| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Yard. Doçent Düşünürler grubu ![]() | Forumdan ayriliyorum mesajlari
DİLARA: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın .. mydaisy: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ? chuQ: Eskiden foruma girdiğimde bağırsaklarımdan perona doğru bir gaz kütlesi ilerlerde ve arzuladığım puflamayı gerçekleştiriridm .. Ama şimdi hiç bi şey olmuyo .. Ossurtan forum istiyoruz kardeşim .. Bu istediğim yerine gelene kadar uğramıyacağım foruma .. Güle güle beril: Ben forumdan ayrılıyorum Gri: Peki. beril: Ne diyosun bee ? Gri: Olur. beril: Gidiyorum diyorum Gri: Olmaz. beril: Uçuyo musun sen ? Gri: Maybe beril: Gitmiyorum anasını satm Gri: DeJaVu: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durablirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var .. Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi .. raton: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödüyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız banu: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "ZevZek Yarışmaları" forumu açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın murat: Uleyn kaç yıldır adminiz, yemedik yedirdik, içmedik içirdik, giymedik giydirdik, tekrar yedirdik ama kıymetimiz bilinmedi. Bana bir hollanda ineğini çok gördünüz. Halbuki ne hayallerim vardı, kutu kutu çikolata yapacak, onları kimseyle paylaşmadan yiyebilecektim. Daha fazla duramam bu diyarlarda .. MiCHeLiN: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım .. KYD: Çok da güzel gidiyordu be zevzekli konular .. Madem açmıyacağınız diyonuz, giderim o zaman .. Ben kendi kendime yazar, gülerim .. Alla alla, sizi mi çekcem bi de.. Yaranılmıyo size kardeşim .. dicelly: Ben .. benn .. Daha fazla konuşamıyacağım .. Böööööööwwwww deliif: Hiç bi zevzekli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 zevzekli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım .. Gamsee: Yılların çöpçatanı gamsee, 2 ay oldu daha kimseyi çatamadı. Bu acıyla daha fazla kalamam burda. Kendimi bekar bay ve bayan üyelere karşı ezik hissediyorum. Kendimi bir manastıra kapatarak, hayatımın kalan kısmını bir rahibe olarak geçirmeye karar verdim .. Tanrı sizi korusun .. Amen .. SGT: Herkesin nickimi "Sosyal Güvenlik Teşkilatı" olarak anlamasından bıktım. Ya sosyal güvenlik teşkilatı kaldırırılır, ya da bu deveyi güdersiniz .. Deve hendekten atlarken ağzıyla kuş tutsa bile olmaz .. SGT=Segate .. Ezberlenilecek, çizgisiz kağıda 100 kere yazılacak .. O kadar .. Blue: ZevZek mod renginin mavi, adminlerin kırmızı renkte olması önerim kabul edilmedi. Varoluşuma ters. daha fazla duramamç Aman tanrım, mor olacam yakında ZUZU22: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri .. Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim [media]http://www.freewebtown.com/ilkyol/Sebnem_Paker_Dinle.mp3[/media] ██21% MutLu =)) ███49% sinirli =C ████76% alkolik bier; █████89% Qarizma =dirol ██████100% Pich =protest |
|
| | #2 |
| Öğretim üyesi ![]()
Teşekkür etti: 247
Forum Gücü: 9 Forum Puanı:371 ![]() ![]() ![]() ![]() |
zuhahuaa coq komk
|
|
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 2.438
Forum Gücü: 126 Forum Puanı:39872 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim ![]() |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |