Konu Seçenekleri
Eski 08-07-07, 11:58 Çevrimdışı   #1
Öğretim üyesi

yasaksız - ait Avatar
Genel Mesajlar: 778
Teşekkür etti: 170
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2381
yasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyor
havali forumdan birine içecek, yiyecek v.s. ısmarlayın.

adı üstte işte fazla söze gerek yok. forumdan birine bişi ısmrlıyacaksınız.

not: resme gerek yok(çok ısrar ederseniz, en büyük 400x400pixel olsun)

peki ben başlıyorum.

berkayabay'a;

-1 tabak hamsi
-yanında 2 bardak rakı

The38

cevabını bulamadıysan; aramaya devam et
Eski 08-07-07, 12:06 Çevrimdışı   #2
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
meliz e çikolatalı pasta we kola yanında

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.
Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (08-07-07)
Eski 08-07-07, 12:14 Çevrimdışı   #3
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
küçük sözlere çiğ köfte bilir o benim çiğ köftemi
Mesaja teşekkür eden:
~~abd~~ (08-07-07)
Eski 08-07-07, 12:17 Çevrimdışı   #4
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
Alıntı:
şualar´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
küçük sözlere çiğ köfte bilir o benim çiğ köftemi
bilmem mi ya dolduracan acıyı marolun içine koycan sıkacan limanu yemede yanında yat

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 08-07-07, 12:18 Çevrimdışı   #5
Yard. Doçent
Huzur Pınarı

~~abd~~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.393
Teşekkür etti: 1.238
RepForum Gücü: 18
Forum Puanı:4698
~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri~~abd~~ Forumda Saygin ve popüler biri
şualar kardeşime dondurma ...anladın sen onu

Bacımın örtüsü takılmış namerdin gözüne, Acırım tükürüğüme billahi tükürsem yüzüne. M. AKİF ERSOY:
*İnsanların yaptığı sahte paralar kadar,paraların yaptığı sahte insanlar da vardır.
Eski 08-07-07, 13:31 Çevrimdışı   #6
Öğretim üyesi

yasaksız - ait Avatar
Genel Mesajlar: 778
Teşekkür etti: 170
RepForum Gücü: 11
Forum Puanı:2381
yasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyoryasaksız çevresinde seviliyor
bu ne yaa kimse yok

Junior;
-BİRAA

The38

cevabını bulamadıysan; aramaya devam et
Mesaja teşekkür eden:
∂ĩяєŋ¢ (08-07-07)
Eski 08-07-07, 13:38 Çevrimdışı   #7
Profesör

¨¨grübchen¨¨ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.638
Teşekkür etti: 887
RepForum Gücü: 27
Forum Puanı:4585
¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
dirence en güzel şeyi vermişsin sen
mervisime dondurma
Eski 08-07-07, 17:00 Çevrimdışı   #8
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
gamsee sana bi vişneli tart...

caglar sanada zeytinyaglı yaprak dolması yanında şeftali suyu dengeli beslenmek gerek

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
yasaksız (08-07-07), ¨¨grübchen¨¨ (08-07-07)
Eski 08-07-07, 17:03 Çevrimdışı   #9
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.862
Teşekkür etti: 319
RepForum Gücü: 12
Forum Puanı:993
_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş
newin sana çiğ köftee
sylar sanada mantıı

sen bana bakma ben senin baktığın yerdeyimmm
Eski 08-07-07, 17:18 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

∂ĩяєŋ¢ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.192
Teşekkür etti: 3.928
RepForum Gücü: 107
Forum Puanı:37561
∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz∂ĩяєŋ¢ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
meltem sana lahmacun gelsin bu sıcakta

düşünüyorum, tükürüyorum, arasırada olsa gülüyorum, ağlıyorum, hasta oluyorum, çaresiz kalıyorum, batıyorum, bazen çıkıyorum, çabalıyorum, yazıyorum, çiziyorum, okuyorum... öyleyse var olmayı hak ediyorum (:
Eski 08-07-07, 17:23 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş_meliz_ üç beş tanıdığı olmuş
sanada pizza gelsinn

Eski 08-07-07, 17:53 Çevrimdışı   #12
Profesör

¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri¨¨grübchen¨¨ Forumda Saygin ve popüler biri
direnç sanada bi rakı
Eski 08-07-07, 18:00 Çevrimdışı   #13
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
gamze sanada dondurmaaa

Mesaja teşekkür eden:
¨¨grübchen¨¨ (08-07-07)
Eski 08-07-07, 18:02 Çevrimdışı   #14
Profesör

meltem sana buz gibi bi meyve suyu
Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (08-07-07)
Eski 08-07-07, 18:24 Çevrimdışı   #15
Cezalı Üye
Genel Mesajlar: 3.336
Teşekkür etti: 1.464
RepForum Gücü: 0
Forum Puanı:14511
şualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmışşualar Rep olayını aşmış
Ruhsal Durumum:
misspashacıma köfte anladın sen.........
Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (08-07-07)
Eski 08-07-07, 18:25 Çevrimdışı   #16
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
şualar sana..çiğ köpteee...

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Eski 08-07-07, 18:26 Çevrimdışı   #17
Yard. Doçent

_meliz_ - ait Avatar
sualar we misspashaya mercimek köftesi

Mesaja teşekkür eden:
-misspasha- (08-07-07)
Eski 08-07-07, 18:27 Çevrimdışı   #18
Rektör
Düşünürler grubu

-misspasha- - ait Avatar
Genel Mesajlar: 6.477
Teşekkür etti: 3.550
RepForum Gücü: 71
Forum Puanı:22971
-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz-misspasha- tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
meliz sana bi tane adana kebap

.

...hayat zoR...aMa ben kahRaManıM...
Mesaja teşekkür eden:
_meliz_ (08-07-07)
Eski 08-07-07, 18:28 Çevrimdışı   #19
Profesör

metalik_manyak - ait Avatar
Genel Mesajlar: 3.794
Teşekkür etti: 795
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:7413
metalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmışmetalik_manyak yememiş içmemiş konu açmış
kendime buz gibi su

Beni Ezmeniz İçin Tanrı Olmanız Lazım
Eski 08-07-07, 20:38 Çevrimdışı   #20
Doçent

N_e_w_i_N - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.980
Teşekkür etti: 753
RepForum Gücü: 20
Forum Puanı:3369
N_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biriN_e_w_i_N Forumda Saygin ve popüler biri
melteme en sewdii yemek mantii hemde bnm elimden

Sevmek nedir bilir misin?
Bir şeyler tutuşur yüreğinde kıpır kıpır
Bütün benliğini sarar, ısıtır.
Her gülüşte yeniden doğarsın
Ve bin kere ölürsün her iç çekişte
Nasıl anlatsam bilmem ki.
Yani "sevmek" işte.

Konu Seçenekleri