| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() |
Arkadaşlar ya açılan konulara yapılan yorumlara bakıyorum da yahu biraz yaratıcı mı olmak lazım bilmem ki ![]() yorumlar sadece 2 kelime yok pardon bazen 3ü buluyor![]() "emeğine sağlık" "paylaşım için teşekkürler" "teşekkürler" "yüreğine sağlık" "daha önce verildi" "lütfen bölüm kurallarını okuyunuz" Çoğu bölümlerde yapılan yorumların yüzde 80i bundan ibaret. Yok be o kadar değil yüzde 90 herhalde ![]() Ya biraz yaratıcı olsak. "aga varol amma yazmışsın beynimin tüm kullanabildiğim kısımlarında hissettim" ![]() "çok süper yazmışsın var ya ronaldinhonun direğe şutlaması bile bu kadar olağanüstü değil" ![]() "ne yazmışsın ya sanal ortam ağladı be" ![]() "ya kardeşim ne hemen paylaşıyon? tam da ben paylaşcaktım ya hayret bişi. bek taqm konuya gönder diyecem bir baktım açmışsın ya töbe töbe. Hele dur ben elbet seni buluşmada yakalarım." ![]() "helal olsun varya oku oku bir türlü doyamadım. sahi sen burda ne anlatmak istiyodun?" ![]() "bu ne ya. arkadaş nerden buluyon bunları helal ya. babandamı yazıyodu?" ![]() "resimler şahane. en çok şu ortadakine güldüm."(güzellik yarışması bölümüne) ![]() "arkadaş paylaşım güzel de ben almiym daha şimdi yedim." ![]() "kardeş güzel yazmışsın da ben daha iyisini yazmıştım aha da inanmıyosan linki veriym da bak" Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında VE Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Metu İz baCK (20-05-08) |
| | #2 |
![]() O Şimdi Asker
Teşekkür etti: 3.677
Forum Gücü: 234 Forum Puanı:95373 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu bizim forum için geçerli diil sinekten yağ çıkarıp geyikte yaparız yorumda :p ![]() Bir şehri tam kalbinden Beyninden Vurup gitmek Var aklımda... (Tüm Askerlerimize bol bol dua edin)... Kış Uykusu Moduna Hazırlık... |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | Metu İz baCK (20-05-08), Samson (22-05-08) |
| | #3 |
| Asker Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.528
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:14488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "kardeş güzel yazmışsın da ben daha iyisini yazmıştım aha da inanmıyosan linki veriym da bak" Bunu yazarsalar 5 dakka sonra birbirine girerler Paslı bir yalnızlıktı avuçlarımda... Ardımda bir yürek yükü rüzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam, doğrulup çoğaldı ayrılıklar Seni sildiğimde, anılar defterinden,biliyordum söküp attığımı hayatımın yarısını... |
|
| | #4 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kavga çıkar sonram Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
|
| | #5 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 1.253
Forum Gücü: 79 Forum Puanı:23520 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aga varol amma yazmışsın beynimin tüm kullanabildiğim kısımlarında hissettim oldu mu BİZ HEP SENİNLEYİZ! Hayat Tek Bir 'N'Den İbaret... Karmaşık Return Of The Remuş |
|
| | #6 |
| Asistan ![]()
Teşekkür etti: 66
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:2343 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
emeğine sağlık BEN İMZA NEDİR BİLMEM BEYİM PARMAK BASSAM OLUR MU_? |
|
| | #7 |
| Asistan Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 168
Forum Gücü: 4 Forum Puanı:817 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paylaşım için tşlKer ![]() . . . . . . . . . ![]() Zira, Can susarsa, ömür çürür... |
|
| | #8 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 1.553
Forum Gücü: 59 Forum Puanı:22949 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkürlerr ![]() yüregine saglık . . . beni bir ben bilirim bir de beni yaradan bana bir ben gerek bir de beni anlayan |
|
| | #9 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.673
Forum Gücü: 47 Forum Puanı:13351 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okuyunca oha çüş filan oldum yaa sankim hakan şükürün penaltıyı atamaması gibi olmuş Yazamam derim yazarım Ben acı ile doğdum Olsun yinede yaşarım Hayat buya Dolunca vadem Çeker giderim srknakr |
|
| | #10 | |
| Rektör Genç Kuvvet ![]()
Teşekkür etti: 1.471
Forum Gücü: 75 Forum Puanı:22587 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ehehe | |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |