Konu Seçenekleri
Eski 03-12-06, 03:58 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

ÇöÇan - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.083
Teşekkür etti: 907
RepForum Gücü: 17
Forum Puanı:3711
ÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biri
isaret Forumda RÖPORTAJ olsa iyi olmazmı..? :)

Bilmiyorum başkalarına göre biraz uçmuş olabilirim ama içime atmak ta istemiyorum açıkçası.. Benim olmasını istediğim olayın açılımı şu ..! Forumda bütün sistemdeki kişileri kapsayan bir oylama yapılsa ve bu oylama (ANKET) ile herkez kiminle RÖPORTAJ yapılmasını istediğini belirtse ..Oylamada sonuçlanan en çok tıklanan kişilerden (Administrator- Co. Admin- Süper Moderator- Moderator- Mod. Yardımcısı- Özel Üye-Kayıtlı Üye) başlayarak ilk 10 ilk 20 yada adminlerin sayısını belirteceği sınıflara giren üyelerle RÖPORTAJ yapmak ve bunları yayınlamak güzel olmazmı..? Bence çok keyifli ,eğlenceli ,komik ve e-dana nın arşivinde olması gereken süper bir anı olur..! Bunun için adminlerin seçtiği RÖPORTAJ yapacak kişi ve sorulacak soruları hazırlayacak bir ekip kurulabilir.!Acaba imkansız bir olaymı istedim yada kafayımı yedim diyim bilmiyorum artık bunu zaman ve tepki gösterecek ..!
Eski 08-12-06, 03:44 Çevrimdışı   #2

Sidalay - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.957
Teşekkür etti: 670
RepForum Gücü: 500
Forum Puanı:80069
Sidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSidalay tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
önerin icin tesekkürler , eglenceli olabilirdi ama sanirim kimsenin ilgisini cekmedi

Gelen taleplere göre böyle bir bölüm acilabilir , zamanla görücez
Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (08-12-06)
Eski 09-12-06, 22:21 Çevrimdışı   #3

Tweety - ait Avatar
Genel Mesajlar: 30.863
Teşekkür etti: 13.238
Forum Puanı:142202
Tweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazTweety tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Bence suuper Olur bi kac sitedede gormustuum .. bazii uyeler yoneticilerii merak ediyordur eminim , bu roportaj sayesindede daha net Tanirlar

derin..
üf..

Sen
Bitti Say.
Ben üç nokta koyuyorum . . .
Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (09-12-06)
Eski 09-12-06, 22:32 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi

ÇöÇan - ait Avatar
ÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biriÇöÇan Forumda Saygin ve popüler biri
WAlla billa yaa aslında kimse sonuçlarının ne olacağını bilmiyor .. bilselerdi bu konuda ekmek kuyruğu gibi sıra olurdu röportaj bölümü olsun diye buna eminim....Hatta bunun için anket bile yapılabilir..teşekkürler..!

Konu ÇöÇan tarafından (09-12-06 Saat 22:35 ) de değiştirilmiştir..
Eski 09-12-06, 22:55 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Figüranlar

Pitekantropus - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.445
Teşekkür etti: 236
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:8209
Pitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir KonumdaPitekantropus buraların en ünlü simalarından, Hem Popüler hem saygın bir Konumda
e-danaya ilk geldiğimde güzel site farklı şeyler var diğer sitelere benzemiyo diyodum ama şimdi o yöne doğru hareketlenmeler var ilk önce dana sözlük açıldı biçok forumda olan bi model şimdi de röportaj olayı önceden takıldığım üç forumda da olan bi durum yanlış anlaşılmasın ben bunlara karşı değilim yani öle bi durumda o konularla yine ilgilenirim (ki şu an dana sözlük e de yazıyorum arada) ama özgün birşeyler olursa daha çok ilgi görür diye düşünüyorum aklıma gelirse öle bişey yazarım ...
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
ÇöÇan (10-12-06), RoMeO (09-12-06)
Eski 09-12-06, 23:06 Çevrimdışı   #6
Doçent

samx - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.719
Teşekkür etti: 1.552
RepForum Gücü: 44
Forum Puanı:14887
samx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmışsamx Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence suuper Olur bi kac sitedede gormustuum .. bazii uyeler yoneticilerii merak ediyordur eminim , bu roportaj sayesindede daha net Tanirlar
Katılıyorum eğlenceli ve güzel olur bencede

Her Veda Bir Başlangıçtır Aslında
VE
Her Başlangıç Bir Bitişi Gösterir Hayatta
Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (10-12-06)
Eski 10-12-06, 02:57 Çevrimdışı   #7
Yard. Doçent
Kemalistler

•Balım - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.375
Teşekkür etti: 394
Forum Puanı:3175
•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri•Balım Forumda Saygin ve popüler biri
bencede süper olur
bikaç sitede gördüm güzel bi olay
Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (10-12-06)
Eski 10-12-06, 16:25 Çevrimdışı   #8
Doçent

İnCi ÇiÇéKi - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.403
Teşekkür etti: 1.807
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:26603
İnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazİnCi ÇiÇéKi tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
aslında hoş olabilir.. eğer imkan varsa neden olmasın tabi izinde =)

- "Ölüm bile olsa, 'biz' hiç ayrılmasak.. " (: -

[ArKaNtoS & T-Mac & İnCi ÇiÇéKi ]

Anti-Aşk

Aşk=Yalan&Acı
Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (10-12-06)
Eski 10-12-06, 19:04 Çevrimdışı   #9
Dekan
Figüranlar

SerseriKursun - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.230
Teşekkür etti: 4.092
RepForum Gücü: 61
Forum Puanı:18524
SerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSerseriKursun tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
bence sahane olur FULL DESTEK

Standin' on your mama's porch
You told me that you'd wait forever
Oh and when you held my hand
I knew that it was now or never
Those were the best days of my life
Back in the summer of '69

Bryan Adams - Summer Of '69

Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (11-12-06)
Eski 10-12-06, 19:47 Çevrimdışı   #10
Yard. Doçent
Kemalistler

UnDeaTh - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.929
Teşekkür etti: 214
RepForum Gücü: 15
Forum Puanı:1701
UnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyorUnDeaTh çevresinde seviliyor
eet güzel olur

Seni Seviyordum Ve Senin Haberin Yoktu

http://www.zamansiz.com/seni-seviyor....html?t=132776
Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (10-12-06)
Eski 11-12-06, 13:16 Çevrimdışı   #11

Secret - ait Avatar
Genel Mesajlar: 12.911
Teşekkür etti: 5.270
Forum Puanı:183832
Secret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSecret tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Alıntı:
Tweety´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
+1
Çok güzel olur hem eğlenceli olur hemde daha yakından tanımış olur herkez birbirini.
Öneri için tesekkürler

Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (11-12-06)
Eski 11-12-06, 14:42 Çevrimdışı   #12

S.mod denetleyicisi

Smyrna - ait Avatar
Genel Mesajlar: 11.442
Teşekkür etti: 2.820
RepForum Gücü: 231
Forum Puanı:93590
Smyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSmyrna tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz

Bencede harika olur. Bazı sorular seçilir. Kiminle röportaj yapılması istendiği seçilir. (Bu durumda ben kaytarırım ) Sonra yapılabilir.

Bu güzel fikir için teşekkürler.
Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (11-12-06)
Eski 11-12-06, 15:49 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi

ÇöÇan - ait Avatar
Aslında bu konunun bugüne kadar ilgi görmemesi Forum Hakkinda Öneri, Şikayet ve Eleştirileriniz bölümünün fazla ilgi görememesinden kaynaklanıyor olabilir..Forumun önde gelenlerinden yapılan Yorumlar için sevindim teşekkürler..!
Eski 13-12-06, 09:07 Çevrimdışı   #14
Profesör
Düşünürler grubu

XaNDeR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.476
Teşekkür etti: 327
RepForum Gücü: 94
Forum Puanı:35555
XaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazXaNDeR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
en kısa zamanda birkaç yeni içerik ile birlikte röportaj olayını da sunucaz arkadaşlar..
bu olaya bu kadar şehvete yaklaşan ve yönetimde bulunan arkadaşlarıda şöyle bir adım ileri alalım.. görev bekler..

Johnny Cash & June Carter Cash - Time's A Wasting

"son sözler yeterince konuşmamış aptallar içindir"
karl marx

----

Cemiyet, ah cemiyet, yok edilen ruhiyle;
Ve cemiyet, cemiyet, yok eden güruhiyle

Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (13-12-06)
Eski 13-12-06, 10:19 Çevrimdışı   #15
Öğretim üyesi

Tammer - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.027
Teşekkür etti: 221
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:1321
Tammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuşTammer üç beş tanıdığı olmuş
Harika olur bence de.Kesinlikle denenmeli.
Ama gönüllüler olması lazım bu işde.O da zor biraz.

musha ring dum a doo dum a da...

Mesaja teşekkür eden:
ÇöÇan (13-12-06)
Eski 14-12-06, 15:23 Çevrimdışı   #16
Stajyer

yusufcuk07 - ait Avatar
Genel Mesajlar: 102
Teşekkür etti: 28
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:42
yusufcuk07 Herkese mesafeli
Aslında bazı yönden güzel olabilir denemeden bilemeyiz.
Sıkıntı verecek yanlarıda var.herkes başbakana yada cumhurbaşkanına rahatlıkla ulaşabilse adamların bi vizyonu kalırmı sizce.tamam yapılsın ama yapılacaksa da röportaj yapılacak kişilerin vizyonuna zarar vermeyecek şekilde olmamalı.Yok kişinin konuşmanın ardından ciddiyeti gidecekse hiç yapılmasın.Hiyararşi önemlidir derim ben disiplini sağlar

""Neyi arıyorsan sen O sun. Zulmün peşindeysen zalim, aşkın peşindeysen aşık""
Mevlana Celaleddin Rumi

Konu Seçenekleri