Konu Seçenekleri
Eski 03-10-08, 22:36 Çevrimiçi   #1

Bölümünde uzman

Řσσκΐ₤ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 4.365
Teşekkür etti: 2.392
RepForum Gücü: 83
Forum Puanı:32478
Řσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŘσσκΐ₤ tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
iyi Forumdan Birine Şarkı Armağan Edin Vol.3

Konu Güncellendi.

Forumdan Birine Şarkı Armağan Edin

-

FİNALLERdeyim !! (5-16 Ocak) [3/8]

> Pozitif Olana Dek Negatifim !
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
●єℓιƒ● (19-12-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 03-10-08, 22:36 Çevrimdışı   #2
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Genel Mesajlar: 784
Teşekkür etti: 613
RepForum Gücü: 9
Forum Puanı:3164
»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
herkese..

ali güven-tarzım değil

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
blacklife (04-10-08), cicimix (06-10-08), hakancem (03-10-08), HeLL's AnGeL (03-10-08), yoq (07-11-08), _ŞizofreN_ (08-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 03-10-08, 22:57 Çevrimdışı   #3
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
herkese ..
sakin .. dönsün

...

nefesini yüzümde tutuyorum,
gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
ısıttım kaç gece - ısıtıyorum.
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden: (8 Kişi)
blacklife (04-10-08), cicimix (06-10-08), hakancem (03-10-08), interlude (03-10-08), yoq (07-11-08), _ŞizofreN_ (08-10-08), »Asi GüL« (03-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 03-10-08, 22:58 Çevrimdışı   #4
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri»Asi GüL« Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
Redkid'e..

kader-adamım

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...
Mesaja teşekkür eden:
Lucky (04-10-08)
Eski 03-10-08, 22:58 Çevrimiçi   #5
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.339
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
foruma

Rafet El Roman - Aşk-ı Virane

blacklife (04-10-08), cicimix (06-10-08), interlude (03-10-08), Joy (04-10-08), n!da (03-10-08), yoq (07-11-08), »Asi GüL« (03-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 03-10-08, 23:40 Çevrimdışı   #6
Asistan

rebel angel - ait Avatar
Genel Mesajlar: 489
Teşekkür etti: 30
RepForum Gücü: 6
Forum Puanı:822
rebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuşrebel angel üç beş tanıdığı olmuş
metal severlere;
bullet for my valentine - hit the floor

: ) + :( = hayat

şişştt hayat!!! seni her türlü yaşarım farketmez!..

bir umuttu yaşatan insanı
Mesaja teşekkür eden: (2 Kişi)
BigBang (04-10-08), blacklife (04-10-08)
Eski 03-10-08, 23:50 Çevrimiçi   #7
Haftanın Moderatörü

Forumda uzman

hakancem - ait Avatar
Genel Mesajlar: 8.622
Teşekkür etti: 3.339
RepForum Gücü: 103
Forum Puanı:34440
hakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazhakancem tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
ciko ya gelsin

Rafet el Roman Ohne Sie

Eski 03-10-08, 23:51 Çevrimdışı   #8

Mod. denetleyicisi

interlude - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.705
Teşekkür etti: 4.530
RepForum Gücü: 123
Forum Puanı:48333
interlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazinterlude tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ruhsal Durumum:
Ödüller:
herkesee

Z.Livaneli - Gözlerin

...

gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
içimdesin ! - büyütüyorum seni.

...
blacklife (04-10-08), cicimix (06-10-08), HaZaL (04-10-08), n!da (03-10-08), SiSin (04-10-08), yoq (07-11-08), »Asi GüL« (04-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 12:44 Çevrimdışı   #9
Doçent
Huzur Pınarı

vivace - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.982
Teşekkür etti: 707
RepForum Gücü: 29
Forum Puanı:9463
vivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayranvivace herkes hayran
Ruhsal Durumum:
herkese (:

nev & sen gibi (:

...

....Sıyrıldım rollerimden mutluyum çünkü artık YOKUM bugün...

....
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
blacklife (04-10-08), cicimix (06-10-08), SiSin (04-10-08), yoq (07-11-08), »Asi GüL« (04-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 12:51 Çevrimdışı   #10
Rektör
Kemalistler

SiSin - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.074
Teşekkür etti: 3.213
RepForum Gücü: 97
Forum Puanı:35497
SiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazSiSin tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Herkesee

Gökhan Türkmen-Yorgun...

3-5 insan var Cebime attığım

öLsemde kopamayacağım..
biri de sen misin acaba?
aL sana bir muamma
:]
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
blacklife (04-10-08), cicimix (06-10-08), KÜBÜŞ (04-10-08), yoq (07-11-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 12:56 Çevrimdışı   #11
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
hepimize:
hepsi:salla
(:

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden: (6 Kişi)
blacklife (04-10-08), cicimix (06-10-08), SiSin (04-10-08), yoq (07-11-08), »Asi GüL« (04-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 13:15 Çevrimdışı   #12
Öğretim üyesi
Genç Kuvvet

blacklife - ait Avatar
Genel Mesajlar: 1.169
Teşekkür etti: 1.138
RepForum Gücü: 10
Forum Puanı:3263
blacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biriblacklife Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
tüm foruma
şebnem ferah-geçmişe yolculuk

I curse the day I was born..
to this world !!
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
cicimix (06-10-08), SiSin (04-10-08), »Asi GüL« (04-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 13:27 Çevrimdışı   #13
Öğretim üyesi
Düşünürler grubu

»Asi GüL« - ait Avatar
Ruhsal Durumum:
Redkid'e..

Cem özkan- Kim demiş ki..

Hαккıмdα вiLgin чσкѕα ,
Fiкяindє oLмαѕın ...
Mesaja teşekkür eden:
Lucky (04-10-08)
Eski 04-10-08, 13:55 Çevrimdışı   #14
Rektör
Düşünürler grubu

HeLL's AnGeL - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.272
Teşekkür etti: 4.744
RepForum Gücü: 204
Forum Puanı:88013
HeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazHeLL's AnGeL tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
herkese ..
cem adrian .. sessizce

...

gülüşünü aklımda.
morarmış yüzlerini,
içimdesin !
- büyütüyorum seni.

...
Mesaja teşekkür eden: (4 Kişi)
cicimix (06-10-08), KÜBÜŞ (04-10-08), »Asi GüL« (04-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 15:47 Çevrimdışı   #15
Yard. Doçent

~ PıNaRR ~ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.076
Teşekkür etti: 313
RepForum Gücü: 16
Forum Puanı:4038
~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri~ PıNaRR ~ Forumda Saygin ve popüler biri
Ruhsal Durumum:
kalbi kiriklara
rafet el roman & yusuf güney - aşk-ı virane
Mesaja teşekkür eden: (3 Kişi)
Lucky (04-10-08), »Asi GüL« (04-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 16:59 Çevrimdışı   #16
Grup Lideri
Antikapitalistler

ŞiYaR - ait Avatar
Genel Mesajlar: 7.250
Teşekkür etti: 13.621
RepForum Gücü: 154
Forum Puanı:63390
ŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazŞiYaR tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Ödüller:
Umut edenlere

Ali Haydar Timisi - Umut

TeDaRiKsİz YoLcU

Sessiz Sakin Bir Yer Bulsam Koysam Başımı Yalnızlığıma
Mesaja teşekkür eden: (7 Kişi)
cicimix (06-10-08), hakancem (04-10-08), KÜBÜŞ (04-10-08), PigLet (04-10-08), SiSin (04-10-08), YaGMuR_CiNi (04-10-08), »Asi GüL« (04-10-08)
Eski 04-10-08, 18:25 Çevrimdışı   #17
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.943
Teşekkür etti: 2.695
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Asi gül e

Nihat

Bu Aksam Ölürüm

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Kahrolsun ISRAIL demeyin !

İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır.

Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela..
Mesaja teşekkür eden:
»Asi GüL« (04-10-08)
Eski 04-10-08, 18:27 Çevrimdışı   #18
Yard. Doçent
Spor grubu

KÜBÜŞ - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.061
Teşekkür etti: 792
RepForum Gücü: 26
Forum Puanı:7438
KÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmışKÜBÜŞ yememiş içmemiş konu açmış
Ruhsal Durumum:
beni seven sevmeyen tanıyan tanımayan herkesee;

leman sam gönül....

....
Ben sende seni sevdim
Avuçlarken yüzümü
Yahut dokunurken sessiz yar...

Ne yeminler bozdum
Geceler büyürken sensiz
Ne yeminler bozdum
Yıllar geçerken sitemsiz
Ne yeminler bozdum
Tarifi bile imkansız
Senin için ey karagül
Mesaja teşekkür eden: (5 Kişi)
cicimix (06-10-08), hakancem (04-10-08), linqin_parq (03-01-09), »Asi GüL« (04-10-08), ŞiYaR (04-10-08)
Eski 04-10-08, 18:27 Çevrimdışı   #19
Doçent
Genç Kuvvet

Rock'n Rose - ait Avatar
Genel Mesajlar: 2.712
Teşekkür etti: 897
RepForum Gücü: 31
Forum Puanı:9701
Rock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayranRock'n Rose herkes hayran
ayrıLdğm kişiye o kendini biLir

hacettepe---öLürüm hasretinLe....

Sadece Susmak İstiyorum
Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan...
HakLıyken , Haksız Gözüksem BiLe Kendimi Savunmadan...
HUZUR buLmak İstiyorum GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...
SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak...
Eski 04-10-08, 18:30 Çevrimdışı   #20
Dekan
Düşünürler grubu

Lucky - ait Avatar
Genel Mesajlar: 5.943
Teşekkür etti: 2.695
RepForum Gücü: 129
Forum Puanı:52321
Lucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymazLucky tanımayanı zamansız forum da kimse adam yerine koymaz
Tekrar gelene

Haluk levent

Nerdesin

Sen Hic Ay Isiginda
Seytanla Raks Ettin Mi?

Kahrolsun ISRAIL demeyin !

İsrail, Yakub aleyhisselamın adıdır.

Kahrolsun zalimler” “Kahrolsun siyonistler” diyelim mesela..