| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Doçent ![]() | Forumdan Ayrılma Muhabbetleri :) :)
Sarışın: Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben \"aptal olmayan sarışın\" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın .. :mm: Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?:aaaa: Admin: Forumumdan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!! : Muhalif: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumu adam edemedim.Beni anlamadınız ya ben ona yanıyorum.Admin ve modlarıda şiddetle kınıyorum.. :twisted: Deli: Ben deliyim deli. Manyağım ben. O yüzden ayrılıyorum forumdan. Neden demeyin, ben de bilmiyorum. Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz. Bak şimdi de ayrılmıyorum. Piskolojik manyağım ben. Ne yaptığım belli değil .. Deli, -efendim .. Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom .. Deliyim, yaparım :bicak: :twisted: Duygusal:ben bennn ………………….daha fazla konuşamayacağım :aglama2: bööööwwww.. Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..:al3: Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim Depresyona giren: Biraz kafamı dinlemem lazım.Sosyal hayatım kalmadı:d11: |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (24-03-07) |
| | #2 |
![]()
Teşekkür etti: 18.825
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Yeni Üye: Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim" |
|
| | #3 |
| Asistan Spor grubu ![]()
Teşekkür etti: 156
Forum Gücü: 6 Forum Puanı:13 ![]() |
bende yeniyim nolcek şimdi
|
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.698
Forum Gücü: 51 Forum Puanı:13980 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok ya genelde bişi söylemeden çekip giderler
-------HeR LaFa VeReCeK CeVaBım Var ...AmA... Bir LaFa BaKaRım LaF Mı DiYe... BiR De SöyLeyeNe BaKaRım aDaM Mı DiYe..."------ |
|
| | #5 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 522
Forum Gücü: 30 Forum Puanı:8983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | söyleyenler olabilir |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |