| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Rektör ![]() | Forumdan Birilerine Şiir Oku !! Celin ve Yesil'e (Mefoş ve Balım) Seker ezdim sana Bal süzdüm Yüregimden mısra çektim Şiir düzdüm Bir fısıltıya hapsettim İçimin tüm çığlıklarını Gel dedim Bir yer duydu Bir gök duydu Su duydu Sen duymadin Vazoya çiçek koydum Mum yaktım Işıkları söndürüp Resmine baktım Gözlerine esir ettim Tepeden tırnağımı Al dedim Bir yer duydu Bir gök duydu Su duydu Sen duymadın |
|
| | #2 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutsuz olan herkeze.. Sükût Gözlerin gidiyordu gözümden Ellerindi ellerimi terk eden Ben kimdim sen kimdin o kimdi Nefesimdi yavaş yavaş kesilen Yarınlar ümidi olanların hakkıymış Hiç beklentim olmadı ki günlerden Doğarken ağlamışım yaşarken ağladım Ve ağlayacağım yine ölürken Hak ettiğim bir hayattı benim ki Dostta vefasızlık Sevgide sadakatsizlik gördüysem Hak etmeyenlere değer verdiğimden Kimse üstüne almasın suskunluğumu Bu sükût yüreğimin iflas edişinden. Mahkum BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | roza (27-07-07) |
| | #3 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 15.228
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KINALI_BEBEK'E SABAH Serin rüzgârlara pencereni aç! Karşında fecirle değişen ağaç, Bak, seyret ağaran rengini ufkun Mahmur gözlerinde süzülsün uykun. Bırak saçlarınla oynasın rüzgâr. Gümüş çıplaklığı bir başka bahar Olan vücudunu ondan gizleme. Ne varsa hepsini boyun, saç, meme, Esîrden dudaklar okşasın sevsin Mademki geceden daha güzelsin! Ahmet Hamdi TANPINAR |
|
| | #4 |
| Dekan ![]()
Teşekkür etti: 1.820
Forum Gücü: 46 Forum Puanı:10838 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cnr = Aşk Emanet etmeyeceksin kendini asla Ne evin anahtarını ne de kalbinin tapusunu Kalmayacak gözün pencerede kapıda Bir kere müsaade ettin mi kahrolasıya Ayvayı yediğinin resm-i vesikasıdır aslında Sanmayasın kaçacak bir delik vardır Ne kadar çabuk dönersen yanına kardır Etmeyeceksin kendini büsbütün emanet Yazık edersin değmez çektiğin sefalet Güldüğüne bakma sakın ha aldanma Huyudur böyle gözükür hep tozpembe Emanet etmeyeceksin benliğini asla Çalıverir günlerini aylarını yıllarını Sevdiğin yerden vurur defalarca Yaralar insanı çünkü Aşk tır bunun adı. Barış Vural Bebik = Azaplarda Gönül öfke duygusuyla sancılar çeker Sen başka diyarlarda yolumu gözler Yıllardan sonra bir gün canın tak eder Hoyrat aşklar gibi kaldım ayrılık yeter Ağlarım yana yana Mutluluk sonbahara Gözlerim de yaş hala Ben azaplarda…. Barış Vural BiR KoRKuLuK GiBi iÇiMe DiKiLDiN BeNi DaHa BuLaŞMaDaN BiTiRDiN BiR HaYaT aVCuMa ÇiZiLDiN BeNi KeMiRDiN NeYe ÇeViRDiN SeN.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (17-05-07) |
| | #5 |
![]()
Teşekkür etti: 18.821
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Caner'e Tahir ile Zühre Meselesi Tahir olmak de ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil, Bütün is Tahirle Zühre olabilmekte Yani yürekte. Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbuna keşfe giderken Mesela denerken damarlarında bir serumu Ölmek ayıp olur mu? Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Seversin dünyayı doludizgin Ama o bunu farkında değildir Ayrılmak istemezsin dünyadan Ama o senden ayrılacak Yani sen elmayı seviyorsun diye Elmanın da seni sevmesi şart mi? Yani tahiri Zühre sevmeseydi artık Yahut hiç sevmeseydi Tahir ne kaybederdi Tahirliginden? Tahir olmak da ayıp değil zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil. Nazım Hikmet Ran Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| | #6 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hellin'e . . . ! YAŞAMAK VE SEVMEK ÜSTÜNE İçli bir ezgi tadında yaşamak istiyorum. -her söylenişte güzelleşen- Şarap tadında sevilmek -en iyi bağ bozumlarının ürünü- ve sevmek şiircesine Yepyeni bir dünya için değişmek ve değiştirmek hiç durmadan ve usulca ölmek sonra -tohuma durmuş çiçek gibi- İNSAN olmanın sevinciyle ve sonsuz hüznüyle ardında aydınlık bir sabah bırakmanın Kutsiye BOZOKLAR |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (17-05-07) |
| | #7 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hellin'e Ümitsiz Aşk Ben ümitsiz aşklar için yaratılmışım Ayrılıklar için, sonsuz kederler için Ne zaman ta derinden sevsem bir kadını Ezilmeli yeni açmış gülleri kalbimin En güçlü zehir olmalı aşk dediğin Alkol gibi damarlarıma yürümeli Sarmalı her yanımı gece olunca İçimde bir çıbancasına büyümeli İnsan sevince her gün bir kez ölmeli Her gün bir başka yerine saplanmalı o kurşun Yollara düşmeli, perişan deli divane Erimeli potasında o garip var oluşun Artık uzakbir anıdır huzur ve sükun O büyük yangın başlamışsa yürekte Bir gün gelir de bu çaresizliğin Aranır bütün tesellisi ölmekte O yerde sevilmek de yalan sevmekte Nereye baksan dizboyu karanlık Boşuna bir ışık arama göklerde Her şeyinle aşkın içindesin artık Böyle gitgide derinlere çeker o bataklık Orada ölümsüz olur nice kara sevdalı Sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel Aşk dediğin karşılıksız olmalı Ümit Yaşar.. . . sustum.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | Proserpina (17-05-07) |
| | #8 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tuanaa'ya . . . ! Yüküm bulgur değil Yunus, yüküm yürek.. ve hiçbirini incitmeyerek, bu yolda olana çığ düşmez diyerek, görmeden dost eşiği ve nasıl sallarsa ana yavrusunun beşiğini, nenni nenni öyle... Hasret Gültekin |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tuanaa (17-05-07) |
| | #9 |
![]()
Forum Gücü: 219 Forum Puanı:90338 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Caner'e SONRA... Senden sonra,kutup yıldızına bile güveni kalmadı gözlerimin,dedim ki "o da intihar eder!" Gururu aşıma kattım senden sonra,her lokmada ağladım,görmedi kimse. Senden sonra sesime de kırıldım,sahip çıkmadı kelimelerime,her biri rüzgara aşık olup,uçtular. Senden sonra tütünü bir de içimdeki kesikler için kullanmayı öğrendim,durdu kan,dondu belki;tütün iyi geldi! Senden sonra "kıyıya vuran aşkları" toparladım, heybeme koydum.Yenisini yaratacak gücüm kalmamıştı,eskilerin yüzünü değiştirip kullandım. Senden sonra el salladım,vedalaştım gözyaşlarımla;ağlayamadım bir daha... Senden sonra zamana bir haller oldu,bilirsin sen,hani durur ya akreple yelkovan,neydi?Zaman... Zamlanmayan-an oldu... Senden sonra bitiremediğim cümlelere üç nokta yardım... Senden sonra suskunluğumu yaka iğnesi sandı dostlar, "yakışmış" dediler,gülümsedim. Senden sonra dağıttım -miş'leri,inanmadım masallara,"bir varmış bir yokmuş" dedim. Senden sonra saba makamını yalnız sabah ezanında sevdim. Senden sonra fişlendi yalnızlığım.Yaftası boynunda şimdi,elbet çıkar bir taliplisi. Senden sonra... Öncesini hatırlama çalışmalarıma yardım etti birkaç kişi,başardık."Tut elimi geçmişim" dedim,küsmüş,sırtını döndü, Senden sonra, geçmişsiz kaldım... H.B Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | CnRaLpEr (17-05-07) |
| | #10 |
![]()
Tuanaa'm, ÇUKUR ''Bilerek mi yanına Almadın giderken Başının yastıkta Bıraktığı Çukuru Güveniyordum Oysa ben sevgimize Vapur iskelesi Ya da tren istasyonundaki Saatin doğruluğu kadar Beni senin gibi Bir de annem terketmişti Ki göbeğimde durur Onun yokluğundan Bana kalan Çukur.'' Sunay Akın Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | tuanaa (17-05-07) |
| | #11 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | EyLüLSu'ya ADI ‘EYLÜL’ OLSUN adı: ‘eylül’ olsun. hem son olsun hem de en güzel ilk günlerden: ‘pazartesi’ soğuk, güneşli ve neşeli. yaprak olsun yemyeşil ‘sararmaya yüz tutmuş ben’de düş-l-erken arkamdan bakar olsun. gülücüğü hep sıcak dokunuşum olsun ulaştığım hani o uzak erişilmezliğinde salınırken yanyana. bilmiyor olsun gölgemi bilmeyenler dünyasında dudaklarında titreşen kelimeler yine sevgi olsun hiç susmayacak yıllarca döküldükçe yavaşça. bahçemde çiçek olsun kırmızı, ‘mavi’ye çalan koklayamayacağım bakakaldığım en suskun halim olsun kilit vurduğum kendime kapanmış içine ürkek yabancı uzak kalır olsun yine mutlu kendi haline. çizdiğim resim olsun hayal edip günlerce uykusuz gecelerde renkleri karıştırdığım tual üzerine vurduğum bez duygularım olsun şekillerde sakladığım. yeni bir baslangıç içinde kucaklanan günler koşulan öpüş olsun özlenen sevgili hayallerde geceyarıları uyandıran rüyalardan heyecan içinde sonrasında bilinen mutluluğu tesellisi olsun. bir saç teline dokunuş bir öpüş usulca yanağından sessizliği bozan hissedilen nefes olsun gözlerine bakan gözler yalnız mavi hayal meyal olsun. adı: ‘eylül’ soyadı: ‘pazartesi’ olsun. İsmail ONAT (ağustos 1998) |
|
| Mesaja teşekkür eden: | EyLüLsu (07-07-07) |
| | #12 |
![]()
Tatura'm,canım benim, TUTUKLU Birden Kurşun yemiş gibi susar Gözbebeklerime karşı Susar da Açılıp yol verir şehir Sade radyolarda bir gamlı hava "Elaziz uzun çarşı" Firarda gözüm yok Namussuzum yok Yok pişmanlık bir halim Yaslanıp Bir cigara yakmak isterim Dumanı cevahir değer Mağlup mu desem mahcup mu Ama ikisi de değil Ben garip sen güzel Dünya umutlu Öyle bir tuhafım bu aksamüstü Sevgilim Canavar götürür gibi İki yanım İki süngü Ahmed Arif Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | karahindiba (17-05-07) |
| | #13 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hepinize . . . ! AKARSUYA BIRAKILAN MEKTUP "incecikti gül dalıydı dokunsam kırılacaktı dokunmadım kurudu " gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını neden akşam oluyorum tren kalkınca kırlangıçlar birdenbire çekip gidince mendiller sallanınca neden tıkanıyorum öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki az önceki çiçekler nasıl da diken diken gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç o sularda çimdik, bitti; köprüleri geçtik bitti o elmanın tadı orda, o kuş çoktan öttü, bitti artık çocuk değiliz, susarak da bir şeyler diyebiliriz günler devlet alacağı, yıllar bir kadehcik buzlu rakı oyunlar oyuncaksı, oyuncaklar eski şarkı kavaklara oklu yürek çizip duran o çakı nerde şimdi nerde şimdi, nerde o kan sarhoşluğu gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç Hasan HÜSEYİN KORKMAZGİL |
|
| Mesaja teşekkür eden: (11 Kişi) | cicimix (24-05-08), dance_or_die (17-07-07), EyLüLsu (07-07-07), GönüLçeLen` (18-05-07), LaPerla (18-05-07), MrTcN1905 (18-05-07), Proserpina (18-05-07), s!mg€ (20-11-07), troçki (19-05-07), tuanaa (18-05-07), yεsiL (18-05-07) |
| | #14 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 1.950
Forum Gücü: 53 Forum Puanı:17537 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yesil King Roza Caner ...... ADIM SONBAHAR Nasil is bu Her yanina cicek yagmis Erik agacinin Isik icinde yüzüyor Neresinden baksan Gözlerin kamasir Oysa ben aksam olmusum Yapraklarim dökülüyor Usul usul Adim sonbahar ... Attila ILHAN . Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya konuş-gel, ortalarda kalma. Yalan korkaklığın tortusudur. Dürüst kaba ol, eğreti saygılı olma. Ö.A. Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor Özdemir Asaf |
|
| | #15 |
| Doçent Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.115
Forum Gücü: 48 Forum Puanı:17546 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | taturam'a HER YERDESİN, NERDESİN? Bir anıt yapmak için tırmandığım dağda sen Çekicime ilk değen taşların içindesin. Başarısız kimsesiz, gizlice ağladım mı Ağzıma tuzu değen yaşların içindesin. Uzaktan her kımıltı senden bir haber bana, Arkası bana dönük bakışların içindesin. Çiçeğimi ansızın meyva yapan yazların, Dallarımı koparan kışların içindesin. Canımda çınlar sesin; her yerdesin, nerdesin? Gündüz gece yaptığım işlerin içindesin. Rüyama başkası da giriyor zaman zaman, Sen uyanık gördüğüm düşlerin içindesin. Behçet Kemal ÇAĞLAR . . sustum.. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | karahindiba (18-05-07) |
| | #16 |
![]()
Tuanaa ve Tatura için, GÜLCE Uçurumun kenarındayım Hızır! Bir dilber kal'asının burcunda, Muhteşem belaya nazır. Topuklarım boşluğun avucunda, Kaldım parmaklarımın ucunda. Bir gamzelik rüzgar yetecek, Ha itti beni ha itecek... Uçurumun kenarındayım Hızır! Cihan hazır, Divan hazır, Ferman hazır, Kurban hazır... Uçurumun kenarındayım Hızır! Güzelliğin zülme çaldığı sınır... Başım döner, beynim bulanır... El etmez, Gel etmez, Gülce'm uzaktan dolanır. Uçurumun kenarındayım Hızır! Gülce bir davet... Mecaz degil, Maraz degil, Gülce bir afet... Peri degil, Huri degil. Gülce bir beyaz zehir... Gülce en vahim haz, Buram buram zehir! Yâr gözünde infaz... Bir gamzelik rüzgar yetecek, Ha itti beni ha itecek... Güzelliğin zülme çaldığı sınır. Uçurumun kenarındayım Hızır! Ben fakir, En hakir, Bin taksir. Ateşten, Kalleşten, Mızrakla gürzden, Dabbet-ül arz dan, Deccalden, Yedi düvelden Korku nedir bilmeyen ben, Tir tir titriyorum Gülce'den... Ödüm patlıyor Gülce'ye bakmaktan, Nutkum tutuluyor, Ürperiyorum. Saniyeler gözlerinde birer can Her saniyede bir can veriyorum... Ömer Lütfi Mete Hadi ben ekmek parçasıydım, sen niye yemeden bıraktın? Doğruymuş dedikleri he: arkandan ağladım. |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | karahindiba (18-05-07), tuanaa (18-05-07) |
| | #17 |
| Rektör ![]()
Teşekkür etti: 6.403
Forum Gücü: 238 Forum Puanı:97193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yağmura ne dersin durmaksızın içime yağıyor Bir tarafım yaza, yoksul tarafım kara bakıyor El atsam sensizliğim dökülüp elimde kalıyor Üşümekten yandım adını anan yüreğim titriyor Boş bir dünyada dönüp duruyorum arzım amansız Senden vazgeçmem nefes almamak kadar imkansız Çeviriyorum yerküreyi ruhumun teslimiyeti sancısız Nere gitsem sen karşımdasın ölüm haberim yalansız Bir devir aşıp, sanki birazda dolaşıp sana geldim Kaç bin kırık saysam senin parçalarınla ezildim Hep vardın bir yerimde, tek eksiğim sensizdim Şimdi varoluşunla bana yandığın güne yenildim .. Annemasse 01/10/2006 Ares ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ares (18-05-07) |
| | #18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teşekkür etti: 773
Forum Gücü: 500 Forum Puanı:49631 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yitirilen Yitirilen Ola ki Yürürüm Bir Başka Aşka Ya da Yürürüm Mavi Olmayan Bir Gülüşe Unutma ki Tek Ask Olduğum Sensin Aşık Olduğum Değil Karanlıkla Süzülüyor İçime Yıkım Dur Diyorum Yıkılıyorum Uçurumları Bas Ucuma Koyuyorum Sonra Okşuyorum Rüzgarda Saçlarını Sıcak İlik Bir Koku Siniyor Yüreğime Gitme Diyorum Düşüyorum Sonra Beni Soruyorlar Bana Tanımıyorum Diyorum Daha Hiç Karşılaşmadık Aynı Çizgide Bile Susuşumu Dinliyorlar Ben Sustukça Yazık, Bir Çığlığın Doğusu Gibi Ölüyorlar; Önce Bir Bir, Sonra Hepsi Sonra Bir Uçurumlar Kalıyor Birde Yıkımlar Verilen Her şey Borçmuş Gibi Alınıyor Önce Bir Bir Sonra Hepsi Sonra Bir Ben Kalıyorum, Birde Yalnızlık Uçurumlar, Yıkımlar, Ben Ve Yalnızlık Zorlu Bir Savaşın Unutulmuş Cesetleri Gibi Yatıyoruz Yan Yana Öpüşüyoruz, Sevişiyoruz Da Hatta.... Her Şey Oyun Yasaklarına Uygun Bir Günah Oluyor Sonra Tek Umudumuzu Göye Gelin Ediyoruz Telli, Kanlı Düğün İste Üşüyor Sacların Biliyorum Dargın mısın? Bu Baharda Mayısa Bıraktığım Gibi Misin Hala? Vurulmuş Çocuk Gibi Büyümemiş Yüreğinde ki Hüzün Hala Kaçıyor musun Zamansız Gözlerini Bırakarak Birilerinden Hala Ellerinden Tutup Sevgileri Hala Öyle Soğuk Bir Gök Hala Öyle Yerini Yurdunu Bulamamış Bir Mavi Dipsiz Kuyuya Salıyor musun Ağlıyarak Küçücük Bir Dokunuşla Son Sevilen Olabiliyor musun? Kendim Kadar Aklımdasın Ve Askını Şaşırmış Bir Tanrı Çoğalan Sızısıyla Mutlu Bir Yara Öyle Misin Mavi Gözlü Sari Saçlı Yoldaşım Öyle Bıraktığım Gibi misin Gerçeği Yakmada Hala Usta mısın Yoksa Çırak mı Yanerken Yollarda Saçlarıma Dolanan Aydınlığımsın Somutlaştıramadığım Tek İmgensin Şiirde Anlattıkça Eksilen Tek Anlam Hala Bıraktığım Gibi misin Yoksa Beni Bıraktığın Gibi Mi Kaç Mevsimsiz Kar Düştü Toprağıma Hala Bıraktığım Gibi Misin Şiir: Umut Altınçağ LaViNia için ![]() |
|
| Mesaja teşekkür eden: | LaViNia (18-05-07) |
| | #19 |
| Rektör ![]()
Forum Gücü: 224 Forum Puanı:91132 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Soleil'e . . . ÖZLEMEDİM SENİ Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni Sıcaklığını bulmalıyım dokunuşlarını, kenetlenişi Terimizle sulanmalı yeryüzü güneş terimizle ışıldamalı sabah olunca Apansız fırtınalar çıkmalı sarsılmalıyım Özlemek yanında olmak isteğidir gülüşünü görmek biraz da Hiç özlemedim seni Saçlarına gül takmam bir ırmak gibi akıtırım ovaya soluğunla yanar dudaklarımın bozkırı Akkor halindeki ufuk bakır bir tel gibi eriyip gider kraterler ortasında kalırım Toprak yarılır birden su kirlenir Ürpertir bu coğrafya bu serüven ikimizi bir anda yaşadığımı duyarım Hiç özlemedim seni Özlemek dostluktandır dostluğundan öte bulmalıyım seni AHMET TELLİ |
|