadı demeyin ![]() Rebel gibi, Green Mucks YÜREĞİMİN SESİNİ İŞİTEBİLMEN İÇİN http://img265.imageshack.us/img265/9...tscream7jn.gif YÜREĞİNİN KULAĞI OLMALI |
|
| | #18 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yaa benim konudan haberim bile yok XaNDeR söyledi öyle gördüm vallahi arkadaşlarım mujx hepiciginize tamam danış olak hepinizle Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| | #19 |
| Profesör Sanatkârlar grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.016
Forum Gücü: 42 Forum Puanı:11433 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende greenle danış olmak istiyom olak mı green "Kardeşim sen düşünceden ibaretsin. Geriye kalan et ve kemiksin. Gül düşünür gülistan olursun. Diken düşünür dikenlik olursun." |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.070
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:5796 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | danış olak kız senle adın en bakim söyle söyle çekinme gel ablanın kucagına hem ben kimim biliyormusun nuri alçonun bayeen versiyonu yaa ssana gazoz ısmarlıyımmı hewalll Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ; Onunla Simdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne İki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz, Yorgunuz Çok Yorgunuz Çok Yorgunuz... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | crahman-ksk (08-07-07) |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |