| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent ![]() | forumda virüs var!!
meraba ben bilgisayar internet bölümündeki güvenlik bölümüne girmek istedim ve tıklar tıklamaz antivirüs trojan yakaladı adminlerin dikkatine!!!
|
| | #2 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 422
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #3 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 273
Forum Gücü: 19 Forum Puanı:6562 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence senin programında sorun var her reklamı virüs algılıyor ![]() ![]() Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun http://www.zamansiz.com/windowsa-oto...rin-t1727.html |
| | #4 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne reklamı kardeşim trojan buldu sen ne diyosun
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.233
Forum Gücü: 25 Forum Puanı:7320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bende eset nod 32 tam sürüm kullanıyorum bende de trojan buldu.....
David Smith --------------------------------------------------------------------------------------------------- "Zamanımı gerçekten boşa harcadım." Jeffrey Dahmer "my pain is self choosen" |
| | #6 |
| Rektör Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mcafee ve pc tools spyware doctor kullanıyorum şimdiye kadar bişey çıkmadı. nod32 ye özgü bir durummu yoksa bizim programlarmı aptal şimdi anlarız...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| | #7 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir çok kişi'nin her gün defalarca girip dolaştığı bir bölüm. Bu başlıktan sonra bölüm de gezindim ancak virüs olması söz konusu değil! Bu durum bilgisayarınız veya virüs programınızdan kaynaklanan bir sorun. |
| Mesaja teşekkür eden: | ℓєαяѕιση (14-06-08) |
| | #8 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
siz bilirsiniz!!
|
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 248
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:2915 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bi seninki mi buldu virüsü.. Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ? Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine... O zaman warsın diyorum her saniye. |
| | #10 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | galiba evet ama olsun beni ilgilendirmiyo artık ben uyarımı yaptım gerisi yönetime kalmış ![]() ![]() |
| | #11 |
| Stajyer Müzik grubu ![]()
Teşekkür etti: 10
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:1062 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Avast Professional kullanıyorum bende herhangi bir uyarı yok. Nod32'ye özgü bi yanlış anlama olabilir.
|
| | #12 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ewet kafasına göre virüs uyarısı verecek neyse bu konuyu kapatalım isteyen girer isteyen girmez
|
| | #13 |
Teşekkür etti: 2.510
Forum Gücü: 116 Forum Puanı:45438 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orda virüs isimleri geçiyor diye öyle bir sorun alıyorsunuz. Virus programınız nod32 yada kaspersky sa alırsınız normalde orda virus olsa burdada olur mantık çalıştırın biras lütfen Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin) "Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi) Kristallnacht |
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | storm_fatih (03-06-08), Virane (03-06-08) |
| | #14 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |
| | #15 |
![]() Downloadiki
Teşekkür etti: 7.084
Forum Gücü: 147 Forum Puanı:54081 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kulladığınız virüs programından kaynaklanan bir durum. Daha öncede bu tip başlıklar açılmıştı.Gerekli açıklama başlıklarda mevcut. ![]() http://www.zamansiz.com/guvenlik-bolumu-t199294.html http://www.zamansiz.com/dikkat-t186934.html ![]() |
| Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi) |
| | #16 |
Teşekkür etti: 2.950
Forum Gücü: 93 Forum Puanı:31215 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi çıktım güvenlikten hiçbirşey olmadı. nod32 biraz paranoyak galiba...
İtle yaşayanın arkadaşı it, çakalla yaşayanın arkadaşı çakal olur, terbiyesizler arasında yaşayanlarda terbiye aranmaz... Bir taş at. Bir yumruk yükselt. Şehitleri an. Hakikati söyle. Tarihine sahip çık. Bir slogan at. Hainlerle hesaplaş... |
| | #17 | |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 11 Forum Puanı:836 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |