| |
| |
![]() |
![]() | | Konu Seçenekleri | ![]() |
| | #1 |
| Öğretim üyesi ![]() |
adı üstte işte fazla söze gerek yok. forumdan birine bişi ısmrlıyacaksınız. not: resme gerek yok (çok ısrar ederseniz, en büyük 400x400pixel olsun)peki ben başlıyorum. berkayabay'a; -1 tabak hamsi -yanında 2 bardak rakı The38 cevabını bulamadıysan; aramaya devam et |
|
| | #2 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meliz e çikolatalı pasta we kola yanında
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
| Mesaja teşekkür eden: | _meliz_ (08-07-07) |
| | #4 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bilmem mi ya dolduracan acıyı marolun içine koycan sıkacan limanu yemede yanında yat *İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #5 |
| Yard. Doçent Huzur Pınarı ![]()
Teşekkür etti: 1.238
Forum Gücü: 18 Forum Puanı:4698 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şualar kardeşime dondurma ...anladın sen onu *İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır. |
|
| | #7 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dirence en güzel şeyi vermişsin sen ![]() ![]() ![]() ![]() mervisime dondurma ![]() |
|
| | #8 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gamsee sana bi vişneli tart... caglar sanada zeytinyaglı yaprak dolması yanında şeftali suyu dengeli beslenmek gerek
düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi) | yasaksız (08-07-07), ¨¨grübchen¨¨ (08-07-07) |
| | #9 |
| Yard. Doçent ![]()
Teşekkür etti: 319
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
newin sana çiğ köftee sylar sanada mantıı sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm |
|
| | #10 |
| Rektör Kemalistler ![]()
Teşekkür etti: 3.928
Forum Gücü: 107 Forum Puanı:37561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meltem sana lahmacun gelsin bu sıcakta düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (: |
|
| | #11 |
| Yard. Doçent ![]()
Forum Gücü: 12 Forum Puanı:993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanada pizza gelsinn
sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm |
|
| | #12 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 887
Forum Gücü: 27 Forum Puanı:4585 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direnç sanada bi rakı ![]() |
|
| | #13 |
| Yard. Doçent ![]()
gamze sanada dondurmaaa
sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm |
|
| Mesaja teşekkür eden: | ¨¨grübchen¨¨ (08-07-07) |
| | #15 |
| Cezalı Üye
Teşekkür etti: 1.464
Forum Gücü: 0 Forum Puanı:14511 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | misspashacıma köfte anladın sen......... |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (08-07-07) |
| | #16 |
| Rektör Düşünürler grubu ![]()
Teşekkür etti: 3.550
Forum Gücü: 71 Forum Puanı:22971 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şualar sana..çiğ köpteee... . ...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM... |
|
| | #17 |
| Yard. Doçent ![]()
sualar we misspashaya mercimek köftesi sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm |
|
| Mesaja teşekkür eden: | -misspasha- (08-07-07) |
| | #19 |
| Profesör ![]()
Teşekkür etti: 795
Forum Gücü: 31 Forum Puanı:7413 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendime buz gibi su Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım |
|
| | #20 |
| Doçent ![]()
Teşekkür etti: 753
Forum Gücü: 20 Forum Puanı:3369 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
melteme en sewdii yemek mantii hemde bnm elimden
Sevmek nedir bilir misin? Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır Bütün benliğini sarar, ısıtır. Her gülüşte yeniden doğarsın Ve bin kere ölürsün her iç çekişte Nasıl anlatsam bilmem ki. Yani "sevmek" işte. |
|
![]() |
| Konu Seçenekleri | |
| |