Konu Seçenekleri
Eski 13-02-08, 14:10 Çevrimdışı   #1
Doçent
Genç Kuvvet

GökYüzü - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.293
Teşekkür etti: 712
RepForum Gücü: 22
Forum Puanı:4005
GökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biriGökYüzü Forumda Saygin ve popüler biri
forumdan anlamayan yeni üyeler....

+Foruma hoşgeldiniz...
- Hoşbulduk da ney bura şimdi.
-Forum abi. Bak komik yazılar var resimler var.
+Kes! Görüyoz di mi başlıkları. Ne salak muamelesi yapıyon
-Tamam abi ben yine de söyliyim.
+Napıyoz şimdi hep bu formda mı kalacaz. Hani bira falan yok mu hiç ?
-Yok abi yani var da biz ilgilenmiyoz o işlerle
+Olum sen bu formda kala kala baya düzelmişsin afferim sanaa beeeee gözüme girdin

+ Forum bu işte abi..
- Neresini dolduruyoz bu formun ?
+Form degil bu abi. Forum. Gel bak üye yapayım seni.. Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir.
-Bu forumu mu dolduracam ?
+Yok abi forum degil bu form
-Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ?

+Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım. Kullanıcı adın ne olsun ?
-Ne demek nan o. Ahmet işte bilmiyon mu ?
+Yok abi nickin yani.
-Neyim ? Manyak mısın olum ne diyon sen. Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak.
+Yok abi yanlış anladın yani takma adın
-Heee öle desene cocuuum. Molla Ahmet derler bana bizim koyde
+hay senin..

+ - bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu.
- aaa sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi
+ yok bodrum değil* forum. burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar* eklentiler yaparlar* anketlere katılırlar vs.
- aidat parası alıyo musunuz üyelerden
+ diyorum ki sanal bi ortam. keyifli vakit geçirdiğimiz* yeni şeyler öğrendiğimiz* yeni haberler okuduğumuz bir yer.
- postacı mı geliyor kapıya
+ iflahını senin. senle tanıştığım güne lanet olsun

+ bak işte bizim forum bu.. bak burdan da üye oluyon işte tamam mı
- tamam
(2 hafta sonra)
- Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok.. siz milleti kandırıyonuz mu
+ ne diyon - sen ne zayıflaması
- sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle
+ tamam çık forumdan.. bende düşünüyom niye bu kız böyle agresif bu forumda meğer nedeni buymuş.
- hem suçlu hem güçlü

...

Nabeeerrr=)
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
HeLL's AnGeL (13-02-08), Maçakızı (13-02-08), rock_N (18-02-08)
Eski 13-02-08, 14:15 Çevrimdışı   #2
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
2. cisi Çok GzeL
Diğerleride GüzeL Tabi

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden:
GökYüzü (13-02-08)
Eski 10-03-08, 17:54 Çevrimdışı   #3
Doçent
Huzur Pınarı

poor_youth - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.309
Teşekkür etti: 1.473
RepForum Gücü: 36
Forum Puanı:11268
poor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmışpoor_youth Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
süperrrrr
Eski 10-03-08, 20:16 Çevrimdışı   #4
Rektör
Huzur Pınarı

Yσкє∂!¢! - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.092
Teşekkür etti: 2.510
RepForum Gücü: 116
Forum Puanı:45438
Yσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazYσкє∂!¢! tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:

Ö(lürsem)S(ebebi)S(ensin)

"Kudüs İşgal Altındayken Ben Nasıl Gülerim!!!" (Selahaddin-i Eyyübi)

Kristallnacht
Eski 22-03-08, 14:49 Çevrimdışı   #5
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

Constantine - ait Avatar
Genel Mesajlar: 664
Teşekkür etti: 1.200
RepForum Gücü: 48
Forum Puanı:21842
Constantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazConstantine tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Forum Aßi ßurası

Bazen Bir İçki Şişesi; Yaşam Destek Ünitesi..

Sorma Neden? Niçin? Herşey Yalnızlıktan..
Eski 22-03-08, 14:51 Çevrimdışı   #6
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 202
Teşekkür etti: 74
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:667
MiD_NiGhT ara sıra gören oluyorMiD_NiGhT ara sıra gören oluyorMiD_NiGhT ara sıra gören oluyorMiD_NiGhT ara sıra gören oluyorMiD_NiGhT ara sıra gören oluyorMiD_NiGhT ara sıra gören oluyor
neresi ya burası

Konu Seçenekleri