| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() | Bilmiyorum başkalarına göre biraz uçmuş olabilirim ama içime atmak ta istemiyorum açıkçası.. Benim olmasını istediğim olayın açılımı şu ..! Forumda bütün sistemdeki kişileri kapsayan bir oylama yapılsa ve bu oylama (ANKET) ile herkez kiminle RÖPORTAJ yapılmasını istediğini belirtse ..Oylamada sonuçlanan en çok tıklanan kişilerden (Administrator- Co. Admin- Süper Moderator- Moderator- Mod. Yardımcısı- Özel Üye-Kayıtlı Üye) başlayarak ilk 10 ilk 20 yada adminlerin sayısını belirteceği sınıflara giren üyelerle RÖPORTAJ yapmak ve bunları yayınlamak güzel olmazmı..? Bence çok keyifli ,eğlenceli ,komik ve e-dana nın arşivinde olması gereken süper bir anı olur..! Bunun için adminlerin seçtiği RÖPORTAJ yapacak kişi ve sorulacak soruları hazırlayacak bir ekip kurulabilir.!Acaba imkansız bir olaymı istedim yada kafayımı yedim diyim bilmiyorum artık bunu zaman ve tepki gösterecek ..! |
|
| | #2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 670
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:80069 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önerin icin tesekkürler , eglenceli olabilirdi ama sanirim kimsenin ilgisini cekmedi ![]() Gelen taleplere göre böyle bir bölüm acilabilir , zamanla görücez |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ÇöÇan (08-12-06) |
| | #3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 13.238
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:142202 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence suuper Olur bi kac sitedede gormustuum .. bazii uyeler yoneticilerii merak ediyordur eminim , bu roportaj sayesindede daha net Tanirlar derin.. ![]()
|
|
| Mesaja teşekkür eden: | ÇöÇan (09-12-06) |
| | #4 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 907
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | WAlla billa yaa aslında kimse sonuçlarının ne olacağını bilmiyor .. bilselerdi bu konuda ekmek kuyruğu gibi sıra olurdu röportaj bölümü olsun diye buna eminim.. ..Hatta bunun için anket bile yapılabilir..teşekkürler..! Konu ÇöÇan tarafından (09-12-06 Saat 22:35 ) de değiştirilmiştir.. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 236
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:8209 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e-danaya ilk geldiğimde güzel site farklı şeyler var diğer sitelere benzemiyo diyodum ama şimdi o yöne doğru hareketlenmeler var ilk önce dana sözlük açıldı biçok forumda olan bi model şimdi de röportaj olayı önceden takıldığım üç forumda da olan bi durum yanlış anlaşılmasın ben bunlara karşı değilim yani öle bi durumda o konularla yine ilgilenirim (ki şu an dana sözlük e de yazıyorum arada) ama özgün birşeyler olursa daha çok ilgi görür diye düşünüyorum aklıma gelirse öle bişey yazarım ... |
|
| | #8 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 1.807
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:26603 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aslında hoş olabilir.. eğer imkan varsa neden olmasın tabi izinde =) ![]() - "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: - [ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ] Anti-Aşk Aşk=Yalan&Acı |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ÇöÇan (10-12-06) |
| | #9 |
| Dekan Figüranlar ![]()
Teşekkür etti: 4.092
Forum Gücü: 61 Forum Puanı:18524 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sahane olur FULL DESTEK
Standin' on your mama's porch You told me that you'd wait forever Oh and when you held my hand I knew that it was now or never Those were the best days of my life Back in the summer of '69 Bryan Adams - Summer Of '69 |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ÇöÇan (11-12-06) |
| | #11 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 5.270
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:183832 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Çok güzel olur hem eğlenceli olur hemde daha yakından tanımış olur herkez birbirini. Öneri için tesekkürler ![]() | |
|
| | #12 |
![]() ![]() S.mod denetleyicisi
Teşekkür etti: 2.820
Forum Gücü: 231 Forum Puanı:93590 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bencede harika olur. Bazı sorular seçilir. Kiminle röportaj yapılması istendiği seçilir. (Bu durumda ben kaytarırım ) Sonra yapılabilir. Bu güzel fikir için teşekkürler. |
|
| | #13 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 907
Forum Gücü: 17 Forum Puanı:3711 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aslında bu konunun bugüne kadar ilgi görmemesi Forum Hakkinda Öneri, Şikayet ve Eleştirileriniz bölümünün fazla ilgi görememesinden kaynaklanıyor olabilir..Forumun önde gelenlerinden yapılan Yorumlar için sevindim teşekkürler..! |
|
| | #14 |
| Profesör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 327
Forum Gücü: 94 Forum Puanı:35555 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en kısa zamanda birkaç yeni içerik ile birlikte röportaj olayını da sunucaz arkadaşlar.. bu olaya bu kadar şehvete yaklaşan ve yönetimde bulunan arkadaşlarıda şöyle bir adım ileri alalım.. görev bekler.. "son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir" karl marx ---- Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle; Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ÇöÇan (13-12-06) |
| | #16 |
| Stajyer ![]()
Teşekkür etti: 28
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:42 ![]() |
Aslında bazı yönden güzel olabilir denemeden bilemeyiz. Sıkıntı verecek yanlarıda var.herkes başbakana yada cumhurbaşkanına rahatlıkla ulaşabilse adamların bi vizyonu kalırmı sizce.tamam yapılsın ama yapılacaksa da röportaj yapılacak kişilerin vizyonuna zarar vermeyecek şekilde olmamalı.Yok kişinin konuşmanın ardından ciddiyeti gidecekse hiç yapılmasın.Hiyararşi önemlidir derim ben disiplini sağlar ""Neyi arıyorsan sen O sun. Zulmün peşindeysen zalim, aşkın peşindeysen aşık"" Mevlana Celaleddin Rumi |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |